σου λέω ότι φλεημάρεις και δεν σου αρέσει. Στο είπε και ο Μιχάλης παραπάνω. Κάνε ότι θες με την πληροφορία. Εγω γραφω σχεδον αποκλειστικα στο τοπικ της ΑΕΚ, για την ομαδα μου. Δεν με απασχολουν οι θεσεις άλλων. Και φυσικα δεν μπαινω σε αλλα τοπικ να σας λεω τι να συζητατε και τι οχι και πως.
Και για να ακριβολογούμε. Τα γκολ ειναι φακτς, γεγονότα. Η αναλυση πανω στα γεγονοτα ειναι προσωπικη άποψη του καθενός. Εσυ πιστευεις οτι τα γκολ δεν παιζουν ρολο για καποιο λογο, σε ενα θρεντ που λεγαμε/αναρωτιομασταν ηδη γιατι η ΑΕΚ δεν πηρε τον πολυ καλο Τεττέη, και βρηκαμε μια ακρη, μεχρι που μπηκες να μας κουνησεις το δάχτυλο γιατι κανουμε αυτη τη συζητηση.
Δεν ξέρω γιατί βλέπεις διαρκώς δάχτυλα. Άποψη είπα κι εγώ. Κατά τα άλλα, έχει απαντηθεί πολλάκις το τόπικ “μας” και “σας”, δεν μπορώ να το αναλύσω άλλο.
φτιάξε μας μια λίστα ρε συ με τι θεωρείς “φακτς” και που πρέπει να στηρίζουμε την άποψή μας αν διαφωνούμε μαζί σου.
εντωμεταξύ σε τόσα ποστς δε μπήκα στην κουβέντα γιατί είχε ξεφύγει η κατάσταση…
να γράφουμε στα θρεντς, να πειραζόμαστε, να συζητάμε. αλλά να μπω κι εγώ σε όλα τα θρεντς των μεταλ συγκροτημάτων να γράφω “ο θεός να το κάνει μουσική” και να σου πω μετά “κάνε συζήτηση”.
ας το σχολάσουμε να πάμε παρακάτω, δεν έχει νόημα αυτό που γίνεται (που παραδόξως γίνεται συνήθως με σένα)
είναι μήπως καλή στιγμή να κλείσουμε από τώρα, εδώ, όλοι οι συμμετέχοντες στο νήμα, ένα good old fashioned ραντεβού Θανάτου σε ένα 6x6 ή 8x8 τα Χριστούγεννα;
Άντε πάλι. Να στηρίζετε την άποψή σα ςόπου γουστάρετε. Δε σας είπα ποτέ τι να κάνετε, σε αντίθεση με εσάς.
Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρχει και καμμία απάντηση. Είναι απλό¨γράψτε ό,τι θέλετε, όπως το θέλετε. Κι έχουμε κι εμείς (εγώ; εγώ) το δικαίωμα να σχολιάσω. Τόσο απλά
Εδώ βλέπουμε πως ένα λογικό ερώτημα/ζήτημα προς ανάλυση (“έπρεπε να έχει πάρει η ΑΕΚ τον Τετέι αντί του Ζίνι;”) καταλήγει στη ν-οστή επανάληψη του κιτρινοπράσινου μπιφ που είχε ξεκινήσει το 22/23 και οι εξωτερικοί παρατηρητές ευελπιστούμε να δούμε σε ακόμα καλύτερη εκδοχή φέτος.
Παρολαυτά στο αρχικό ερώτημα, η απάντηση μάλλον ειναι “όχι” και αυτό επειδή η ΑΕΚ χρειαζόταν άλλου τύπου φορ και τον βρήκε στον Βάργκα πέρσι τον Ιανουάριο ενώ για τρίτη επιλογή ο Τετέι μάλλον δεν θα ήταν χρήσιμος, θέλει να έχει χρόνο και μπάλα στα πόδια του για να εκμεταλλεύεται την ικανότητά του -και λόγω σωματοδομής- να την κουβαλάει μέσα στην περιοχή.
Από κει και πέρα αν θα βγάλει 20εκ. αυτό θα το δούμε, ωστόσο ως απόλυτη σύγκριση μεταξύ των δύο (που είπαμε, είναι ενδεχομένως άσχετη με το τι χρειάζεται μια ομάδα) προφανώς υπάρχει χάος μεταξύ τους, ενώ τα 5-4 γκολ είναι fact που όταν αποκτήσει context (δηλ 5 γκολ που δίνουν βαθμούς σε πρωτάθλημα και αποτέλεσμα στην Ευρώπη vs γκολ σε σουπερ καπ, Νέστο Χρυσούπολης και τα χασομέρια σε ματς που λήξανε 4 και 5-0) γίνεται fact ήσσονος (μηδαμινής ίσως) σημασίας.
Απλα ρε μαν προσπερασες το fact οτι καποιοι απο εμας δηλωνουμε ουτως η αλλως οτι θεωρουμε καλυτερο παιχτη τον Τετεη. “Επιτεθηκες” στην γλυκια κοινοτητα μας λες και ειχαμε καποια καθετη ριζοσπαστικη αποψη. Γενικα το κανετε αυτο συχνα με καταδρομικες oi του λογου σας οι οποιες δημιουργουνε ηλιθια ατμοσφαιρα. Προφανως και δεν απαγορευεται, αλλα ειναι οπως ειπε και ο Μοντες και λιγο θεμα ετικετ το οποιο φυσικα ειναι στην κριση του καθενος.
Κατα τα αλλα μπηκα και εγω και ειδα 84 αδιαβαστα ποστ και λεω πω ακομα για το πεναλτι του Γιοβιτς θα λενε και οπλιστηκα, αλλα τελικα εβγαλα τα ποπ κορν και εγω
παίζει κανένας να μην έχει πει οτι ειναι καλυτερος ο καημένος ο Ζινίσιους - ούτε καν εγώ !
Απλά αυτό που έλεγα (αν ήθελε κάποιος να διαβάσει), είναι οτι ειναι ενδιαφέρον/αστείο/έστω στατιστικο, ότι μονο με 5 γκολ (έναντι 4 του Ζινι, που ανάθεμα αν οι επικριτες του έχουν δει, και γιατι να εχουν δει αλλωστε, ουτε εγω βλεπω ΠΑΟ), ο Τεττέη έχει βαφτιστεί ο παικτης των 20 μυρίων. Το οποιο δεν το λεει καν ολη η Ελλαδα, νομιζω το άκουσα από τον Τσόχο, που είπε “ΑΝ συνεχισει ετσι, θα πουληθει 20 μύρια”. Και το προσυπογράφω. Ναι ΑΝ βάλει πχ 20 γκολ και πάρει ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα, προφανώς και θα μπορεί να πουληθεί, και πολύ. Επισης αν βαλει κατω απο δεκα, και ο ΠΑΟ δεν παρει πρωταθλημα, θα ειναι και οι πρωτοι που θα στον σταυρωσουν, οπως γινεται παντα με Ελληνες παικτες (Φορτουνη, Μανταλο, Ροτα, κτλ)