Αεκαρα

Που δηλαδή να μην ήταν τόσο καθαρή η νίκη μας την Κυριακή ή να μην μας είχαν κλέψει και 2 βαθμούς στο Ηράκλειο τι θα λέγατε…:roll:

:lol::lol::lol:

Γελάς, αλλά μια κριτική για τα χάλια της ομάδας σου καθ’ όλη τη σεζόν δεν βλέπω να έχεις γράψει κάτι.
Ούτε για την εκ νέου εμφάνιση μικρής ομάδας που έκανες μέσα στο Καραϊσκάκη.

Mε εξαίρεση το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που δεν βρήκα χρόνο να το κάνω, σε όλα τα άλλα παιχνίδια πρωταθλήματος της ΑΕΚ έχω κάνει κριτική σε όλους τους παίκτες έναν προς έναν. Άμα δεν βαριέσαι κάνε μια αναδρομή στις προηγούμενες σελίδες του thread και θα το διαπιστώσεις. Αφού έχει τόσο μεγάλη βαρύτητα μια δικιά μου κριτική κάν’το…

Επειδή τις διάβασα το λέω.
Σχεδόν όλοι φαίνονται από απλά καλοί παίχτες μέχρι παγκόσμια αστέρια. :stuck_out_tongue:

Έλα, αφού σε πειράζω και το ξέρεις.

Απλά τη δεδομένη στιγμή που έχει χάσει τόσο καθαρά το να μιλάς για Γκαγκάτσηδες και διαιτησίες είναι άκυρο.

Ναι μωρέ το ξέρω ότι με πειράζεις. Εγώ τα παίρνω στα σοβαρά.:stuck_out_tongue: Κάθε κριτική που κάνω περιορίζεται στο κάθε ματς και μόνο. Όχι στην γενικότερη αξία τους. Και έχω θάψει και παίκτες σε αυτές. Το ότι ο άνθρωπος που κάνει κουμάντο στην διαιτησία είναι ο δικηγόρος της οικογένειας Κόκκαλη είναι διαχρονικό πρόβλημα. Μια κακή εμφάνιση δεν το αναιρεί…:slight_smile:

Που πιστευτε οτι η ΑΕΚ εχει αδυναμιες και πρεπει να τις καλυψει? Σιγουρα στην αμυνα κατι δεν παει καλα και αυτο το καταλαβαινει ευκολα κανεις βλεποντας οτι η ΑΕΚ στα περισσοτερα ματς εχει δεχθει γκολ.Επομενως κατι πρεπει να διορθωθει στην αμυνα.Επισης προβλημα ειναι και η αργη αναπτυξη και οτι δεν υπαρχει ο παικτης που θα δωσει την καθετη πασα,που θα βγαλει την μπαλια στους επιθετικους. Ενας παικτης στυλ Σικαμπαλα για παραδειγμα.

Απο εκει και περα ο μπασινας καλο ειναι να κατσει στον παγκο προς το παρον,ας μπει καποιος αλλος στην θεση του,δεν ξερω ποιος απλα ας τον βγαλει ο Δωνης γιατι δεν βλεπεται.

Πρόβλημα στην ανάπτυξη έχει η ΑΕΚ, όχι στην άμυνα.
Όταν δεν μπορείς να αναπτυχθείς σωστά, ο αντίπαλος κλέβει την μπάλα και πιέζει με λογική συνέπεια να δέχεσαι αρκετά γκολ.

Όταν όμως δεν έχεις ικανούς ακραίους χαφ (δεξιά δεν υπάρχει κανείς, αριστερά ο Λαγός είναι ντεφορμέ) και προσπαθείς να παίξεις με τον εδω και χρόνια παρωχημένο Μπασινά, τότε προκοπή δεν γίνεται.

E ναι εδω ακομα ψαχνουν τον “νεο” κασαπη λεει…Τοτε που τον διωξανε δεν τους εκανε γιατι ηταν μεγαλος…#-o

Kαι 'γω επιθετικα πιστευω οτι εχουμε προβλημα παροτι δεν εχουμε καμμια χτυπητη ελλειψη απο την μεση και μπροστα κατα την αποψη μου. Δεν μπορουμε να βγαλουμε οσες φασεις οσες πρεπει.

Κέντρο έχουμε πρόβλημα. Πίσω είμαστε καλά, ενώ μπροστά είμαστε υπερπλήρεις. Απλά έχουμε παίχτες που πρέπει να προσαρμοστούν σε άλλες θέσεις από τις φυσικές τους.
Το ερώτημα είναι γιατί δεν έμεινε ένα δεκάρι έστω σε περίπτωση που το σύστημα δεν τράβαγε ? Στην περίπτωση μας ο Κονέ. Από το τίποτα…
Έχουμε αρκετούς αμυντικογενείς παίχτες και επιθετικούς. Δεν υπάρχουν ενδιάμεσοι.

βασικά υπάρχουν. πρέπει να παίζει ο Ρίκα κ ο Πλιάτσικας. εγώ στο κέντρο θα έβαζα Ρίκα, πλιατσικα, σκοκο, δεξια εντι, αριστερα τζιμπουρ κ επίθεση ζορό…

Τον Ρίκα στο μικρό τον λένε Κώστα; :lol:#-o

Το bold δεν ισχύει από ότι γνωρίζω. Ο Γκαγκάτσης δικηγόρος με ειδίκευση στα αθλητικά ήταν (/είναι) και ένας από τους καλούς πελάτες του ήταν και ο Ολυμπιακός. Όχι η οικογένεια Κόκκαλη

Ο Σκόκος στο χωριό του έπαιζε μπροστά αν δεν κάνω λάθος. Εϊναι ο παίχτης που παίρνει μπάλες, δεν δίνει. Ο Εντίνιο το ίδιο. Ο Ρίκκα και ο Πλιάτσικα είναι για να κόβουν την μπάλα και να τη στέλνουν στον 4ο.
Ο Μπασινάς ίσως είναι ο πιο δημιουργικός από όσους έχουμε, αρκεί να βάζει λίγη περισσότερη δύναμη στις πάσες του.
Επίσης Χετεμάι μπορεί να αξιοποιηθεί καλύτερα σαν δεκάρι.

με τα τυρια την κυριακη. ποσο παει το βαρελι το τυρι, ποσο παει το βαρελι το τυρι :lol:

Eκτός δράσης για έναν μήνα θα μείνει ο Σωτήρης Κυργιάκος. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ, για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού που υπέστη στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ελβετία επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις. Ο αρχηγός της «Ένωσης» υπέστη θλάση στο αριστερό γαστροκνήμιο και θα μείνει για περίπου ένα μήνα μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Αυτό σημαίνει πως ο άτυχος παίκτης, που θα ακολουθήσει αντιφλεγμονώδη αγωγή και ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με Λάρισα, Θρασύβουλο, Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθη και Πανσερραϊκό για το πρωτάθλημα, καθώς και το ματς Κυπέλλου με τον Ηλυσιακό.

sport-fm.gr

τον ματιασαν οι γαυροβαζελοι [-X

Ναι είναι ομορφόπαιδο :stuck_out_tongue:

Και τωρα ποιος θα τον αντικαταστησει? Ο ζεραλντο?:-s