Αεκαρα

Εεεεεε…ο Αλεξοπουλος μηπως…??? :-s

Eεεεεε…ο οποιος Αλεξοπουλος ηταν 2 χρονια τραυματιας και εχει παιξει σε ελαχιστα παιχνιδια μεχρι τωρα με οτι αυτο συνεπαγεται.Δεν ειναι στο επιπεδο εκεινο ακομα ωστε να τον χρησουμε ως αντικαταστατη του κυριακου για 1 μηνα.:-k

Σε οποιο παιχνιδι εχει παιξει φετος ηταν εξαιρετικος. Και δεν γινεται να εχουμε μια δευτερη ισαξια εντεκαδα στον παγκο. Ουτε η Τσελσι δεν εχει. Ολο γκρινια.

Πάντως αν δεν είχε φύγει ο Δέλλας το καλοκαίρι το θα είχαμε έναν ισάξιο αντικαταστάτη για τον Κυργιάκο.

Βασικά, θα είχαμε έναν ισάξιο παρτενέρ του Κυριάκου.

Oταν λεμε ισαξιο αντικαταστατη εννοουμε να εχεις βασικο τον κυριακο και να εχεις στον παγκο εναν τσιριλο για παραδειγμα,οχι τον ζεραλντο ας πουμε. Την γκρινια που την ειδες παλι?:-k Εκτος αν για σενα γκρινια σημαινει να επισημαινει καποιος τις αδυναμιες που βλεπει στην ομαδα του.:-s

Η τριτη λυση ειναι ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ στα στοππερ, οχι ο Τσιριλλο. Και δεν τον θεωρω υποδιαιστερο του Τσιριλλο, αν ειναι ειναι ελαχιστα.

οταν ειχαμε τον δελλα τον βριζαμε και τωρα λεμε οτι ειναι καλη λυση… γεια σου ελλαδα…

μια χαρα ειναι ο αλεξο και ελληνας και καλος αμυντικος

Ποιος ειπε οτι ειναι καλη λυση ο Δελλας? Απλα λεμε(η μαλλον εγω λεω,δεν ξερω τη γνωμη των αλλων) οτι ο μαιστοροβιτς δεν εχει δικαιωσει τις προσδοκιες που περιμεναν ολοι και δεν εχει αντικαταστησει το κενο του ουτως η αλλως μετριου ως λυση για την αμυνα Δελλα.

Τι λέτε όλοι μωρέ που δεν είναι καλή λύση ο Δέλλας; Ήμαρτον!!#-o

E εισαι για μπατσες τελειως!:lol:#-o#-o Ποιος μωρε ειναι καλη λυση, ο Β-Δελλας??? Ημαρτον!!![-X Ξερεις δεν εχουμε ακομα 2004 οπου ο Δελλας ηταν κολοσος…

Ναι μωρέ, τι να τον κάνετε τον Δέλλα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εδώ άλλοι παίζουν με τον Σαριέγκι.

Τέσπα τώρα που σπέρνει στην Ευρώπη δε σας χάλασε όμως :!:

Ελα ρε manos87 ποιος δελλας τωρα,σοβαρα μιλαμε η κανουμε πλακα? Ακομα και για το ελληνικο πρωταθλημα που λες μια μετρια λυση ειναι τιποτα παραπανω,αν ειναι να εχω τον δελλα στην αμυνα μου που ειναι πιο αργος απο την καθυστερηση,βαρυ κορμι,που δεν μπορει να στριψει,ευχαριστω αλλα δεν θα παρω.

Ακου εκει δελλας για την αμυνα εν ετη 2008…ημαρτον!#-o[-X Απο λυσεις τυπου σαριεγκι σαφως και ειναι προτιμοτερος ενας δελλας αλλα μεχρι εκει…

Aπο γκελα σε γκελα,τι θα γινει ρε μαγκες???[-X:?

S.S.D.D…ίδια σκατά άλλη μέρα…

Ποτε θα σταματησει η καταρα επιτελους?

όταν καταφέρουν να κάνουν πάνω από 3 φάσεις σε 90 λεπτά, ίσως. άι σιχτίρ φέτος δλδ, να μη μπορεί να παίξει τόπι η ομάδα.

Είδατε κολπάκι ο Δώνης για φέτος ??? Βγαίνεις απο νωρίς εκτός στόχων και απολαμβάνεις όλη την υπόλοιπη σεζόν χωρίς άγχος και κάνεις 10 μήνες προετοιμασία για τον επόμενο Αύγουστο… Αυτά είναι!!!Περαστικά μας αδέρφια !!!

Όχι ρε, τώρα πάτε φουλ για Κύπελλο!! :stuck_out_tongue:

Εντάξει, ακόμα είναι νωρίς, αλλά το κακό είναι ότι δύο μήνες δεν έχετε δείξει κανένα σημάδι βελτίωσης. Και για ένα μήνα που δε θα παίζει ο Κυριάκος, δεν αποκλείονται κι άλλες γκέλες…

ήμουν γήπεδο

κάκιστη η ομάδα πάλι. αν κερδίζαμε, θα κοιμόταν ο θεός, αν κ το γκολ που φάγαμε, δεν υπάρχει

έχουμε μεγάλο πρόβλημα δημιουργίας φάσεων

τουλάχιστον ο Δώνης δίνει ευκαιρίες. μου άρεσε πάλι ο πλιάτσικας + ο μικρός στα δεξιά