Πολιτικές εξελίξεις

βέβαια δεν ξέρω αν πήρατε πρέφα πως αμέσως μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης εξαφανίστηκαν οι τιμές των αυτοκινήτων σχεδόν από παντού και επανήλθαν μετά από λίγες μέρες πλήρως “ανανεωμένες”. κοινώς τη μείωση στο τέλος ταξινόμησης την είχαν μετακυλήσει σε μεγάλο βαθμό στην αξία του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα η συνολική τιμή να μην έχει αλλάξει ιδιαιτέρως! μάγκες οι κύριοι :lol:

E αμα δεν ήταν μεγαλη μαλακια

Ολο και καποιος θα ταν.

τι θες να μαθεις ? στειλε πμ.

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$:D

Τι εννοείς με αυτό?:stuck_out_tongue:

Ε θα βγάλει 2-3 βουλετές, θα έχει ένα έσοδο παραπάνω.

Δεν νομίζω να σκέφτεται τόσο απλά.Εξάλου τα έσοδα που θα φέρουν οι βουλευτές αυτά θα είναι μικ΄ρα.Όταν ρώτησα ένα Κνίτη μου είπε ότι θέλουν ψήφο προκειμένου να βλέπουν τι γίνεται μέσα στην Ευρώπη έχοντας δικούς τους βουλευτές.Αυτό φαίνεται κάπως λογικό αλλά δεν με πείθει τόσο

Για το σημερινό ΚΚΕ δεν έχω και τις καλύτερες απόψεις, οπότε ότι και να πω μάλλον δε θα είναι και τόσο αντικειμενικό:p

Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο thread… Anyway, συνεντευξη Παγκαλου στο schooligans.
http://www.theschooligans.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=941&Itemid=28

Ειναι να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο!

Παγκαλος = οσο παχαινει τοσο πιο αλαζονας γινεται…

Σαν το Σαμψών ένα πράμα μόνο που πρέπει να αλλάξουμε τα μεγέθη. Για δείτε το και σε γράφημα εκ του προχείρου:
Σαμψών - Θ.Π.
μαλλιά - κιλά
δύναμη - αλαζονεία
:roll:

Αυτος ο ανθρωπος οσο μεγαλωνει γινεται και πιο ηλιθιος…Θελει να λεει για τις αποψεις του ΚΚΕ ενω οι δικες του αποψεις ειναι αντιστοιχες μαζι με ξερολιστικο υφος…Εκει που ημουν εισαι εδω που ειμαι θα σαι υφος…Σνα να μιλανε οι παππουδες στο καφενειο…

Και οποιος εχει ακουσει την εκπομπη που εχει με τον Μανο καθε Παρασκευη στον city θα καταλαβει ακομα καλυτερα ποσο μεγαλος καραγκιοζοπαιχτης ειναι.

Οι κομμουνισται φταινε ρε για τα παντα, δεν το ξερατε? 8O

PS: Παλι ξεχασα να παρω το schooligans :frowning:

Και το εξοργιστικο ειναι οτι αυτος ο κομπλεξικος ειναι επι σειρα ετων βουλευτης, υπουργος κτλ!

Aυτό είναι σίγουρο, κύριε Πάγκαλε. «Δε μ? αρέσει η ζωή μου και είμαι θυμωμένος με εσάς που μου τη φτιάξατε όπως μου τη φτιάξατε! Και μάλιστα σε σημείο να σκοτώνεται ένα παιδί!».
Όχι, όχι, δεν το φτιάξαμε έτσι ώστε να σκοτώνεται ένα παιδί. Σε όλες τις μεγαλουπόλεις σκοτώνονται παιδιά.
Από αστυνομικούς;
Ναι. Όπως σκοτώνονται και αστυνομικοί.
Πάντως στο εξωτερικό οι αστυνομικοί διώκονται.
Δεν ξέρω, δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες?

ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ.
ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ.

ο παγκαλος πιστευω ειναι απο τους βουλευτες που ειναι μορφες κι εχουν αποψη και δε φοβουνται να την πουν.δε λεω οτι ειναι παναγιτσα αλλα τον θεωρω απο τις μεγαλυτερες μορφες στη βουλη.
με τα περισσοτερα στα οποια αναφερθηκε συμφωνω μαζι του.δεν ειναι ουτε αριστερος ουτε δεξιος.
τον θεωρω πολυ επαναστατικο βουλευτη.
οσον αφορα τα περι αριστερων που αναφερθηκε πιστεω οτι σε μεγαλο βαθμο εχει δικιο.
ναι μεν οι αριστεροι εχουν δωσει μεγαλους αγωνες για την κατακτηση δικαιωματων, αλλα μεριδα αυτων
αποτελει εναν ‘‘καρκινο’’ στην κοινωνια.αντιδραση και μιζερια.
στην εμπειρια μου ολοι οι αριστεροι καθηγητες που ειχα ηταν αξιοι και εργατικοι αλλα ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν και οι παρακμιοαγωνιστες της πουτσας.
οτι ειναι παντως ο παγκαλος αλαζονας,ειναι και πολυ μαλιστα.αλλα η γνωμη του εχει βαρος και ουσια.

Άσε μας ρε indifferent sun. Ποιος επαναστατικός βουλευτής? Αυτός που λέει ότι σε όλες τις μεγαλουπόλεις σκοτώνονται παιδιά?

Ο εγγονός δικτάτορα -

Η δικτατορία Πάγκαλου επιδόθηκε σε άγριες διώξεις πολιτικών προσώπων και δημοσιογράφων, καθώς και των κομμουνιστών.
που επαναλαμβάνει την ιστορία ως φάρσα?

[SIZE=5]Υπουργός που παρέδωσε τον Οτσαλάν[/SIZE], που όποιος κι αν είναι, ήταν σύμβολο ενός λαού.

Τι άλλο να πεις για τον Πάνχοντρο?

εδω διαφωνω… δεν νομιζω οτι η ευθυνη ενος εγκληματος του παρελθοντος μεταφερεται στους απογονους… :wink:

επαναστατικο δεν θεωρω τον ευαισθητο ή τον φιλευσπλαχνο,αλλα αυτον που εχει το θαρρος να εκφρασει τις αποψεις του και δεν ειναι γλοιωδης υποκριτης.δεν θεωρησε αδιαφορο το γεγονος της δολοφονιας αλλα το ειδε πιο ψυχραιμα,οσο σκληρο κι αν αυτο ακουγεται.το οτι ειναι εγγονος δικτατορα δεν λεει κατι αφου οπως ισχυριζεται εως τα 30 του ηταν κομμουνιστης και επαναστατικο πνευμα.αλλωστε αλλες εκεινες εποχες.
δε λεω οτι ειναι καλος και χρυσος και σιγουρα πιστευω οτι εχει κανει λαμογιες,αλλα τον θεωρω πολιτικη μορφη που δεν δισταζει να τα χωσει στους αριστερους και στους δεξιους.μου αρεσε πολυ στο σημειο που αναφερεται στους αναρχικους και στην κατασταση στα πανεπιστημια.δεν εκρινε τιποτα χωρις να δει,ενω οπως δηλωνει εχει κανει ενδιαφερουσες συζητησεις με αναρχικους.
τα περι οτσαλαν τα εξηγει.

:lol: Καλο αυτο