Πολιτικές εξελίξεις

[CENTER]:lol: :lol: :lol:

:lol3: :lol3: :lol3:

:vibrate: :vibrate: :vibrate:
[/CENTER]

Ε ναι ρε Κρις, αφού δεν είσαι κκες είσαι αντικομμουνιστής…
Απλά πράγματα.
Τι γελάς και πέφτεις κάτω;

Εϊχαμε έναν παλαιοημερολογίτη φαντάρο στη μονάδα μου.
Έλεγε ότι όσοι δεν είναι παλαιοημερολογίτες χριστιανοί και δεν ακολουθούν ΤΟ ΔΟΓΜΑ θα πάνε στην κόλαση όπως βέβαια και οι μουσουλμάνοι, οι βουδιστές κτλ…

Τι μου θυμίζει. τι μου θυμίζει…

Eσυ τζιμ ροτεν δεν ισχυριζεσαι το αντιστροφο?

Η πλάκα είναι ότι οι δικές τους πρακτικές και πολιτικές είναι τελικά αντικομμουνιστικές…

edit: Ναι ρε δατς, με πρόλαβες, είδες δεν άντεξα και το ξανάγραψα πάλι…
Δεν παλεύομαι και γω…
Υγεία αδερφέ…

Τζιμ ροττεν εσυ δεν ειχες ποσταρει οτι δεν υπαρχει ουτε ενας συνηδητοποιημενος μαρξιστης-λενινιστης στο ΚΚΕ?

Μα σου απάντησα πιο πάνω με έντιτ. Κοίτα δεν είχα ποστάρει αυτό ακριβώς, έχω πει ότι οι πολιτικές σας είναι τελικά αντικομμουνιστικές και το πιστεύω.
Άλλο να λες ότι κάποιος είναι φανατικός αντικομμουνιστής, εννοώντας προφανώς ότι δεν έχει καμιά σχέση με τον κομμουνισμό και τον αντιμάχεται με λύσα, και άλλο να λες όπως έχω πει εγώ, ότι εσείς που λέτε ότι είστε κομμουνιστές με τις πρακτικές και πολιτικές σας ουσιαστικά επιφέρετε αντίθετα αποτελέσματα.
Μην κολλάς δατς. Εχω μια άποψη για το κκε και την λέω. Ως εκεί.
Αλλο να λες όσους δεν ανήκουν στο κόμμα σου αντικομμουνιστές

Μετά από τόσο καιρό τα κατάφερα. Έγινα κι εγώ κάποιος σ’ αυτό το φόρουμ. Διασκέδασα τον ΚρισΠ! Το Δάσκαλο!

Και απ’ ότι φαίνεται τον διασκέδασα τόσο που ξέχασε να πεί και κανένα επιχείρημα που να στηρίζει το επίμαχο άρθρο της Χαφιεδοτυπίας. Αυτό όμως είναι πρόβλημα, γιατί το ξέχασε και ο αρθρογράφος. Ωχ, και τώρα τί κάνουμε; Ε, τίποτα. Ή μάλλον όχι ακριβώς τίποτα, ακολουθούμε και μεις κάποια διαδικασία που συνίσταται σε τέσσερα βήματα.

Πρώτα γελάμε.

Μετά κυλιόμαστε στα γέλια.

Μετά δοννννννννούμαστε με το στόμα να χάσκει. Σημειολογικώς, είμαστε μες στην τρελή χαρά.

Ε, και στο τέλος επαναφέρουμε τα περί “δογματισμού”, έτσι για να δείξουμε ότι λέμε και κάτι.

Με συγχωρείς που σου ριξα την παλαιοημερολογίτικη λάσπη μου κομμουνισταρά μου!

Σε συγχωρώ.

Δεν έχω επιχειρήματα γιατί δεν στηρίζω το άρθρο.
Χιούμορ έκανα.

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΑΜΑΤΑ!

Ε, μάλλον κι ο Παπούλιας χιούμορ έκανε τελικά.

Δε θα εξετάσω συνολικά το άρθρο. Απλά ένα σημείο-κλειδί, από το οποίο καταλαβαίνεις το κλίμα που κινείται όλο το άρθρο.

Δεν είναι ποτέ δυνατό σε κομμουνιστικό κόμμα μέλη ή στελέχη να διαμαρτυρηθούν για το δημοκρατικό συγκεντρωτισμό. Κι αυτό γιατί η αποδοχή του είναι βασική προϋπόθεση για να οργανωθεί κάποιος σε ένα κομμουνιστικό κόμμα.

Όποιος δεν ξέρει τι είναι ας το γκουγκλίσει ή ας βρει ονλάιν το καταστατικό του ΚΚΕ, βαριέμαι να το εξηγήσω τώρα.

Ο νοών νοείτο παίδες.

Μάλλον.

Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει αμφισβήτηση της ηγεσίας του ΚΚΕ, ειδικά μετά από τέτοια εκλογική νίκη?

Ρε κρισπ, έγραψα κάτι σοβαρό και πετάς πάλι την ειρωνία. Είσαι ο πιο μεγάλος είρωνας μες στο φόρουμ. Αυτό νομίζεις ότι είναι πρωτείο?

Εντιτ: ΟΚ, εντάξει, δεν το είχα πιάσει σε ποιο πόστ αναφερόσουν.

Μάλλον και τώρα χιούμορ κάνεις.

Άστο, το παραμύθι του διαχωρισμού ηγεσίας - βάσης (ανεξάρτητα από εκλογικές “νίκες”/“ήττες” και λοιπές μαλακίες) το έχουμε ακούσει και από άλλους. Απλά αποδέξου ότι δεν πρόκειται να καταλάβεις ποτέ τι σημαίνει ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

@ red rum:

Απαντάω στο απο πάνω ποστ από το δικό σου.
Δυστυχώς όταν με λένε φανατικό αντικομμουνιστή δεν μπορώ να απαντήσω σοβαρά.

φιξντ.

Και σταμάτα να κλαις. Σου είπα συγνώμη μία φορά. Δε σου ξαναλέω.

αμοιβαια τα αισθηματα

Έτσι μπράβο.

Συγκινήθηκα τώρα. Έτσι μου ρχεται να σου αφιερώσω τους στίχους από το ρεφρέν του “Pussy” των Rammstein.

πρεπει να χαλασες πολυ φαια ουσια για τετοια αφιερωση…

Eσυ μην χαλασεις,δεν σου περισσευει!