Πολιτικές εξελίξεις

Ναι.Γιατι σε οποιονδηποτε πολεμο κανενας πολιτικος δεν επιασε τα οπλα να παει να πολεμησει.

• απειρο.

Αυτο που με εκνευριζει απιστευτα ειναι το γεγονος οτι αυτοι που αποφασιζουν να ξεκινησουν εναν πολεμο, τον παρακολουθουν απο τα γραφεια τους, στελνοντας αλλους να πολεμησουν και να σκοτωθουν χωρις να τους ρωτησουν κιολας αμα θελουν να συμμετασχουν στον πολεμο.
Γαμημενοι εξουσιαστες. Ψοφος.

Δεν ξέρω αν η κυρία έχει διαβάσει Θουκυδίδη, πάντως ο κύριος προφανώς διαβάζει πολύ Λούκι Λουκ.

την ολη αληθεια για τον πολεμο την είπε ο Ozzy στο
War pigs οπου εκτος απο τους πολιτικούς τα χώνει και στους στρατηγους…
εχω θα προσθεσω και το ιερατείο( σε ορισμενες μεσσαιωνικες χωρες )

Δεν πρόκειται ακριβώς για πολιτική εξέλιξη, μάλλον για θέμα πρόκειται, δεν θεωρώ πως αξίζει όμως να του ανοίξουμε και ξεχωριστό θρεντ:

Kάποια κανάλια (οι συνήθεις ύποπτοι) μας τα έκαναν τσουρέκια με την βάφτιση του εγγονού του Γλύξμπουργκ.
Στο βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να φυλάνε τον χώρο όπου έγινε το μυστήριο.
Ποιά ιδιότητα έχει ο συγκεκριμένος καραγκιόζης για να τον φυλάει η αστυνομία που πληρώνουμε με τους φόρους μας;
Θα βγεί κανείς από την αντιπολίτευση να ρωτήσει ή κανέναν δεν τoν απασχολεί πλέον.
Μετά την δικαίωση του από το Ευρωπαϊκό δικαστήριο (όπου δικαστές διορισμένοι σε κάποιες περιπτώσεις από κυβερνήσεις κρατών όπου βασιλεύουν συγγενείς και φίλοι του, του επιδίκασαν ένα σκασμό λεφτά) έχει γίνει πρακτικά μόνιμος κάτοικος, 'εχει αποκτήσει σημαντική ακίνητη περιουσία, και κανείς δεν γκρινιάζει πλέον.
Δηλαδή θέματα όπως το αν έχει υπηκοότητα ή με τι διαβατήριο κυκλοφορεί έπαψαν να υπάρχουν; Eπέλεξε επώνυμο; Oι γιοί του εκπλήρωσαν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και αν όχι είχαν τις νόμιμες συνέπειες; Φορολογική ενημερότητα έχει;

Σωστές ερωτήσεις, γιατί προσβάλεις τον Καραγκιόζη όμως?:frowning:

Θα το κράζουμε σε όλα τα τόπικ το ΠΑΣΟΚ κι αυτό είναι υπόσχεση.

Ακόμα δεν πάτησε το πόδι της η Διαμαντοπούλου στο υπουργείο παιδείας και “δια βίου μάθησης” (από τον νέο τίτλο φαίνεται πως θέλουν να καταντήσουν την εκπαίδευση) και έδωσε στίγμα του πως θα υπηρετήσει την ιδιωτική εκπαίδευση. Με σημερινή οδηγία αναστέλλεται το πρόγραμμα πρόσθετης διδακτικής στήριξης, κι ενώ οι το διδακτικό προσωπικό είναι ακόμα απλήρωτο για τα περσινά δεδουλευμένα. Ένα προκαταβολικό δωράκι στα φροντιστήρια.

http://www.tvxs.gr/v23067
Αφορα το ΚΚΕ.Χαιρομαι.Οχι επειδη περναει κριση(?) αλλα επειδη υπαρχουν ανθρωποι εκει μεσα που σκεφτονται διαφορετικα και το δηλωνουν κιολας(επιτελους)…Να δουμε αν θα πεσουν διαγραφες:!:

σαν να παραδεχονται το ποσο απαρχαιωμενες ειναι οι θεσεις τους.

Ωχ ωχ, έρχονται διαγραφές! :lol:

χαλαρα

Αυτός ο Φώτης Παπούλιας την επόμενη φορά που θα αναλάβει να κατασκευάσει “ρεπορτάζ” περί “διαπάλης” μέσα στο ΚΚΕ, αν θέλει να γίνει κάπως πειστικός, ας κρατήσει και λίγο τα προσχήματα. Μα τι σκέφτηκε να ανακαλύψει ως “ζητήματα” ο αθεόφοβος; ΚΑΙ δημοκρατικός συγκεντρωτισμός, ΚΑΙ “αλλαγή χαρακτηριστικών της εργατικής τάξης”, ΚΑΙ σταλινολογία, ΚΑΙ “παραπομπή προβλημάτων στο σοσιαλιστικό μέλλον”; Κόψε κάτι τουλάχιστον ρε μάστορα, ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Έχω διαβάσει ένα σωρό τέτοια άρθρα που προσπαθούν να παρουσιάσουν μια εξωφρενικά αναληθοφανή εικόνα σχετικά με το τι συζητείται στα ανώτερα όργανα του ΚΚΕ (και με μόνη “τεκμηρίωση” αόριστες και -φυσικά- ανώνυμες αναφορές σε σχόλια “στελεχών του ΚΚΕ”, λολ), αλλά αυτό πρέπει να το πιο αστείο απ’ όλα.

Όσο για σας εδώ μέσα που βγάλατε και συμπεράσματα, αρχίζω να αμφιβάλλω σοβαρά για την ικανότητά σας να ξεχωρίζετε το γεγονός από τη φαντασία. :lol:

ή απλα δε θες να ξεχωρισεις την πραγματικοτητα(του τι γινεται στο ΚΚΕ) με το τι θες να πιστευεις εσυ για το ΚΚΕ.βγες απο τον ιδεατο κοσμο σου.μπορει οντως να συμβαινουν αυτα στο ΚΚΕ

Με άλλα λόγια φίλε μου καααααλέ καλέ μου φίλε original αυτοί που είναι έξω από το ΚΚΕ ξέρουν καλύτερα τί γίνεται μέσα στο ΚΚΕ απ’ αυτούς που είναι μέσα στο ΚΚΕ.

ΟΚ! :smiley:

διαβασε την τελευταια φραση που γραφω.δε θα κατσω να σου εξηγησω τι μπορει να λεω.

…και ευθύς αμέσως…

Κάνε μου μια χάρη. Βγάλε τον Newsted από το άβαταρ και βάλε τον Ulrich.

:razz:

@γρακχος

δεν εχεις πιασει καθολου το πως εννοω αυτα που λεω οποτε δε γινεται να βγαλουμε ακρη

στο πρωτο σου κουοτ αναφερομαι σε σενα οτι δε θες να βλεπεις τι οντως μπορει να γινεται στο ΚΚΕ ενω στο δευτερο κουοτ σου απλα παραδεχομαι οτι δεν ειμαι εντος ΚΚΕ και λεω οτι μπορει αυτα που γραφονται στο αρθρο να ισχυουν.

λολ.λολ.

και τους 2 τους γουσταρω σαν τυπαδες οποτε δεν εχω προβλημα με το να βαλω καποιον απο τους 2 στο αβαταρ μου.:wink:

Χειροπιαστά πράγματα δηλαδή! Που δικαιολογούν απόλυτα την εκτίμησή σου ότι επίκεινται “χαλαρά” διαγραφές στο ΚΚΕ!

Φιλαράκι δεν πρόκειται ποτέ να βγάλεις άκρη γενικότερα. Γιατί απλά δεν έχεις ούτε πολιτικό κριτήριο, ούτε κριτική σκέψη. Έγραψε ο “δημοσιογράφος” μια παπαριά χωρίς στοιχεία και βιάζοντας κάθε λογική, κι εσύ έσπευσες να το ασπαστείς. Και το θέμα είναι ότι ο ΚρισΠ π.χ. επιλέγει να το ασπαστεί επειδή είναι φανατικός αντικομμουνιστής. Εσύ απλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.

Σου έχω πει ότι είσαι ο αγαπημένος μου χρήστης;

Σε εκλιπαρώ να πατήσεις ριπόρτ. Τενκ γιου!