Αν είχα ΜΟΝΟ μια επιλογή μάλλον προς δημοσιογράφους.
Ωραία θα το δυσκολέψω και άλλο. Πάσχος Μανδραβέλης ή Ι.Κ. Πρετεντέρης?
σε αυτους που ψηφιζουν Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ. και μετα κλαιγονται!!!
με τέτοιο τρόπο ώστε να πετύχω με ένα κεσεδάκι και τους 2:p
Now playing: Dirty Granny Tales - Son’s Redicule
via FoxyTunes
Ορίστε ωρέ λύσεις για την ανόρθωση της οικονομίας. Γιαουρτοπόλεμος. Αγοράστε ελληνικό γιαούρτι Γάλα από τους κτηνοτρόφους, επένδυση οι βιομηχανίες, ευχαριστημένοι καταναλωτές και ενθουσιασμένοι απόδέκτες, άνοδος και στα καθαριστήρια μετά τα πάντα όλα τι να λέμε τώρα
http://www2.rizospastis.gr/page.do?publDate=5/3/2010&id=11848&pageNo=39&direction=-1
Τσεκάρετε μία αυτό το άρθρο και πείτε γνώμες.είναι άρθρο του μπογιόπουλου που λέει ότι μιλάει με στοιχεία.νομίζω αυτό απαντάει πουα θα β ρουν τα λεφτά οι πολιτικοί αν και δεν το θεωρώ και σίγουρο,με την έννοια ότι δεν ξέρω καλά τα στοιχεία αυτά και κατά πόσο μπορούν να τα αξιοποιήσουν οι πολιτικοί η τι άλλα παιχνίδια παίζουν
Η Μπακογιάννη εμφανίζει τάσεις φυγής, ο Παπουτσής και η Βάσω Παπανδρέου επίσης . Ενδιαφέροντα πράγματα :-k
Απ’ τη χώρα?
Να χαρώ?
Δεν προσβάλομαι , το “δεν έχω πρόβλημα” δεν το έγραψα ειρωνικά. Απλά σχολιάζω πως αυτό που είχα γράψει πως θα έπρεπε να απαιτήσουμε να έχουμε ισοσκελισμένο προϋπολογισμό μετά άπό κάποια χρόνια και όλες τις θυσίες που απαιτούνται από τον λαό καταλήγει να αντιμετωπίζεται ως ανέκδοτο ενώ σε άλλες χώρες είναι σοβαρότατο αίτημα.
Είμαι κάθετα αντίθετος στην δήμευση οποιασδήποτε περιουσίας όπως ξέρεις. Αλλά είμαι και 100% υπέρ του διαχωρισμού κράτους εκκλησίας (που σημαίνει πως η μισθοδοσία των παπάδων θα έπρεπε να φύγει από τον κρατικό προϋπολογισμό :roll:) και της ισονομίας που σημαίνει πως η εκκλησία θα έπρεπε να πληρώσει ΦΜΑΠ όσο υπάρχει αυτός ο -άθλιος κατά τα άλλα- φόρος.
Συμφωνώ με όλα όσα γράφεις
χμ, δεν ξέρω αν θα βγάλουν νόημα οι σκέψεις μου…
Βασικά το δεδομένο είναι ένα. Η χώρα χρωστάει και χρωστάει πολλά. Οκ συμφωνούμε.
Από κει και πέρα υπάρχουν οι παράμετροι:
α) Η παράμετρος “ευθύνη” (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) δεν βαραίνει ΜΟΝΟ την πολιτική ηγεσία της χώρας την τελευταία 30κονταετία και τα παιχνίδια των διεθνών μεγαλοτραπεζιτών. Συνένοχοι είναι και όσοι επιχειρημάτισαν (ακόμη δηλαδή κι αυτοί που άνοιξαν ένα περίπτερο) βασιζόμενοι σε κοινοτικά κονδύλια με το δόγμα “κοινοτικά λεφτά = παίρνω αμάξι” και μη γελάσετε, η πλειοψηφεία των κοινοτικών χρημάτων που τελικά έφτασαν στους έλληνες επιχειρηματίες κάπως έτσι κατέληξε.
Σαφώς βέβαια και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης βαραίνει τους πρώτους, αλλά μην ξεχνάμε και σε ποιά χώρα ζούμε.
Δυο πολύ ενδιαφέροντα βιντεάκια που βρήκα στο (εμετικό κατά τ’άλλα) τροκτικό σχετικά με την κατάσταση της χώρας από εξωτερικούς παρατηρητές:
Δείτε τα αξίζει.
β) Η παράμετρος “λύση”. Ακούστηκε η μπαρούφα για πώληση των νησιών και μαλακίες. Άμα είναι να πουλήσουμε, μια χαρά καλύπτονται μεγάλα ποσοστά του χρέους με πώληση των ΒΙΛΛΑΡΩΝ του Βουλγαράκη και του Ρουσόπουλου και άλλων.
Ή αν τα μεγαλοαφεντικά καταβάλλουν επιτέλους τα χρωστούμενα ετών και δεκαετιών στις εφορίες. Αλλά για να το κάνουν αυτό θα “πρέπει” να περικόψουν μισθούς από τους εργαζομένους. Ενώ θα κυκλοφορούν με τη Μερσεντές τους. Εκτός αν το κράτος προσλάβει τον Σούπερμαν και μπορέσει να βρει τα υπέρογκα έσοδά τους μέσα στο γραφειοκρατικό λαβύρινθο. καλά κρασά.
Εν τέλει, το Κράτος πάλι θα εισπράξει από αυτόν που δεν μπορεί να κρύψει τα εισοδήματά του. Τόσα χρόνια αυτό γίνεται. Αυτό πληρώνουμε ξανά. Και ξανά.
Σίγουρα υπάρχουν και άλλες παράμετροι (είπατε για Εκκλησία πιο πριν. Κι εγώ μαζί σας) που μου διαφεύγουν, μιας και δεν είμαι οικονομολόγος ή οτιδήποτε. Μπακάλικες σκέψεις κάνω.
Ο 2ος είναι γνωστός συνομοσιολόγος πάντως. Δεν είναι για να τον πάρεις στα σοβαρά. Όσο για τον Άγγλο, είναι λογικό να είναι χεσμένος πάνω του με την κατάσταση μας. Η Αγγλία έχει πολύ μεγαλύτερα χρέη από εμάς, επομένως την κόπτει πάρα πολύ το θέμα της Ελλάδος. Έχει κι αυτή πιθανότητες να είναι το επόμενο θύμα των κερδοσκόπων.
Ο Άγγλος είναι Ευρωβουλευτής του UKIP ενός κόμματος ταγμένου στην αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ και η όλη του συμπεριφορά απέναντι στον Van Rompuy δείχνει το ήθος του. Κανένα από τα δύο βίντεο δεν είναι για να τα πάρει κανείς στα σοβαρά, έστω και αν ο Τεξανός λέει και μερικές αλήθειες (με λαϊκίστικο τρόπο όμως και ξεφεύγοντας σε συνομωσιολογία όπως λέει ο Κάρβου).
1)“Το περίστροφο είναι 45αρι και είναι οπλισμένο” . Έτσι λέει η κυβέρνηση. Θα νικήσουμε τους κερδοσκόπους( οι κακοί είναι αυτοί :p). ΕΕ και ΔΝΤ…μμΜμμ ασφάλεια. Και χωρίς άλλα μέτρα ε!!! Οι θυσίες πιάσαν τόπο
- Εξαρθρώθηκε νέα τρομοκρατική οργάνωση!!! Ο υπουργός είχε πει ότι θα τους πιάσει και το κανε. Βέβαια μπερδεύτηκα λίγο γιατί στα Νέα σήμερα έγραφε ότι ο καθοδηγητής είναι της 17Ν (που ο τότε υπουργός είχε εξαρθρώσει). ΧμΜμ δεν βαριέσαι, λες και έχει σημασία 8)
Άρα μέσα σε μια βδομάδα η ελλάδα γλίτωσε από την πτώχευση και από την τρομοκρατία. ΓιουπΙιΙιΙιιΙι.
Κληρονομια του Goebels οτι βλεπουμε τελευταια στα ΜΜΕ…
Ρε γμγ έχω μπερδευτεί πολύ σήμερα. Βλέπω φωτογραφίες παντού στα ΜΜΕ των τρομοκρατών. Επιτέλους γρήγορη απονομή δικαιοσύνης. Αλλά δίκη δεν έγινε( ή έγινε και δε το πήρα χαμπάρι). Δε βαριέσαι, αφού τους πιάσανε πάλι καλά. Και η αλήθεια είναι ότι σε καιρούς κρίσης πρέπει να παίρνουμε μέτρα :!: ΠΑΣΟΚ 8)
Συμφωνώ μαζί σας παιδιά. Σίγουρα είναι ανυπόστατες οι κατηγορίες. Εξάλλου ποιος δε νοικιάζει ένα διαμέρισμα με ψεύτικα στοιχεία, δεν έχει όπλα μέσα τους και δε συντάσσει-διορθώνει στο χέρι προκυρήξεις για τρομοκρατικές ενέργειες;
Tόσο βέβαιος είσαι;
Προσωπικά συμφωνώ με το παρακάτω…
…αλλά μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο πως σίγουρα δεν τρέχει τίποτα με τους συλληφθέντες.
Ενας απο τους συλληφθεντες λοιπον ειναι ο Νικος Μαζιωτης. γνωστος των ελληνικων αρχων απο παλαιοτερη υποθεση με βομβα στο υπυργειο Αναπτυξης- παει μια δεκαετια.
Πιστευει λοιπον κανεις ότι ολα αυτα τα χρονια, ο Μαζιωτης δεν ηταν υπο παρακολουθηση απο την ασφαλεια??? Η μηπως δεν ηξερε ο Μαζιωτης, οτι σε περιοδους εξαρσεως της τρομουστεριας, θα ειναι απο τους πρωτους υποπτους?? Και γνωριζων ο ιδιος ο Μαζιωτης λοιπο ότι ηταν και ειναι υπο παρακολουθηση, ποσο μαλλον μετα το θανατο του Φουντα, θα εμενε τοσο ακαλυπτος σε μια αστυνομικη ερευνα?? Ειμαι σιγουρος λοιπον, χωρις να μπορω να το αποδειξω βεβαια, ότι τα φερομενα ως μελη του Ε.Α., ειναι γνωστα εδω και παρα πολυ καιρο στην Ασφαλεια - για να μην πω ότι ο Ε.Α. ειναι κατασκευασμα υπηρεσιων. Κ πολυ απλα, η κυβερνηση περιμενε την καταλληλη χρονικη στιγμη για να χρησιμοποιησει το χαρτί αυτο υπερ της. Αυτο εξαλλου δειχνει και η αντιμετωπιση της ελληνικης αστυνομιας που αφησε τα ΜΜΕ να μπλεχτουν με την υποθεση σε επιπεδα σαπουνοπερας . Για παρατηρειστε τη, χολυγουντιανης εμπνευσης, προσαγωγη των κατηγορουμενων στα δικαστηρια. Μεσα λοιπον στη μαυριλα της κοινωνικης/οικονομικης ζωης της χωρας, ερχεται την καταλληλη στιγμη μια (κατασκευασμενη) επιτυχια για να “γελασει” το χειλακι μας. Αν αυτο δεν ειναι εφαρμοσμενος γκεμπελισμος, τοτε τι ειναι??
Το τι έχουν κάνει αν το έχουν κάνει είναι ανοιχτό σε αυτό δεν διαφωνώ. Απλά όπως τονίζει και ο Isis μπαίνουν κάποια ερωτήματα. Και δυστυχώς όλες αυτές οι ενδείξεις που έχουμε δείχνουν μια ζοφερή εποχή. Σήμερα άκουγα στο ραδιόφωνο τι έρχεται...Ασφαλιστικό,Υγεία...Δεν πάμε καλά[SPOILER]άσε που πήραν πρωτάθλημα και οι βάζελοι :p[/SPOILER]
Αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό του Ισις και δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για το πως οι συλλήψεις αυτές χρησιμοποιούνται επικοινωνιακά από την κυβέρνηση γενικά και τον Χρυσοχοϊδη προσωπικά (που έχει να δίνει και τις δικές του μάχες στο εσωτερικό της κυβέρνησης… :roll:). Αντιλαμβάνομαι επίσης πως μπορεί να επιλέχθηκε τώρα η στιγμή για αυτές τις συλλήψεις με βάση στοιχεία ή “στοιχεία” που ήταν γνωστά από χρόνια.
Παρ’ όλα αυτά, όσα λέμε θεωρώ πως όποιος πολίτης στέκεται λίγο κριτικά απέναντι στην κάθε πηγή ενημέρωσης μπορεί να τα διακρίνει.
Τα σημαντικά για μένα ερωτήματα είναι:
1)Tελικά αυτοί που πιάστηκαν είναι τρομοκράτες (ή έστω τρομοκρατίσκοι/γκαζάκηδες, κάτι που είναι επίσης επικίνδυνο/απαράδεκτο/παράνομο) ή η ασφάλεια τους μπαγλάρωσε λόγω του πολιτικού χώρου από όπου προέρχονται;
Δεν θα ήθελα να ισχύει το 2ο, παρ’ όλο που ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος έχει κακή παράδοση στο θέμα της τρομοκρατίας…
2) Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχει τρομοκρατία, πολλές επιθέσεις τους τελευταίους μήνες, με αποκορύφωμα την τραγωδία στα Πατησια. Ασχολείται η αστυνομία τελικά με το να πιάσει τους πραγματικούς τρομοκράτες ή αρκείται στους “συνήθεις υπόπτους” που και να μην καταδικαστούν τελικά λόγω ελλειπών στοιχείων θα έχουν προσφέρει το απαραίτητο για τα κανάλια θέαμα των προσαγωγών με τα SUVs στη ΓΑΔΑ κλπ;
Και σε αυτή την περίπτωση δεν θα ήθελα να ισχύει το 2ο…:-k