Πολιτικές εξελίξεις

Ποσο κριμα ρε πουστη μου, ποσο κριμα…
Γιατι να καψεις τραπεζα με κοσμο μεσα και γιατι να την εχεις κλειδωμενη την τραπεζα?

Α και φυσικα για τον επομενο μηνα θα ακουμε μονο για τους 3 νεκρους, οχι τους 150 χιλιαδες διαδηλωτες.

Επισης και στον Βολο εγινε χαμος.

Kαλα ήδη δίνουν ρεσιταλ σχεδον ολα τα καναλια

E προφανως αυτοι που πεταξαν τις μολοτωφ δεν ειχαν δει οτι υπαρχει κοσμος μεσα… τι αλλο να σκεφτεις…

Κλειδωμενη λογικα θα ηταν για ασφαλεια, γιατι οι υπαλληλοι θα πηγαν να δουλεψουν αλλα δεν θα δεχονταν κοινο. Ε ? :-s

Οτιναναι ρε γαμωτο, στεναχωρηθηκα.

Και να επισημάνουμε ότι ούτε ένας από αυτούς που κατέβηκαν στην πορεία ενδιαφέρεται για την κυβέρνηση, για τη βουλή, για τους δημοσιογράφους , το ΔΝΤ, τα μέτρα , τους δανειστές , τις τράπεζες και την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό. Η μεγαλύτερη πορεία που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. Οι πιο πολλοί φώναζαν να καεί η βουλή και κυρίως να φύγει το ΔΝΤ.

Προφανώς και θ’ ακούς για 3 νεκρούς, γιατί αυτοί είναι πάνω από την διαδήλωση των 150 χιλιάδων.
Το πιθανότερο πιστεύω ήταν καγκουριλίκι από τερματισμένους βλάκες (καταλάβατε τι ορίζω έτσι, όποιος μιλήσει για αναρχικούς να σταματήσει γιατί δεν ξέρει τι του γίνεται). Σιχαμάρα γενικά και απέχθεια, εχω αηδιάσει με όλη την κατάσταση και την βλακεία που επικρατεί.

Μυριζει εξεγερση το πραμα. Και ας λενε τα ΜΜΕ οτι θελουν.

Δεν ξερω αν το λες ειρωνικα ή οχι, αλλα τωρα το, ετσι κιαλλιως αθλιο, οργιο των καναλιων θα ειναι δικαιολογημενο, γιατι δεπαναναι εκατομμυρια στη διαδηλωση, οταν εχεις τρεις ανθρωπους καμμενους χωρις λογο, τοτε τι να πουμε και τι να δικαιολογησουμε.

Κατι για χρυσαυγιτες με πανο του ΠΑΜΕ ακουω τωρα…

Καλα μυαλα σε ολους.

Τόσο δύσκολη ειρωνεία έχω πια;

Να μου τι θα πουν τα κανάλια, ούτε κατά των θανάτων είμαι, απλά να πεθαίνουν οι σωστοί άνθρωποι :slight_smile:

(edit: για τον χαζό που ετοιμάζεται να πεταχτεί, οχι δεν ειρωνεύομαι στο πρώτο ποστ ρε κρετίνε)

Συμφωνουμε. :slight_smile:

εν τω μεταξυ τωρα ακουσα οτι μαι απο τις δυο κοπελες που πεθαναν ηταν εγκυος.τεσσερις νεκροι αρα.
παντως νομιζω οτι ενοειται οτι ειναι σημαντικοτατο το οτι κατεβηκαν 150.000 ανθρωποι στην πορεια,αλλα το βαρος ειναι λογικο να πεσει στους θανατους των ανθρωπων

Αυτό.

Αηδία για τους ηλίθιους που ρίχνουν μολότοφ σε τράπεζες επειδή θεωρούν ότι κάνουν κάτι συμβολικό.
Αηδία γι αυτούς που ενώ μπορούν, δεν τους μαζεύουν.
Αηδία για τα ΜΜΕ που θα διαστρεβλώσουν ξανά τα πάντα.
Αηδία για όλους αυτούς που θα αποδώσουν τους θανάτους συνολικά στην πορεία.
Αηδία για αυτούς που δεν άφησαν τους υπαλλήλους να φύγουν μη και χαθεί κάνα ευρώ.
Αηδία για αυτούς που κλείδωσαν τις πόρτες.

Καληνύχτα Ελλάδα.

Τώρα γύρισα…
Τα κανάλια απ’ ότι βλέπω έχουν ξεσαλώσει με πομπώδεις εκφράσεις του στυλ…
“Μιλάμε για ανθρωποκτονία”
Πιάστε τους τους μπάσταρδους τόσα χρόνια!!!
Έλεος ο κάθε προβοκάτορας να βγάζει άκυρη μια τέτοια πορεία,που με τον όγκο και την πυγμή που είχε,την επόμενη εβδομάδα θα ήταν διπλάσια!!!
Πιάστε τους και κρεμάστε τους!!!Θέλετε???Μαζί σας είμαστε!!!Άλλα δε συμφέρει…
Κρίμα κι άδικο,ΑΔΙΚΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ,για τους συνανθρώπους μας…

ελα ομως που εγινε ο,τι χειροτερο μπορουσαν να κανουν τα οι ‘τερματισμενοι βλακες’ και αντε μετα κατηγορησε τα μμε για κατευθυνομενη ενημερωση…ειδικα σε μια κατασταση που πιστευω ο αναρχικος χωρος ειχε περισσοτερους υποστηρικτες απο ποτε

+1

Aηδια για όσους κι όσα μας οδηγησαν εδω.

Καληνυχτα Ελλαδα, Καλημερα Αργεντινη

αυτο

ενος λεπτου σιγη στο κοινοβουλιο…(δε γαμιομαστε λεω εγω)
και μετα αρχησαν να ριχνουν κατηγοριες οι του λαος στο κκε πως αυτο φταιει για οτι γινεται…:!:

μαλακες, αλλου επρεπε να μπει η φωτια…!!

http://news247.gr/a/43!129200

RIP μονο αυτο…

Lost paradise η είδηση που ποστάρεις σε λινκ έχει μέσα αυτό

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα πυροσβεστικά οχήματα που ειδοποιήθηκαν για να κατασβέσουν τη φωτιά στην Marfin Bank δέχθηκαν βροχή από πέτρες και μολότωφ, με αποτέλεσμα τα πληρώματα να αποφασίσουν άμεση υποχώρηση από το σημείο της συμπλοκής. Ο πολύτιμος χρόνος, μέχρι οι δυνάμεις των ΜΑΤ να απωθήσουν τους κουκουλοφόρους και να κατορθώσουν οι πυροσβέστες να φθάσουν στη φλεγόμενη τράπεζα, απέβη μοιραίος για τους τρεις νέους ανθρώπους που είχαν καταφύγει στη σκάλα για να ανέβουν όσο πιο ψηλά μπορούν και να αποφύγουν τις φλόγες.

Αυτό δεν υπάρχει . οι διαδηλωτές άνοιξαν αμέσως για να έρθει το πυροσβεστικό

Ρε σεις ξερετε τι σκεφτομαι; Μηπως ηταν βαλτοι αυτοι που πεταξαν μολοτοφ με κοσμο μεσα;
Τους συμφερει πολυ παραπανω να δαιμονοποιηθουν οι διαδηλωτες και οι αναρχικοι παντως…
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ; ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΛΗΨΗ-ΚΑΤΑΘΕΣΗ;

πωωωωω
αν ειναι δυνατον…
τσαμπα τοσος κοσμος κατω…
οι 3 νεκροι μηδενισαν μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ πορεια.
μια πορεια που ολοι φωναζαν “να καει το μπουρδελο η βουλη” και χειροκροτουσαν σε καθε σπασμενη τραπεζα και καμερα…

μα μπορει αυτο. και αυτο λεμε.

Το θεμα ειναι οτι οποιος κ να το κανε, ειναι ηλιθιο και καταστροφικο