Στο indymedia κάποιοι ποστάρουν πως δεν υπάρχουν νεκροί. Τέτοιες ώρες η πληροφόρηση είναι απίστευτα δύσκολη. Μόνο οι άνθρωποι που σώθηκαν ξέρουν τι έγινε και οι πυροσβέστες που μπήκαν μέσα.( αν και μου φαίνεται ακραίο ακόμα και για το σημερινό πασόκ να βγάζει προς τα έξω τέτοιο ψέμμα)
μα δεν το εβαλα για να υποστηριξω την αποψη του δημοσιογραφου η γενικοτερα του τυπου. Δεν ημουν εκει, για να ξερω τι ακριβως εγινε. Ουτως η αλλως το τι λεει η γραφει ο τυπος πρεπει να ειναι το τελευταιο που μας απασχολει τωρα. Το γεγονος οτι τεσσερις συμπολιτες μας πεθαναν με αυτο το τροπο με κανει να αηδιαζω που ειμαι ελληνας. Τελος.
και μενα αυτο. γι’ αυτο και δεν πολυσχολιασα αυτα που παν ρεντ ραμ κ κρισπ χωρις να’ ναι παραλογα
ε ναι για ονομα, εδω παιζουν με χρεοκοπια και θα εβγαζαν επισημα προς τα εξω πως στην ελλαδα υπαρχουν 3 νεκροι απο τις διαδηλωσεις
Για χαρη της καταστολης και τα στραβα ματια και τα μαλακισμενα και ολα. Οριστε τωρα. Αδικα πεθαναν οι ανθρωποι.
Αρχισαν συλληψεις στα Εξαρχεια; :?
εδιτ/ και στο τροκτικο διαβασα αυτο παντως http://troktiko.blogspot.com/2010/05/3_8521.html
ετσι ακριβως…
το 2003 που ηρθε ο ξαδερφος(μισος ελληνας,μισος αγγλος) του κολητου μου να μεινει και να δουλεψει ελλαδα μου ελεγε πως η ελλαδα του φανταζει σαν μια καλη ευκαιρια για πολλα πραγματα…
του ειχα πει πως δεν ειναι ετσι τα πραγματα, καθως καποτε θα φτασουμε στο 0 και θα γινει αργεντινη η ελλαδα…
μου ειπε οτι ειμαι υπερβολικος…
ετσι δουλεψε σε νοσοκομειο για ενα χρονο και δεν πληρωθηκε ουτε ενα ευρο…!!!
ακομη περιμενει…!!!
φυσικα εφυγε πισω αγγλια…
και τωρα μου λεει οτι “και φυσικα θα γινονται αυτα που γινονται”
ξερω πως ακουγετε ασχετο αλλα ο ξενος καταλαβε ποσο σοβαρη χωρα ειναι η ελλαδα μεσα σε 12 μηνες… και αντεδρασε (εστω φευγοντας)
εμεις γιατι θελουμε περισσοτερο…??
μεσα σε ενα χρονο ο αγγλος καταλαβε τι ειναι αυτη η χωρα…!
*βαλτε κρανη…
Θα διαφωνησω…οποιος το κανε,ηταν πανεξυπνο,η για να με πιο σαφης,παμπονηρο…
Πλακα κανεις τωρα ε ?
Παιδιά εμένα η μάνα μου εργάζεται σαν δικηγόρος και ξέρει άτομα από τη μαρφίν τα οποία της επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες απ’ότι κατάλαβα.Θα μάθω σίγουρα αύριο αν και δε νομίζω να είναι ψέμα
είπαμε ΔΕΝ διαβάζουμε πρωκτικό … #-o#-o#-o
να πάει να γαμηθεί το λαος και τα πουστράκια του!!!
Όλα ξεκίναγαν αφού είχε περάσει το μπλοκ του ΠΑΜΕ,ακόμα και τα μπλοκ αριστεριστών είχαν φύγει και μετά έβλεπες επεισόδια!!!
Μιλάμε για την απόλυτη προβοκάτσια,αλλά δεν είχαν(? :-k) υπολογίσει νεκρούς!!
Αν και είναι βούτυρο στο ψωμί τους…
Εδώ βγήκε ΤΩΡΑ “δημοσιογραφομαλάκας” και λέει…μεγάλο πλήγμα για τον τουρισμό μας…
Ποιόν τουρισμό ρε μπάσταρδε???Με 3 νεκρού μιλάς για τουρισμό???
Πόσο μπουρδέλο έχουμε καταντήσει ρε γαμώτο…
Έχω απογοητευτεί,έχω στεναχωρηθεί…
Δεν ξέρω ρε γαμώτο…Δεν ξέρω…

@zouglau στο συγκεκριμένο σημείο δεν ξέρω τι έγινε,αλλά δυστυχώς σε άλλα υπήρχε παρεμπόδιση,ακόμα και κάψιμο πυροσβεστικών…
@Destroyer Δεν κάηκε όμως η γαμημένη η βουλή…ακόμα…
Υποκριτές…ενός λεπτού σιγή στη βουλή…μόνο και μόνο γι’ αυτό θέλετε κρέμασμα!!!
Μου το ειπαν που το ειδαν στην τηλεοραση, γι’ αυτο ρωταω. Ισως ειναι ραδιο αρβυλα.
εδιτ/ guardian, κοιταω οσα περισσοτερα μπορω, ποτε δεν ξερεις. Τωρα μου εκατσε το τροκτικο. Αν και δε το πιστευω, γιατι, οπως ειπαν, δεν συμφερει ν’ ακουστει κατι τετοιο.
Non_serviam ναι και εγώ είδα σε άλλο σημείο της πορείας να παρεμποδίζονται οι πυροσβέστες ΑΛΛΑ στο συγκεκριμένο σημείο βλέπαμε τους ανθρώπους να είναι στο μπαλκονάκι 2 μέτρα πάνω από την είσοδο της τράπεζας και να έχουν πήξει στον καπνό.
Δεν υπήρχε περίπτωση κάποιος να εμποδίσει τους πυροσβέστες να σώσουν τους ανθρώπους αυτούς.
Αυτή τη στιγμή στον 4ο όροφο του Υπουργείου Οικονομικών στην οδό Βασ.Σοφίας
έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιά!
Στο 4ο όροφο βρίσκονται σημαντικότατα έγγραφα από μεγάλες έρευνες του Υπ.Οικονομικών!!!
Τώρα το να έφτασε μολότοφ εκεί είναι δύσκολο, κάποιο χέρι το έκανε…!
Μάγκες προβοκάτσια μυρίζει…
Κατα τα άλλα όλα είναι αθώα…
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:vibrate::vibrate::vibrate::vibrate::vibrate::vibrate:
-
Όχι άλλο κυνήγι μαγισσών. Shits just happen. Όταν πάνε στραβά τα πράγματα, σε ενέργειες που δε μας ενοχλούσαν ως τώρα, δε μπορεί η μόνη λογική αιτία που βλέπουμε να είναι οι προβοκάτορες. Ναι, μαζί λέτε και το “ίσως” για να καλύψετε τον κώλο σας, αλλά αν κάποιος γράψει “Οι αστυνομικοί σέβονται τους πολίτες και για αυτό δεν αποκλείω το να ήταν προβοκάτορας ο Κορκονέας”, αμέσως θα δείτε το παράλογο της υπόθεσης σας πως τη μολότωφ σε μια τράπεζα ίσως την πέταξαν προβοκάτορες. Αν όχι, mea culpa.
-
Μήπως να μεταφερθεί η συζήτηση για τους νεκρούς στο “Πρωτοφανή επεισόδια” και να μη μείνει στο πολιτικές εξελίξεις;
karvou πως μπορείς να λες τέτοια πράγματα και να τα πιστεύεις;
Τι σχέση έχει η αστυνομία, σώμα υπεράσπισης της δημοκρατίας μας με έναν χώρο όπου είναι ανοιχτός προς όλους (πολλές φορές τους πιο ηλιθιους) και ο καθένας μπορεί να μπει με την ευχερεια του να μην τον σταματήσει ποτέ κάποιος άλλος από την καγκουριά;
Δεν εξισώνω ενέργειες ΒΑΝ. Αν ήσουν λιγότερο προκατειλημένος με το ποστ μου, θα το έβλεπες. Εξισώνω σκεπτικά όσων προσπαθούν να μεταφράσουν τα γεγονότα με βολικό τρόπο και εθελοτυφλώντας. Για αυτό και ρώτησα “προβοκάτορας από ποιον;”.
Οι νεκροί (συνεχίζω να ελπίζω πως είναι ράδιο αρβύλα) δεν πλήττουν μόνο τη σημασία της πορείας, αλλά και την προσπάθεια της ίδιας της κυβέρνησης γις να αποφευχθεί η παύση πληρωμών και η χρεωκοπία. Άλλοι είναι αυτοί που οφελούνται και 1) δεν είναι ο λαός, 2) δεν είναι το κράτος και 3) δεν είναι το κεφάλαιο της χώρας. Αν και για το 3 το συζητάω…
Όπως είπα στο πρώτο μου ποστ, θεωρώ ψιλοαπίθανο να ήταν προβοκατόρικο.
Απλά δεν μου αρέσει η κατεύθυνση που πάει να δοθεί προς τον αναρχικό χώρο.
Δεν είναι καθόλου σωστό να μπλεχτούν άνθρωποι και ιδεολογίες με την καγκουριά ενός ηλίθιου (ή και περισσότερων) που βρήκε καταφύγιο κάτω από την ελευθερία του χώρου.
Εγώ γι αυτό είπα να περιμένουμε κάνα στοιχείο και να μην αρχίσουμε αμέσως θεωρίες για προβοκάτορες, αμερικάνους, κομμουνιστές, αναρχικούς ή εβραίους.
Μέχρι στιγμής για το γεγονός μόνο ο ζούγκλαου που ήταν παρών έχει πει κάτι ουσιαστικό.
@ΒΑΝ:
Η ελευθερία του χώρου όμως είναι κομμάτι της ιδεολογίας του, δεν θέλω να στοχοποιήσω κανέναν αλλά κάπου, κάπως, κάποτε ο χώρος πρέπει να τους πετάξει έξω. Γενική άποψη αυτή, δεν έχει να κάνει ούτε με τη σημερινή πορεία, ούτε με το συγκεκριμένο γεγονός.
Btw, το παραπάνω ποστ ισχύει σε περίπτωση που είχαν γνώση ότι εργαζόταν κόσμος στην τράπεζα.