σε αυτη τη φαση πλεον,ελπιζω πως οι νεκροι δεν ειναι ραδιο αρβυλα,γιατι ετσι και αποδειχθει το αντιθετο,τα αποτελεσματα θα ναι πολυ ακραια:(
για την ακρίβεια οι εργαζόμενοι είχαν πει να μην πάνε σήμερα στη δουλειά αλλά τους ανάγκασε ο εργοδοτης.Τον έναν τον ήξερε η μάνα μου και η άλλη ήταν έγγυος.Δεν είναι ράδιο αρβύλα,έγινε πράγματι…
Εγώ δεν διαφωνώ μαζί σου, απλά η μέθοδος που θα ακολουθηθεί είναι ένα θέμα, οι σχέσεις μεταξύ ανθρώπων είναι άλλο ένα που δυσκολεύει τα πράγματα…
Γενικά το μόνο πράγμα που γίνεται είναι μέσω επικοινωνίας και του να προσπαθήσεις να πείσεις τον άλλον πως να μην είναι μαλάκας. Τεράστιο θέμα, ας μην το ανοίξουμε.
*βρε χαζοπαπανδρεου…
βρε γιε της μαμας σου…
μην διαβαζεις απο κειμενο για να μου πεις οτι εισαι συντετριμμένος απο τον θανατο 3 ανθρωπον…
ελεος δηλαδη
*[SIZE=“1”]ψιλα γραμματα[/SIZE]
τελικα οντως καιγεται το υπουργειο οικονομικων…
ΥΓ:μονο στον 4ο οροφο!
Κυκλοφόρησε δλδ μεταξύ των εργαζομένων στην τράπεζα ότι είναι 3 νεκροί?
Ναι.Ένας άντρας και δύο γυναίκες που η μία ήταν έγγυος.
Ακομα θυμαμαι να τον ρωτανε Γερμανοι δημοσιογραφοι: “Θα πουλησετε καποιο νησι;”
Και με πολυ σοβαρο υφος να απανταει: “Εμεις τα αγαπαμε τα νησια μας,δεν θελουμε να τα πουλησουμε”.
Καλυτερα να διαβαζει απο κειμενο ακομα και τα αρθρα σου λεω
Tι θλιβεροί άνθρωποι που είμαστε. Δηλαδή, αυτό σημαίνει για κάποιους συνδικαλισμός;
Όμορφα.
Η κατάσταση είναι τραγική…Ακούγεται πως δεν άφησαν τους εργαζόμενους στην τράπεζα να απεργήσουν. ξέρει κανείς τπτ?
Κανείς ΚΚΕ,ΣΥΡΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ δεν πετάει μολότοφ. Μολότοφ πετάνε ή οι μπάχαλοι ή οι ασφαλίτες. Αυτό το ξέρει ( βιωματικά το ξέρει, δλδ το χει δει με τα μάτια του) όποιος κατεβαίνει σε πορείες.
ρε πουστη πρεπει ο κοσμος να μη σταματησει να βγαινει στους δρομους ομως. απεργια στα παντα για 1 μηνα θελει
καλα ενα αυτο … το δευτερο ειναι να δω αν κανεις θα βγει να κρεμασει το μουνοπανο που ειναι υπευθυνος για το οτι αυτοι οι ανθρωποι δουλευαν ΑΥΤΟΣ ειναι ο δολοφονος .
εγω σημερα πως ειδα εαακιτες και αρενιτες να πετανε??
δεν ειναι προβοκατσια η φωτια της μαρφιν. συνδιασμος ατυχιας (αυτων που πεταξαν την μολοτοφ) και ανευθυνοτητας(εργοδοτων και διαφορων αλλων παρομοιων) ειναι.
Το σημερινό γεγονός ήταν μια σφαίρα στο κεφάλι της αντίστασης της ειρήνης που κάνει το 99% των πολιτών.
Όσοι κατεβαίνουν στους δρόμους κατεβαίνουν όχι για να δολοφονήσουν αλλά για να διαμαρτυρηθούν…
Είτε είσαι ΚΚΕ, ΣΥ.ΡΙΖΑ, ΕΑΑΚ ή είτε είσαι Αντιεξουσιαστής δεν έχει εχθρό τον εργαζόμενο αλλά εκείνον που σε εξουσιάζει!!!
Πάντως επιμένω ότι το σημερινό γεγονός είναι 100% ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, διότι δεν συμφέρει κανένα να έχουμε 3 νεκρούς εκτός απο την Κυβέρνηση και τα τσιράκια του ΔΝΤ!!!
ΥΓ
Πάντως η μπατσοκρατία απο εδώ και πέρα θα θερίζει και θα σπέρνει!!!
Ήδη στην πάτρα είχαμε βροχή τα χημικά σε κεντρικούς δρόμους της πόλης!!!
ΥΓ1
Το κομμάτι που ταιριάζει είναι αυτό
κανεις δε ξερει τι ηταν η φωτια σημερα…μπορει να ταν τα παντα,μπορει και τιποτα…
απλα η καθε πλευρα υποστηριζει αυτο που την συμφερει
Μάλλον έτσι… Φίλος που ήταν στο μπλοκ και μπροστά στη φάση μου είπε τα εξής:
Ο χρήστης weeping willow λέει:
οταν πετουσαν μολοτοφ
ειχαν δει τον κοσμο απο πανω;
Ο χρήστης … λέει:
οχι
αυτο ελεγα στο “,” τωρα
οποτε εβλεπαν κοσμο
τον εβγαζαν
Destroyer δλδ ήσουν στο μπλοκ των ΕΑΑΚ και είδες να πετάνε μολότοφ άτομα μέσα από το μπλοκ,εαακκιτες? Αν έγινε έτσι πάω πάσο. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να μπαίνουν οι μπαχαλαίοι σε μπλοκ ΣΥΡΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ αφού έχουν πετάξει πέτρες και μολότοφ.Αυτό το χω δει και γω πολλές φορές.
[B]Για πόρτες εξόδου, πυρασφάλεια, για το ότι η πόρτα ήταν κλειστή[/B] δεν αναφέρεται κανείς στα ΜΜΕ. τέτοια ώρα, τέτοια λόγια...
Επίσης τεράστια αλητεία αυτό που άκουσα σε ΜΜΕ ότι διαδηλωτές φωνάζαν “να καείς μωρή”…δημοσιοκαφρίλα χωρίς όρια.
E σαν την φάση με επαναστατικό αγώνα με την περίφημη συνομιλία.
Προβοκάτσια ή ηλιθιότητα, το πόσο βολεύει αυτά τα τομάρια το γεγονός, δεν θέλει καν συζήτηση.
Η θλίψη μου για τους ανθρώπους που χάθηκαν είναι δεδομένη. Αλλά νιώθω την ανάγκη να το γράψω, διότι καμιά φορά μέσα στον χαμό, ξεχνάμε και τα αυτονόητα.