Πολιτικές εξελίξεις

ρε zouglau αφου τα ξερουμε
αμα τωρα γινοντουσαν επεισοδια στο παοκ-ολυμπιακος
τα καναλια αυτα θα εδειχναν…
κι αμα εβγαζε 2ο παρτ η Τζουλια… εκει να δεις…

Και ενα αρκετα καλο ντοκιμαντερ για το τι ακολουθησε στην Αργεντινη μετα απο την ελευση του ΔΝΤ.Οσοι θελετε δειτε το,αξιζει

Όταν ο Παπανδρέου έκανε λόγο για πολιτική ανευθυνότητα σε ποιον απευθυνόταν?

στη μάνα του.

(χωρίς πλάκα)

Restless είχε και στην αργεντινή έλληνες αργόσχολους δημόσιους υπαλλήλους? Τι ναι αυτοί οι έλληνες ρε παιδί μου…όλο τον κόσμο ρήμαξαν.

Και πέρα από την πλάκα στο βιντεάκι μπορούμε να δούμε το μέλλον μας με το ΔΝΤ.

Edit: Σωστος

άμα είναι αυτό το μέλλον τότε τουλάχιστο εγώ έχω μια ελπίδα …

ελπίδα ότι ο κόσμος θα ξυπνήσει και θα αντιδράσει … :-s

Ξεκολλήστε με το δώσιμο.

σόρρυ, μιλάμε για τράπεζα στη σταδίου η οποία είχε μέσα κόσμο που δούλευε ημέρα πορείας? σε όσες πορείες έχω πάει, δεν έχω δει ποτέ τράπεζα που να μην έχει κατεβάσει ρολά, πάμε καλά? ποιός εγκληματίας αποφάσισε να δουλέψουν σήμερα? :?

δεν έχω διαβάσει τι έχει ειπωθεί πιο πριν.

Τι φταίνε οι υπάλληλοι της τράπεζας ρε πούστη μου? Τι φταίνε… έπρεπε (αναγκαστικά, δε μπορούσαν να κάνουν αλλιώς οι ίδιοι) να πάνε στη δουλειά τους, όπως κάθε μέρα… τίποτα δε φταίγανε οι άνθρωποι… :frowning:

Το ωραιο ειναι οτι περα απο το μελλον μας μπορουμε να δουμε και το παρελθον μας.Ειναι συγκλονιστικες οι ομοιοτητες της πολιτικης που ακολουθησαν Ελλαδα και Αργεντινη και εφτασαν στο χαλι που εφτασαν.Παντως και εκει οι δημοσιοι υπαλληλοι φταιγανε για ολα,γιαυτο και εκποιησανε ολη την δημοσια περιουσια,ιδιωτικοποιησαν ολες τις κρατικες επιχειρησεις και τις αντιστοιχες ΔΕΚΟ τους και οπως βλεπετε βρηκαν την “σωτηρια” τους.Ο μονεταρισμος θα μας σωσει,διαβαστε κανενα βιβλιο οικονομικης θεωρειας πρωτου μιλησετε ρε στραβαδια!

βασικά αυτό.οι εργαζόμενοι άκουσα ήθελαν να κλείσουν αλλά δεν πάρθηκε σχετική απόφαση.
βέβαια και αυτοί που έριξαν τις μολότωφ δεν είναι ρομπότ που είτε η τράπεζα είναι κλειστή,είτε είναι ανοιχτή θα πάνε να τις ρίξουν.πρέπει να υπάρχει και κάποια ανθρωπιά ξέρω’γω.
για μένα αυτοί είναι ίδιοι με αυτούς που τόσον καιρό θέτουν τις αγορές πάνω από τους ανθρώπους.

Οι μολότοφ ρίχτηκαν όπως σε κάθε άλλη τράπεζα, υπήρχε άγνοια στο οτι ηταν μέσα κόσμος.

αυτό είναι κάτι που δε γνωρίζω οπότε δε μπορώ να εκφέρω άποψη.
δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα αλλά αυτό που ξέρω είναι πως αυτοί οι τύποι κάνουν προβοκάτσια στους ίδιους τους τους εαυτούς.
το ενδιαφέρον μετατίθεται και ο κόσμος θα αρχίσει πάλι να διχάζεται.
αν υπήρχε κάποια πιθανότητα κοινωνικής εξέγερσης μάλλον απομακρύνεται.
πάντως κρίμα για όλους τους νεκρούς αλλά ειδικά για την έγκυο που όταν το έμαθα πραγματικά σοκαρίστηκα.

Όπως και να χει η δικιά μου εκτίμηση είναι ότι την κάτσαμε τη βάρκα. Αλλά τουλάχιστον θα έχουμε λεφτά( δανεικά) στην τσέπη . Καληνύχτα Ελλάδα.

Για όποιο λόγο και να δούλευαν οι υπάλληλοι της τράπεζας σήμερα,δεν δικαιολογεί το ότι έπεσαν μολότοφ.Κακώς τις έριξαν,ήταν δεν ήταν κόσμος μέσα.
Ε,ορίστε,3 άνθρωποι πέθαναν άδικα επειδή κάποιοι ήθελαν να κάνουν φασαρίες.Κρίμα…

Εντάξει, μπορείς τώρα να επιστρέψεις στις δουλειές σου.

Τυφλη βια αρα η τους ρωτησε κανεις και δηλωσαν αγνοια?

Απολύτως κατευθυνόμενη βία σε καπιταλιστικό/εκμεταλλευτικό σύμβολο, η άγνοια είπαμε προέκυψε από ένα κτήριο που ήταν κλειστό το ισόγειο του. Μην προσπαθείτε οι ΑΓΑΝΑΧΤΙΣΜΕΝΟΙ πολιτες να βρείτε νέους στόχους, κρατήστε για μια φορά τους πραγματικούς.