ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!!

το καλοκαιρι που πηγα Metropolis χαλανδριου,ειχε ολα τα iron maiden 6.90

Αλλα μια συμβουλη…μην τολμησετε να ερθετε στην καλαματα για cd.To seventh son,20 e

Σωστοοοοοος. :wink:

αυτο υπηρχε και πριν καιρο στα μιντια μαρκτ 3,90ε, ντιτζι ναι.

τώρα που το λες, σα να χεις δίκιο…

στο site της garden of exile

http://www.codex4.org/catalog/index.php?cPath=29/

εχει κατι προσφορες με 4-5 ευρω

εχει πχ τους alarum
2 cd candiria
throwdown
και αλλα

Στα metropolis:

Τα Mezmerise, Hypnotize (System Of A Down) 7,50? αλλά νομίζω είναι έκδοση της πλάκας, και γι αυτό δεν τα πήρα.

Επίσης όλα τα cd του Χριστοδουλόπουλου από 7,50? επίσης.8)

τα digi πάντως τα χει και στο public 6.9

Τα Σαβαταζ που τα έχετε βρει πιο φθηνά?

Μεταλ Ερα το γκάτερ μπαλέτ το έχει στα 12, κάπου πιο κάτω παίζει?

Ευχαριστώ.

έχω καιρό να κοιτάξω (λόγω spv) αλλά 2ψήφιο με τπτ, ληστεία. θα το βρεις αλλού φθηνότερα.

Βασικα εχω λυσάξει με το γκατερ και το θέλω αυθεντικό. Στο Amazon το έχω βρει γύρω στα 10$, οπότε μάλλον απο εκει με βλέπω.

Θενκς όπως και να χει!

Rock City νομίζω θα το έχει σε λογική τιμή. Πέρνα κι από κει.

Thanx ρε!

Εχθές έπεσε το ρευστό οπότε θα ξεχυθούμε κι εμείς επιτέλους στα δισκάδικα μετά από καιροοοοο :bounce:

Βρήκα στο Rock City 2 εκδόσεις του Beyond The Crimson Horizon(Solitude Aeturnus), η μια είναι η παλιά και η άλλη είναι το πρόσφατο remaster με 2-3 bonus demo track. Το παλιό κάνει 5 Ευρώ και το καινούργιο 14, έχει ακούσει κανείς και τα 2 για να μου πεί πόσο μεγάλη είναι η διαφορά στην ποιότητα του ήχου μεταξύ τους για να ξέρω αν αξίζει να σκάσω 9 Ευρώ παραπάνω για να αγοράσω το Remaster?

An δεν σε προλαβω τωρα που το πες???:stuck_out_tongue:

Φαντάζομαι δεν είναι μια κόπια μόνο, θα υπάρχει στοκ λογικά για να το δίνουν τόσο τσαμπέ.

To Third των Portishead έχει 6,50 στο play.com. Το ίδιο και οι υπόλοιποι δίσκοι τους…

Ρε πηγα και δενυπηρχε τι στο διαολο, εγω δεν ξερω να ψαχνω???

Λαθος!

Ποιό??

το third των portishead 11.90 στο μετροπολις για όποιον δε μπορεί να κάνει αγορές μέσω νετ. επίσης το πρόσφατο acdc (όχι το σκληρό digi όμως, το άλλο) 9.9 και η χορταστική έκδοση του τελευταίου slipknot 14.9 στο public