Καλύτερος Ελληνας Κωμικός

κοίτα να δεις…και για μένα ο σταυριδης είναι στον πάτο των προτιμήσεων σε ελληνες κωμικούς . αγάπη του παππού στο σπίτι, αλλά εγω δεεεεν

Ε ντάξει τώρα, δεν το λες σοβαρό δραματικό ρόλο για έναν ηθοποιό επιπέδου Παπαγιαννόπουλου αυτόν που είχε στη Λόλα. Τυπική καρικατούρα villain.

Απλά ξέρεις ποιό είναι το θέμα, διάβαζα σήμερα το θρεντ απ’ την αρχή και στον μεν Φωτόπουλο είχε αναφερθεί ένας (1), στον δε Μακρή κανείς (0). Απ’ την άλλη είδα πολλά ποστς για άλλους κατά πολύ υποδεέστερους, για μένα, όπως Βουτσά, Μουστάκα, Ρίζο που λες κι εσύ (όχι ότι δεν τους θεωρώ καλούς κωμικούς, αλλά γενικά όχι κάτι το σπουδαίο), ακόμα και για Γκιωνάκη που προσωπικά δεν τον παλεύω ούτε με σφαίρες. Μου φάνηκε λίγο άδικο κι απλά το επεσήμανα.

Ριζος,Γκιωνακης μετριοτητες,δλδ καλοι,αλλα τιποτα το φοβερο.

Επισης μεγαλο και μαλιστα πολυ μεγαλο κωμικο θεωρω κι αυτον εδω,οχι επειδη επαιξε σε ταινιαρες,που δεν επαιξε φυσικα,αλλα για κατι τετοια…

Σταθη Ψαλτη εισαι ΘΕΟΣ,ετσι απλα!!!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!!

κάτι τέτοια βλέπεις και μετά καταλαβαίνεις πόσο κακό έκανε η πουτάνα η βιντεοκασέτα

με κορυφαιο δραματικο ρολο αυτο του Σταυροφορου στο καλημερα ζωη… :smiley:

αν και η λογική του thread είναι διαφορετική να πω πως ο τσιβιλικας είναι προσωπική ΜΕΓΑΛΗ αδυναμία μου. στις θεατρικές παραστάσεις που υπάρχουν στο νετ, μπορείς να κλάψεις στο γέλιο μέχρι θανάτου.

Οταν μιλαμε για Champions League,δεν χωραει συζητηση για Γ Εθνικη…

Δεν εντυπωσιάστηκα με το βίντεο, σίγουρα το υφος για Ψαλτη το λες και ιντελλεκτουαλ, αλλά οκ.
Προσωπικά μιλώντας

Τον Ψάλτη που αναφέρθηκε πριν, τον είχα δει πριν χρόνια σε κωμωδία του Αριστοφάνη (τους Βάτραχους) και ήταν απλά καταπληκτικός.

Δυστυχώς έχει συνδεθεί (όχι αδικαιολόγητα) με τα σκουπίδια των 80ς με Καίτη Φίνου, Βίνα Ασίκη κλπ.

δεν είναι θέμα γ εθνικης. απλά άλλο αυτό που συζητάμε εδω, και άλλο ο τσιβιλικας.

*ο άλλος με ζόρι να μου θυμίσει οτι θα παίξουμε γ εθνικη

Κακό κείμενο, αλλά η ερμηνεία πολύ καλή, όντως.

Ο Ψάλτης είναι τυπικό παράδειγμα αυτού που έλεγα πριν. Καλός ηθοποιός που όμως χαντακώθηκε από την απαράδεκτη λογική της εγχώριας βιομηχανίας.

Mεγάλοι ηθοποιοί όλοι τους. Αλλά ο πρώτος των πρώτων είναι ο Βασίλης Λογοθετίδης…

Και ούτε μια έστω και μέτρια ταινία…

…στο θέατρο είταν τρισμέγιστος…έχω περάσει καταπληκτικά σε παραστάσεις του

…ολόσωστος…προσωπική αδυναμία το ‘‘Ούτε Γάτα Ούτε Ζημιά’’

:):!:

Με ολους τους παλιους κωμικους εχω γελασει πολυ αν και νομιζω οτι τοτε ηταν απιστευτα και τα σεναρια, με κορυφαιους διαλογους και θανατηφορες ατακες. Παντως προσωπικη αδυναμια ειναι ο Ντινος Ηλιοπουλος!

Ψάλτης; Μπεζος;…ηθοποιοί των 70’ς, 80’ς, 90’ς και βάλε…; τι λέτε;

Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας, κάνοντας κλικ εδώ και απολαμβάνοντας ερμηνείες που γράφουν χρυσά γράμματα στο βιβλίο Ιστορίας:

…και [B]κλείστε το θρεντ[/B]!!!

Καλά και γω βέγγο είχα ψηφίσει απ’ ό,τι βλέπω, αλλά δεν είναι δυνατόν να λείπουν Μίμης Φωτόπουλος, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος και Ντίνος Ηλιόπουλος. Απλά δεν γίνεται! Και επισης, χρόνης εξαρχάκος!

Και να μην πώ για κάλτ μορφές όπως αυτός εδώ ο θεός

[SPOILER][/SPOILER]

Λοιπόν, ερώτηση:

η πρώτη ταινία που έπαιξε ο Αυλωνίτης είναι το Μαρία η Πενταγιώτισσα. Πρόκειται για ταινία του 1928 και αποτελεί μία από τις πρώτες κινηματογραφικές απόπειρες στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία του Αχιλλέα Μαδρά. Έχει πλάκα να αναζητήσετε την ετυμολογία του Σαρδάμ, btw. Το λοιπόν, το μοναδικό λινκ που έχω για την ταινία είναι αυτό:

οπού στην ουσία είναι η αυθεντική ταινία, αλλά μονταρισμένη με σχόλια του Αλέκου Σακελλάριου από πάνω (προφανώς από κάποιο μεταγενέστερο αφιέρωμα). Η ερώτησή μου είναι αν έχει κανείς ιδέα σε ποιά σκηνή παίζει ο Αυλωνίτης. :-k

πιστευω ο Βεγγος καλυτερος