Ολυμπιακός

\Μ/ητρόπουλος :!:

ποιος ειναι αυτος ρε παιδια?

ακυρο τωρα θυμηθηκα:lol::lol:

Καλά κρασιά και αέρα στα πανιά μας. Του χρόνου μόνο Μπαρτσελόνα και 5*5 :!:

Τέλειωσε και ο Πάντος από τον Ολυμπιακό!

ελπιζω τουλαχιστον να καλυφτει το κενο.θα μου πειτε βεβαια οτι δεν επαιξε και πολυ φετος…

Mαλακία, έπρεπε να μείνει ο Πάντος…

Για Χοσε Μαρια Γκουτι τι εχετε να πειτε? Τα δημοσιευματα λενε για 7 εκατ. ευρω για 2 χρονια!
ΑΝ τελικα ερθει… Πιστευετε οτι μπορει(?) να βοηθησει ουσιαστικα η θα το δει τελειως ως μια αρπαχτη για να κλεισει την καριερα του?

Νομίζω πως ακόμη κι αν δε το δει ως αρπαχτή, δύσκολα αξίζει όλα αυτά τα λεφτά. Γενικά είμαι κατά του να πετάξουμε το budget μας σε παίκτες που κάποτε ήταν στο τοπ επίπεδο αλλά δεν πρόκειται ποτέ στο μέλλον να βρεθούν εκεί ξανά. Ακόμη κι αν στην καλή τους μέρα κερδίζουν ελληνικούς αγώνες μόνοι τους. Επιπλέον, βγήκε ανακοίνωση που λέει πως μέχρι να ολοκληρωθούν τα τυπικά της μεταβίβασης, κανένας δεν ασχολείται με μεταγραφικά. Με λίγα λόγια δεν αποκλείεται αυτά τα 7 μύρια να είναι μύθευμα και να γράφονται για να αυξηθεί η προσφορά των Τούρκων στον παίκτη.

Ενα μεγαλω ευχαριστω στον τιμιοτερο Ελληνα παιχτη της τελευταιας δεκαετιας.

Μπορει να μην εβαλε ουτε ενα γκολ,μπορει να εχασε μεχρι και πεναλτυ,αλλα ιδρωνε
την φανελα οσο κανενας αλλος ! Ο μονος παιχτης του Ολυμπιακου που θα μπορουσε
να παιζει την δεκαετια του 50 στην ομαδα.Ναυπηγεια Ελευσινας το πρωι - προπονηση
το απογευμα.

Έφτασε σπίτι του κατάκοπος. Στο βλέμμα του είχε αυτή την ηρεμία του νικητή. Άλλη μια αποστολή για το παλικάρι του κορυδαλλού είχε στεφθεί με επιτυχία. Έκανε ένα στριφτό τσιγάρο και γεύτηκε το ζεστό φαΐ της μαμάς. Ένας σκληρός άνδρας με καρδιά μικρού παιδιού, ένας αφανής σούπερ σταρ των γηπέδων και της ζωής.
Σήμερα θα μπεις και θα περιορίσεις τον Ρομπινιο του είπε ο προπονητής. Ο Τάσος ήξερε ότι θα τον σβήσει αλλά μετριόφρων σαν είναι δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να αποκριθεί με ένα συγκαταβατικό νεύμα. Εξάλλου έχει εκπαιδευτεί πάνω στις καλύτερες τεχνικές καταστροφής παιχνιδιού του αντιπάλου. Στο σχολείο του κορυδαλλού εκεί στην προοδευτική όπου γεννιούνται οι μεγαλύτεροι αμυντικοί καμικάζι του ελληνικού ποδοσφαίρου με στρατηγό τον ΜΕΓΑΛΟ Σουλη Παπαδόπουλο και κάτω από συνθήκες που μόνο με αυτές των καταδρομέων ή ακόμα και των αρχαίων σπαρτιατών μπορούν να συγκριθούν. Ο Τάσος ήταν από τους καλύτερους μαθητές. Έφτιαξε ταχύτητα, κορμί και τελειοποίησε το τακλιν τσεκούρι το οποίο φήμες λένε ότι είναι πιο γρήγορο και από καρατια μοναχού σαολιν.
Ο Τάσος παντος μου είναι συμπαθής. Παρόλο που έχει αυτή την στραβοφατσα του μποξέρ που έχει ρεκόρ 30 συνεχόμενα νοκ νταουν βγάζει μια γαληνή και μια πραότητα στα όρια της αφέλειας μικρού παιδιού που δε μπορεί να σε αφήσει ασυγκίνητο. Ανήκει στη σφαίρα των αγαπημένων δεξιών μπακ του παρόντος μπλοκ. Όλοι νομίζουμε ότι χτες έκανε κάτι το εξαιρετικό. Εκείνος είμαι σίγουρος ότι νιώθει απλά ότι έκανε την δουλεία που ξέρει να κάνει καλύτερα. Και την μάχη εχτές την κέρδισε από την πρώτη φάση:
Ήταν στα πρώτα 10 λεπτά. Ο ρομπινιο έχει χώρο για επέλαση από τα αριστερά, απέναντι ο Τάσος. Ο ρομπινιο μαρσάρει σαν γρήγορο αμαξίδιο των δρόμων και αρχίζει να χορεύει σε ρυθμούς σάμπα. Ο Τάσος απέναντι πιο αποφασισμένος και από μαχητή φαρ ουεστ που έχει φάει τις μονομαχίες με το κουτάλι. Ο Ρομπι έχει την ψευδαίσθηση ότι θα περάσει σαν άνεμος μέσα από τον παντο χωρίς ο τελευταίος καν να το καταλάβει. Στο βλέμμα του Τάσου η συγκρατημένη σιγουριά του γαλουχημένου στις συνθήκες πολέμου στρατιώτη. Θα πάρει φόρα και θα πέσει με τακλιν που αγγίζει την τελειότητα στα πόδια του Ρομπι , θα πάρει την μπάλα αλλά θα του δωρίσει και ένα χτύπημα στον αστράγαλο απλά για προειδοποίηση. Ύστερα θα φτύσει λίγα εκατοστά πιο δίπλα από τον ρομπι και το μάτι θα γυαλίσει. Το μήνυμα έχει περάσει. Κανείς δεν θα ρίξει τις Θερμοπύλες του Τάσου Παντου σήμερα.
Λίγο πριν πέσει η νύχτα και ο πολεμιστής ξεκουραστεί θα πάρει την φωτογραφία του σούπερ σταρ αντιπάλου στα χέρια του. Θα την κοιτάξει μια ακόμα φορά με σεβασμό. Θα χαμογελάσει ελαφρά και θα την πετάξει στο μικρό σεντούκι μαζί με τις άλλες από τα προηγούμενα θύματα του. Η μάχη κερδιθηκε ο πόλεμος όχι. Ο Τάσος παντος θα είναι εκεί έτοιμος μουτζαχεντιν για μια ακόμα αποστολή εξολόθρευσης.

Τάσσο, πάντα θα σαγαπάμε:):!:
Με τον Γκούτι…το κόβω μούφα είδηση:):!:
Η σημπεριφορά σε Παναγόπουλο, είναι τουλάχιστον άκομψη:):!:

Και μη λησμονουμε την ιστορικη δηλωση του Τασαρου

Θα μας λειψει…

ripanto,θα εισαι παντα σε ενα μεγαλο μερος της καρδιας μας.


Δεξιό κόλπο ή αριστερή κοιλία?

αριστερο κολπο και δεξια κοιλια

ωπα…επεστρεψε ο ντουντα στο μπασκετ…αντε να δουμε!!!

Μακράν η καλύτερη λύση…

ελπιζω να μην εχει πολυ μπλεξιμο με την εθνικη σερβιας και τον χασουμε κανα διμηνο…

  1. Πάντο ΨΥΧΑΡΑ, αιώνια στις καρδιές μας!
  2. Πάμε ρε Ντούντα!!

Ετσι, καλυτερη και απο Μεσινα για μενα, αντε να δουμε!