τι να σου πω, είχε πιό εντυπωσιακή κόμμη :lol:
σοβαρά εγώ τον βλέπω συνέχεια στο παιχνίδι, τι να πω. και διαφωνώ γιά το αργός.
ο Ορμπάιθ έχει εκπληκτική παράλληλη μπαλιά/αλλαγή παιχνιδιού. Επιπέδου xabi alonso
Ισχύουν όλα τα παραπάνω για Ορμπάιθ.
Και φοβερή μπαλιά έχει και παιχνίδι διαβάζει και αργός είναι και στα αμυντικά του καθήκοντα ανεπαρκής.
Έδιτ:
Γενικά άναρχο ματς χτες, ουσιαστικά κερδίσαμε γιατί η Ντόρτμουντ είναι κλασική γερμανική ομάδα (πλην Μπάγερν). Δηλαδή πιτσιρικάδες με ταλέντο που τρέχουν πολύ, αλλά από εμπειρία μηδέν και βέβαια ανύπαρκτη αμυντική λειτουργία. Πέρα από τα “δύο κομοδίνα”, οι τρεις μεσοπειθετικοί της δεν πρέπει να γύρισαν ούτε μια φορά πίσω απ’ τη σέντρα για να μαρκάρουν.
Αβραάμ-Όλοφ χτες ήταν εκπληκτικοί, στο πρώτο ημίχρονο κάλυψαν όσο μπορούσαν το σοφτ κέντρο μας που έχανε όλες (ΜΑ ΟΛΕΣ) τις κόντρες. Ο Ορμπάιθ και ο Μακούν μοίραζαν καλά τη μπάλα, ο δεύτερος είχε και κάπως πιο καλές αμυντικές τοποθετήσεις, αλλά τα αμυντικά χαφ πρέπει να τρώνε σίδερα. Μιραλάς στο πρώτο ημίχρονο εκνευριστικό, στο δεύτερο ουσιαστικότατος και Τζιμπούρ λατρεία. Ο παίκτης είναι μ-ε-γ-ά-λ-ο-ς φορ.
Πολύ μεγάλη νίκη η χθεσινή και πραγματικά το χάρηκαν αρκετοί μη ολυμπιακοί και αυτό την κάνει ακόμα μεγαλύτερη.
Το δίδυμο Ορμπαιθ-Μακουν μου άρεσε πολύ στο κέντρο, όπως επίσης και το Μελμπεργκ-Αβρααμ(επιτέλους). Μπροστά ο Τζιμπουρ είναι ο ορισμός του σεντερ φορ, ο άνθρωπος είναι φονιάς!
Myth… Busted!
εγω εχω να πω πως για μια ακομα φορα φαινεται ποσο αθλια χωρα ειμαστε… οποιος εχει δει στο ιντερνετ τα σχολια που γινονταν και το ποσο απαξιωτικα και ειρωνικα υβριζουν το γερμανικο εθνος και τον γερμανικο πολιτισμο , αλλα ταυτοχρονα και οσα λεγονταν στο γηπεδο , επιβεβαιωνουν για αλλη μια φορα τι ειδους πιθηκανθρωποι ειναι οι ελληνες… βγαλαν ολο το κομπλεξ κατωτεροτητας . Αντιθετα οι γερμανοι παραδεχτηκαν και την ηττα τους αι εδωσαν και συγχαρητηρια. Αισχος και ντροπη. ΝΤΡΟΠΗ.
ναι κι αν οι γερμανοι παρουν στα σοβαρα τα χτεσινα συνθηματα ειναι επικεικως τρομπες… και ελεος αυτο με τον γερμανικο πολιτισμο. τους ειδαμε τι κανουν οταν εχουνε εξουσια… κανονικη μεταμορφωση…
ρε συ kreatorhell…ένας κόσμος πιεσμένος(και κάτι παραπάνω) σε ενόχλησε και οχι ας πούμε η ηλεκτρονική έκδοση της bild που εχει σήμερα μια γιαγιά στα σκουπίδια και λέει, «Η κατάρρευση της Ελλάδας», [B]«Εδώ είναι ένας κληρονόμος του Ωνάση-Μέσα στα σκουπίδια!»[/B]
είπαμε αγαπάς γερμανια, αλλά χαλάρωσε…
φιλε ο τροπος που συμπεριφερεσαι δειχνει τι εισαι… αν στο ντορτμουντ , οι γερμανοι κανουν , που δεν θα το κανουν, αυτα που εκαναν οι δικοι μας χθες , θα δεις τι θα γινεται εδω…
Το ελεος με τον γερμανικο πολιτισμο κτλ κρατα τα για τον ευατο σου. Αν θες μπορεις να συμπεριφερεσαι , να κλεβεις , να τεμπελιαζεις και να λες οσα ψεμματα θες… Αλλα σε τετοια πραγματα πρεπει να υπαρχει σεβασμος τουλαχιστον!!
καταρχας δουλευω σε πολυεθνικη και εχω γερμανο μανατζερ. οποτε αν δεν τον εχεις απο πανω σου αστα αυτα που ξερειςς εσυ. εγω σου ειπα οτι αν παρουν αυτα που εγιναν χτες σοβαρα ειναι απλα χαζοι. λες και εχει σχεση ενας αγωνας ποδοσφαιρου εμ την πολιτικη κατασταση της χωρας. ουτε κλεβω ουτε τεμπελιαζω και δουλευω 10 ωρες την ημερα. χωρις να με ξερεις μην με κρινεις.
πήδα απο κτήριο…
Έχεις Γερμανική καταγωγή;
εγω μπορω να ξερω οτι θελω και δεν σου πεφτει λογος!!! Μαλλον ο γερμανος μανατζερ σου δεν ξερει οτι στις 12,00 το πρωι εισαι στο ιντερνετ αντι να δουλευεις… εκτος αν αποφασισε και αυτος να κανει απεργια!!!
χαχαχαχα έλεος!!! :lol:
Τεμπέληδες Έλληνες σκάστε. Μιλάει ο ανοιχτόμυαλος και δίχως προκαταλήψεις kreatorhell
και συ απο ουρανοξυστη
δηλαδη δεν γινεται να δουλευεις πιο μετα ας πουμε ε?? αντε ριξε λιγο νερο στα μουτρακια σου…
Στοπ τρολινγκ:!:
τι εισαι??? νυχτοφυλακας ???
αογρι μου υπαρχουν και καποιοι που δουλευουν σε βαρδιες στις τηλεπικοινωνιες. αντε καληνυχτα σου και πηγαινε ψωνισε καμια βερμαχτ…
Ας μη του απαντήσει κανείς. Ας μιλήσουμε για την ΠΟΥΤΣΑ που έφαγαν χθες οι Γερμανοί. Γιατί έτσι γαμάμε αυτούς που τους χρωστάμε!!! :lol:
ΥΓ. Αν και θέλω να ελπίζω πως στη Βουλή σήμερα θα το θυμηθούν το σύνθημα. Αντισταθήκαμε στον Χίτλερ και παραδινόμαστε στην Μέρκελ.