πήδα απο κτήριο…
Έχεις Γερμανική καταγωγή;
εγω μπορω να ξερω οτι θελω και δεν σου πεφτει λογος!!! Μαλλον ο γερμανος μανατζερ σου δεν ξερει οτι στις 12,00 το πρωι εισαι στο ιντερνετ αντι να δουλευεις… εκτος αν αποφασισε και αυτος να κανει απεργια!!!
χαχαχαχα έλεος!!! :lol:
Τεμπέληδες Έλληνες σκάστε. Μιλάει ο ανοιχτόμυαλος και δίχως προκαταλήψεις kreatorhell
και συ απο ουρανοξυστη
δηλαδη δεν γινεται να δουλευεις πιο μετα ας πουμε ε?? αντε ριξε λιγο νερο στα μουτρακια σου…
Στοπ τρολινγκ:!:
τι εισαι??? νυχτοφυλακας ???
αογρι μου υπαρχουν και καποιοι που δουλευουν σε βαρδιες στις τηλεπικοινωνιες. αντε καληνυχτα σου και πηγαινε ψωνισε καμια βερμαχτ…
Ας μη του απαντήσει κανείς. Ας μιλήσουμε για την ΠΟΥΤΣΑ που έφαγαν χθες οι Γερμανοί. Γιατί έτσι γαμάμε αυτούς που τους χρωστάμε!!! :lol:
ΥΓ. Αν και θέλω να ελπίζω πως στη Βουλή σήμερα θα το θυμηθούν το σύνθημα. Αντισταθήκαμε στον Χίτλερ και παραδινόμαστε στην Μέρκελ.
@sam
κοιτα διαβαζα αυτα που γραφανε στο ιντερνετ και πραγματικα τσαντιστηκα πολυ… οποτε η επιθεση μου σε σενα ηταν αδικη πραγματικα. Οποτε εστω και ετσι σου οφειλω ενα συγγνωμη.
Ασχετα με αυτο , η συμπεριφορα του κοσμου με αφορμη το ματσ ειναι απαραδεκτη και τετοια σχολια ειναι τραγικα!!!
Σορρυ για το οφφτοπικ αλλα ακουω τωρα τι λενε στη Βουλη και πραγματικα εχουν ανοιξει τα ποδια.
Μια χαρα τα πηγατε χτες τυχεροι ως ενα σημειο και ανταποκριθηκατε σωστα στις απαιτησεις του συγκεκριμενου παιχνιδιου.
εγώ και να πηδήξω θα βρεις την μαλακία σου να πεις…
που ξέρεις τι κάνει ο καθένας…
στην γειτονιά μου τσοπανοβλακα έχουν κλείσει τα πάντα…και αυτοί που είναι ανοιχτά δουλεύουν ΟΛΗ την ημέρα…εχω γνωστούς που πάρκαραν τα 2 τους παιδιά στην γιαγιά τους για να είναι όλη μέρα(18 ώρες) στο μαγαζί τους μπας και καταφέρουν να ζήσουν…(φαγαδικο)
προχθές εξω από το σούπερ μάρκετ έκλεγε υπάλληλος και προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν οι υπόλοιποι καθώς του μείωσαν τις ώρες απο 8ωρο στην αποθήκη σε 4… 410 ευρο και μόλις παντρεύτηκε.!
οι(πολλοί) που δούλευαν σε οικοδόμοι απο εδω, που πάντα δούλευαν σαν σκυλιά, πλεον δεν μπορούν να ζήσουν καθώς δεν υπάρχει ανέγερση κανενός κτηρίου…
το ιδιο και τα παιδιά που δούλευαν σε συνεργεία για βάψιμο…που φεύγαν για μέρες από την πόλη για να πάνε να βάψουν…και σε διαβεβαιώ οτι για 10-12 ώρες δεν έμπαιναν στο ίντερνετ αλλά γαμιωντουσαν στην δουλειά…
και μια που ειναι πέμπτη και έχουμε λαικη σήμερα εδω, να παω μια βόλτα απο εκει κατά τις 2 να βγάλω φωτογραφίες με τους ηλικιωμένους που περιμείνουν να φύγουν οι πωλητές για να πάρουν να φάνε απο τα σκουπίδια και απο κάτω?? ξέχασα…αντι να τα δώσουν στο φαγητό τα δίνουν σε συνδέσεις ίντερνετ…
πήδα.!
επίσης…
[B][I]«Εδώ είναι ένας κληρονόμος του Ωνάση-Μέσα στα σκουπίδια!» [/I][/B]
σε αυτό δεν απάντησες…δεν γινεται να σχολιάζεις ποστ 15χρονων στο ίντερνετ και σε κάτι τέτοιο να κάνεις την πάπια…
δεκτη, τα σχολια που λες εφοσον βγαινουν απο το γηπεδο ειναι πιο πολυ χαβαλες, αλοιμονο στους γερμανους αν τα παρουν σοβαρα.
οσο για τη δουλεια μου απλα να ξερεις οτι αμς εχουνε στην μπουκα και εχουν γινει παρα πολυ επιθετικοι μαζι μας, λες και φταιμε εμεις για κατι στην εταιρια οταν κανουμε απλα τη δουλεια μας. τεσπα αλλη κουβεντα αυτη. τελος.
Καλά, καλά να σοβαρευτούμε λίγο:
Δεν ξέρω να έχουμε και πολλούς Γερμανούς σε αυτό το φόρουμ, αλλά έχουμε σίγουρα βάζελους και μάλλον τους έχει πειράξει που από χθες τους περάσαμε στη βαθμολογία! :lol:
Τώρα για τα περιπαικτικά σχόλια στο γήπεδο και στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών, μέσα στο παιχνίδι είναι! Στη Γερμανία έχουν γραφτεί πολύ χειρότερα πράγματα από φυλλάδες, αλλά έχουν ειπωθεί και από -υποτίθεται- υπεύθυνους ανθρώπους στη βουλή τους!
Έχω ένα σωρό Γερμανούς φίλους, πάω στη χώρα τους για συναυλίες και η φιλοξενία τους είναι πάντα υποδειγματική, δεν θα τσακωθούμε για το ποδόσφαιρο! Ελπίζω ούτε και για το ?! :roll:
για να κλεισω και εγω το οφτοπικ , χαιρομαι που την δεχεσαι (την συγγνωμη ) . Οπως ειπα τσαντιστηκα με αυτα που γραφουν στο ιντερνετ πιο πολυ. Ειναι σχολια τελειως απαραδεκτα. Απο κει και περα και εγω ξερω (απο πρωτο χερι μαλιστα)οτι εχουν δυσκολεψει τα πραγματα για τους ελληνες στην γερμανια.
Επισης ξερω πως ειναι η κατασταση στην ελλαδα κτλ. Ειναι δυσκολα για ολους.
Αυτο βεβαια δεν μειωνει την ευθυνη των ελληνων πολιτων , που εφεραν τα πραγματα σε αυτο το σημειο και δεν εκαναν τιποτα για να αλλαξει ολο αυτο τοσα χρονια . Γιατι διαφθορα , κακοδιαχειριση , κλικες κτλ υπαρχουν απο το 1821.
Τωρα για το δημοσιευμα στην μπιλντ τι θελεις να σου πω ???
δεν καταλαβαινω. Λεει για μια γιαγια , που ηταν παντρεμενη με τον γεωργιο ωναση , ξαδερφο του αριστοτελη ωναση. Και οτι δεν παιρνει τιποτα απο την κληρονομια αλλα 300 ευρω συνταξη… δεν καταλαβαινω τι θες να σχολιασω.
Kreatorhell στ’ αλήθεια πήρες σοβαρά συνθήματα γηπέδου και, κυρίως, ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ?
Και δεν κατάλαβα, αναφέρθηκες απαξιωτικά στην επιλογή κάποιου να απεργήσει χτες?
φιλε…πραγματικά…δεν μπορείς να σε πειράζουν τόσο σχόλια στο ίντερνετ απο 15χρονα και απο τελειωμένους οπαδούς…αν ειναι ετσι τα διάφορα σχόλια/θέσεις σημαντικών προσώπων στην γερμανια θα έπρεπε να σε κάνουν να θες να κόψεις τις φλέβες σου…!!
νομιζω οτι αν καποιος κανει read between the lies θα δει οτι τα σχολια αυτα δεν ειναι απλα επιφανειακα…
Δν μιλησα για απεργιες αλλα για οσα λεγονται εναντιον της γερμανιας μετα το χθεσινο ματσ
Ε δεν νομιζω ποτε να βγηκε γερμανος σοβαρος πολιτικος κτλ και να ειπε σχολια του τυπου : " απογονοι των ναζι σας γ@@@ ολοι μαζι" κτλ…