Ολυμπιακός

Kreatorhell δεν πρόκειται να παρασυρθώ σε αυτή την κουβέντα στο θρεντ του Θρύλου!
Αν θέλεις όμως να συζητήσουμε τις ευθύνες της Γερμανίας ως κράτους και της επιχειρημετικής/τραπεζικής του ελίτ για την κρίση χρέους στην Ελλάδα (και την Ευρωπαϊκή περιφέρεια γενικότερα) έλα στο θρεντ της “Οικονομικής κρίσης” στο podium να τα πούμε.

θα προτιμούσα αυτό παρά αυτά που κάνουν…προς πίσω ανάλογα πότε έχουμε εκλογές και πιέσεις και αλλαγές προσώπων…

επίσης συνεχίζεις να συγκρίνεις τον τελειωμένο/πιεσμενο/χωρις δύναμη οπαδό με πολιτικούς ή με μμε που εχουν δύναμη να γυρίζουν τον κόσμο ανάποδα ή εστω να παραπληροφορήσουν και να επηρεάσουν εύκολα…

αν δεν έμπαινες με φορα με καημό για σχόλια του ίντερνετ και τα σχολια για ανθρωπους που κάθονται στα ίντερνετ δεν θα μπλεκαμε τα μπούτια μας…

κοιτα επειδη αντιλαμβανομαι οτι ειμαστε οφτοπικ και επειδη η κουβεντα ειναι ενδιαφερουσα πραγματι , μπορουμε να την κανουμε στο αλλο τοπικ που προτεινε και ο φιλος καποια αλλη φορα…
απλα να σου πω , οτι αντιθετα με οσα λεγονται στα ελληνικα μμε , που πραγματικα ολα ειναι κατευθυνομενα απο μικροσυμφεροντα και δευτερον ειναι προχειρα λογω του χαμηλου επιπεδου και της ελληνικης δημοσιογραφιας , η γερμανια εχει σχεδιο για οσα πρατει… αλλο αν για λογους συγκυριων , πιεσης , ακομα και πολιτικων παιχνιδιων φαινεται το αντιθετο… Τωρα αν το μελλον της ελλαδας σε αυτα τα σχεδια ειναι καλο…αυτο ειναι αλλο θεμα.
Παντως πιστευω ειλικρινα πως ο ελληνικος λαος , συλλογικα και ατομικα , εχει βαρυτατη ευθυνη για οσα εχουν συμβει… Και απο τις ευθυνες , τις φοβιες , τις ενοχες , μπορει να ξεφευγουμε προσωρινα…ποτε δεν γλιτωνουμε.
Εγω εγραψα στο θρεντ επειδη με ενοχλησαν τα σχολια που ακουστηκαν και ηταν στοχευμενα εναντια στην γερμανια και προφανως δεν ηταν μονο ποδοσφαιρικα και ηταν και απαραδεκτα.
Ως γνωστον ο θυμος ειναι κακος συμβουλος!

ωραία τα λες, αλλά για τα ελληνικά μμε, θα μπορούσε να σου πει κάποιος για τα αντίστοιχα γερμανικά…και αν όντως παραπληροφορούν/επηρεάζουν…
το οτι εχει σχεδιο(?) δεν σημαινει οτι ειναι σωστο/καλο/δικαιο
επίσης αν η ελλαδα εχει μικροσυμφέροντα, φαντάσου τι εχει μια χωρά σαν την γερμανια σε αυτον τον τομεα
τέλος πάντων…ειρήνη.! (αν και δεν το βλέπω:p)

Έλα να τα πούμε στο άλλο θρεντ ΤΩΡΑ και όχι “κάποια άλλη φορά” που γράφεις γιατί συνεχίζεις να γράφεις ως “οικουμενικές αλήθειες” πράγματα που σηκώνουν χοντρή αμφισβήτηση:
Mπορώ να δεχτώ τέτοιες κρίσεις για τα Ελληνικά ΜΜΕ από Γάλλο. Από (Ελληνο)Γερμανό όχι!
Γιατί στη Γερμανία είναι πρώτη σε κυκλοφορία η Bild, στην Ελλάδα από απογευματινές τα Νέα και από πρωινές η Καθημρινή! Θέλεις να συγκρίνουμε σοβαρά το επίπεδο;
Δηλαδή τα έντυπα του Axel Springer δεν κατευθύνονται από συμφέροντα, στην Ελλάδα τελειώνει η διαπλοκή;

Προφανώς και έχουμε στην Ελλάδα σοβαρότατες ευθύνες για την κατάσταση της χώρας μας όπως γράφεις. Αν έχεις διαβάσει καθόλου ποστς μου στο φόρουμ ποτέ δεν τις έχω αρνηθεί ή έχω ψάξει για εξιλαστήρια θύματα αλλού. Απλά υπάρχουν σοβαρότατες ευθύνες και της Γερμανίας για την κατάσταση όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά στην Ευρώπη συνολικά!
Το να μας λες πως “υπάρχει σχέδιο” αλλά για λόγους σκοπιμότητας οι Γερμανοί το κρατάνε μυστικό μόνο καθησυχαστικό δεν μπορεί να είναι για οποιονδήποτε. Εγώ αν πλήρωνα φόρους στη Γερμανία θα ανησυχούσα. Πολύ μάλιστα!

ΥΓ: Tελευταίο ποστ για το θέμα εδώ, έλα στο πόντιουμ αν θέλεις να συνεχίσω να απαντώ!

γελάω ακόμα με αυτό το σημείο,μεγάλος θεούλης :lol:

Και επειδή το κάναμε ροντέο…

χολεμπας…ω ρε…για ταινία πάει…

kreatorhell εχεις κανει απαραδεκτα ποστς εδω μεσα. μαθε πως ουτε ανωτερη χωρα ειναι η γερμανια, ουτε ανωτεροι και καλυτεροι ανθρωποι οι γερμανοι. εχω περασει πολυ καιρο στη γερμανια και για καθε ελληναρα απαιδευτο, υπαρχει και ο αντιστοιχος γερμανος, πιστεψε με.
δεν ξερω τι σχεση εχεις με τη γερμανια ωστε να δικαιολογειται τετοιος εκνευρισμος απο σχολια που δεν μπορει να τα παρει ανθρωπος στα σοβαρα, οπως και την κλασσικη αναγωγη μιας ποδοσφαιρικης νικης σε υψιστης εθνικης σημασιας θεμα. περηφανεια-τσολιαδες κτλκτλ. για ονομα δηλαδη ας σοβαρευτουμε λιγο.

και ας τελειωσει και το οφτοπικ

τελοσπαντων, μονο εγω πιστευω πως με τα χαλια της μαρσειγ, ο οσφπ μπορει να κανει διπλο στη γαλλια και με νικη στο καραισκακη με αρσεναλ να περασει 2ος?
διαβαζοντας τη μαγικη μου σφαιρα προβλεπω ηττα στο ντορτμουντ, ηττα μαρσειγ απο αρσεναλ και ολα παιζονται στη γαλλια…γενικα ειναι ανοιχτος ο ομιλος και η μαρσειγ ηταν πολυ τυχερη που ετυχε οσφπ τοτε.

Το πρόβλημα είναι πως όπως είναι ο όμιλος, δίχως νίκη στη Γαλλία δε μπορείς να ελπίζεις σε πρόκριση. Χρειάζονται 9-10 βαθμοί για να βγεις 2ος

Σωστά. Μόνο ο Ευρωπέος βγαίνει πρώτος με 8 βαθιμούς…

Αντε μωρη ομαδα να πουμε !
Πολυ καλη σε σημεια χτες.Οι Γερμανοι μπηκαν δυνατα,πισω δεξια εμπαζε
η βαρκα για αρκετη ωρα αλλα απο καποιο σημειο και μετα ολα διορθωθηκαν.
Και τα 3 γκολ μπηκα απο το κεντρο της αμυνα της Ντορμουντ.
Ενα γκολακι στην Γερμανια το εχουμε πιστευω.
Για παιχτες δεν θελω να μιλησω μιας και σχεδον ολοι παιξανε καλα αλλα
τρελανε μας ρε τρομοκρατη !
Αδαμιδη να’σαι καλα ρε !

…ελπίζω να πάμε με τα μυαλά στο κεφάλι στη Νέα Σμύρνη:):!:

Πολυ καλοι χτες σοβαρη μπαλα και στα θετικα ηταν οτι η ομαδα δεν ειχε ενα ξεσπασμα μεχρι το 20-25 αλλα πολλα καλα διαστηματα…κορυφη ο Αβρααμ και ο Μελμπεργκ…ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΑ!!!

Δεν εχω ζησει στη Γερμανια οπως εσυ, αλλα δε νομιζω πως χρειαζεται να ζησω για να δω και να αναγνωρισω παντου γυρω μου την προσφορα της τα τελευταια 50 χρονια στην επιστημη, στην φιλοσοφια, στην παγκοσμια οικονομια και ακομα και σε τεχνες οπως κινηματογραφος. Μη λεμε οτι θελουμε, η Γερμανια αυτη τη στιγμη ειναι απο τις καλυτερες χωρες στον κοσμο οσον αφορα το βιοτικο επιπεδο και την αναπτυξη.

Οσον αφορα το ματς, ειδα το δευτερο ημιχρονο μονο. Πολυ κακο παιχνιδι, δεν αντεχω να βλεπω ελληνικες ομαδες ουτε στην Ευρωπη πλεον. Δε μου φανηκε τιποτα ιδιαιτερο η Ντορτμουντ, θεωρω πως ο Ολυμπιακος με αρκετη τυχη μπορει να παρει νικη και εκει μεσα. Μπορει και να χασει και 3-0, τιποτα δεν αποκλειω. Νομιζω χαθηκε μεγαλη ευκαιρια για κατι καλο στον ομιλο στο πρωτο ματς με τη Μαρσειγ. Ακομα και η ισοπαλια τοτε θα ηταν πολυ καλο αποτελεσμα.

Όπως πήγαν τα παιχνίδια και εμφανίστηκαν οι ομάδες στο Emirates ήταν η μεγάλη μας χαμένη ευκαιρία…
Ας είχε μπεί το γαμωδοκάρι! #-o

Καταγγελία της Ντόρτμουντ για τον ερυθρόλευκο ιππότη

Κανω quote αυτο το post που ηταν και το πρωτο για το θεμα. Πρωτα απο ολα μην συγχεεις τα αθλητικα με τα πολιτικα και επισης δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα σου. Οι ελληνες περνανε μια απο τις πιο δυσκολες και ψυχοφθορες περιοδους στην ιστορια τους και καποιοι απο αυτους ηταν στο γηπεδο και εβγαλαν την οργη και την απογοητευση τους με αυτον τον τροπο. Που ειναι το παραξενο? Δεν θα γινοταν απο γερμανους αυτο, αν ηταν αυτοι στην θεση μας? Και τον ειδαμε και τον γερμανικο πολιτισμο… Χωρις να αμφισβητω το οσα εχουν προσφερει, ειναι αδυνατον να ξεχασω τα οσα κανουν εδω και χρονια. Και μην καθεσαι και μιλας για ελληνες που κωλοβαρανε στην δουλεια τους γιατι γινεσαι αντιπαθης. Οι περισσοτεροι ελληνες δεν εχουν δουλεια ή ειναι στα προθυρα απολυσης.

Βλεπεις το κομπλεξαρες ειναι?

Mην απαντάτε άλλο εδώ στον kreator ρε, έχει μεταφερθεί αλλού η κουβέντα περί Γερμανίας.

[SIZE=“4”][COLOR=“Red”]Αυτό το θρεντ υπάρχει για να υμνούμε τον Θεό! :wink:[/COLOR][/SIZE]

http://www.youtube.com/watch?v=I3sBsnN3e-0 αχαχαχ 3:14 εκφωνητης

…τώρα ήρθα απ’την δουλειά…δείχνει πουθενά το μπάσκετ;:):!: