Ολυμπιακός

το εδειχνε στη νετ ακι δεν ειχα ιδεα, κατα τυχη το ειδα λιγο στο τελος. δεν το εχω δει, αλλα αν κρινεις απο το αποτελεσμα πρεπει αν πονεσαν πολλα ματια απο τα τουβλα παλι. ακουσα κατι 3 στα 13 καποιια στιγμη, αν κι αυτο θεωρειται βελτιωση με τα περσινα…

Αστοχια εξω απο 6.75, πολλα λαθη που μεχρι ενα σημειο τα εκανε και η Bilbao 2-3λεπτα blackout οπως αυτο του 3ου δεκαλεπτου που πηγε τη διαφορα απο 2 ποντους στους 9 και καπου εκει χαθηκε οριστικα το παιχνιδι. Νωρις για οποιαδηποτε συμπερασματα, αλλα συμμετοχη στο Final4 και σοβαρη διεκδικηση πρωταθληματος, δυσκολα θα επιτευχθει φετος. Το κυπελλο ειναι αλλη ιστορια, θα ειναι ενα παιχνιδι και ολα γινονται. Οπως και να 'χει θα ειμαστε διπλα στην ομαδα οπως και καθε χρονο, ειτε παιζει με το Γιαννουζακο ειτε με τον Κλειζα, γιατι για παρτη της γιναμε γαυροι και μπασκετοφιλοι.

Για οποιον εχει facebook, ας “θαυμασει” σχολια οπαδων μας για τον Αντιτς. Οχι για το παιχνιδι του αλλα για την καταγωγη του. Περαστικα τους…

Και όπως σχεδόν πάντα οι “πατριώτες” γράφουν στα greeklish :lol::lol::lol::lol:

Να πάνε να γαμηθούνε οι οπαδοί μας.

Με Σπανούλη εμφανώς ανέτοιμο, Λούκας απόντα και πρεμιέρα εκτός έδρας με Ισπανική ομάδα είναι άτοπο να βγει οποιοδήποτε συμπέρασμα. Εμένα μ’ αρέσει η πιτσιρικαρία, φέτος πρόκριση στους 16 θα είναι ΟΚ, πρόκριση στους 8 θα είναι θαύμα και για ελληνικό πρωτάθλημα βλέπουμε.

Εμενα μου αρεσε πολυ ο Μαντζαρης απο τους μικρους και απο τους υπολοιπους ηταν καλοι οι Χαινς Γκετσεβιτσιους.Δεν ξερω ομως πως θα αντεξουμε ολοκληρη χρονια με τον Λαζο βασικο σεντερ.Πονεσαν τα ματακια μας χθες…

…εμένα μου θύμισε το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου του Ιωαννίδη, με τους τέσσερις-πέντε Αμερικάνους…διαφορά με το τότε η ηλικίες των παικτών, οπότε αναμένουμε και τα επόμενα παιχνίδια:):!:

Εμένα αυτό δε μου θύμισε τίποτα…ούτε καν μπάσκετ…

ασχετο,αλλα για πειτε λιγο,ο Χαβιτο εχει πατησει γηπεδο καθολου ή τον πηρατε για να κουβαλαει τα νερα?

…έχει παίξει κάτι λίγο στο πρωτάθλημα, και δεν τα πήγε κιάσχημα
…για μένα που είναι η συμπαθειά μου από όταν ήταν στον Άρη, αξίζει να πάρει περρισότερες ευκαιρίες
:):!:

Η ανεργία στην Ισπανία για τους νέους της ηλικίας του Χαβίτο είναι σχεδόν 50%, οπότε ο Ερνέστο τον απέκτησε για “κοινωνικούς” λόγους… :stuck_out_tongue:

Σοβαρά τώρα, όταν αποκτήθηκε -κακώς για μένα, ο Ζαϊρί είναι σαφώς καλύτερος- δεν ξέραμε τι θα γινόταν με Καβάλα-Βόλο και πως θα καταλήγαμε να πάρουμε τον Αμπντούν ελέυθερο. Οπότε μπορείς να θεωρήσεις πως ο χρόνος συμμετοχής του Αμπντούν είναι χρόνος που θα τον έπαιρνε ο Χαβίτο με βάση τον αρχικό σχεδιασμό.

δεν μας τον δίνετε εμάς που θέλουμε και δεξί χάφ-εξτρέμ?

…κάπου θα πάει, τον Γενάρη…έτσι νομίζω, τουλάχιστον να παίξει μπάλα…αν και στον Ολυμπιακό μπορεί να προσφέρει, αρκεί να του δοθούν ευκαιρίες
…απόψε το καθαρίσαμε πιο εύκολα απ’ότι νόμιζα…καλά πήγαμε, και ο Κοστάνζο έκανε ένα ακόμα βήμα βελτίωσης
:):!:

ε οσο να’ναι, ειναι βελτιωση να μην δεχτει γκολ…:lol:

Μόνο το πρώτο γκολ είδα, μετά το άκουγα από το ράδιο λόγω CRIMSON GLORY! Νομίζω ότι είναι το πρώτο φετινό μας ματς που κρατάμε το μηδέν πίσω!

…έτσι είναι, και με Κοστάντζο καλό στο β’ ημίχρονο:):!:

Δεν έρχεται λέει, φοβάται πως θα τον βάλει ο Κωστένογλου να γυαλίζει παπούτσια! :lol:

δεν πειράζει,αποκτά εργασιακή εμπειρία

http://www.sport-fm.gr/article/510203

Aντίο στον τελευταίο μεγάλο. Ένα κομμάτι της ιστορίας μας έκλεισε σήμερα…

αντιο γιγαντα…

ποιος πέθανε?