Ένα τεράστιο κεφάλαιο της ιστορίας μας έκλεισε…
Για τον “στραβοσουγιά” αλλά και τους υπόλοιπους Ανδριανοπουλαίους θα θυμάμαι πάντα τις ιστορίες που μου έλεγε ο Παππούς μου.
Ατέλειωτος σεβασμός, τίποτα άλλο!
Ένα τεράστιο κεφάλαιο της ιστορίας μας έκλεισε…
Για τον “στραβοσουγιά” αλλά και τους υπόλοιπους Ανδριανοπουλαίους θα θυμάμαι πάντα τις ιστορίες που μου έλεγε ο Παππούς μου.
Ατέλειωτος σεβασμός, τίποτα άλλο!
Κύριος και αυτός και τα αδέλφια του με όλη τη σημασία της λέξης. Από τους ελάχιστους “γαύρους” που αξίζουν το σεβασμό και των υπόλοιπων οπαδών. Καλό ταξίδι.
Αντίο σέναν μεγάλο Ολυμπιακό…πραγματική ιστορία του Ολυμπιακού:!:
Αντιο σε εναν πραγματικο [B][SIZE=“3”]ΘΡΥΛΟ[/SIZE][/B], τον τεραστιο Λεωνιδα Ανδριανοπουλο. Ηταν η ζωντανη ιστορια του Ολυμπιακου, ενας τεραστιος ποδοσφαιριστης και ανθρωπος. Καλο ταξιδι, να εισαι παντα καλα εκει που θα πας.
Αντιο σε εναν πραγματικο Θρυλο…R.I.P.
…αύριο γίνεται η κηδεία;…δίπλα στο σπίτι μου, στην Ανάσταση, θα αναπαυθεί…θα προσπαθήσω, να είμαι εκεί:):!:
Εκτός από την κηδεία, προσπαθείστε να είστε και στο ΣΕΦ όμως, ο αγώνας με τη Φενέρ είναι σε ιδανική ώρα (21.45), η επόμενη μέρα είναι αργία, τα εισιτήρια είναι συνήθως φτηνά και ο φετινός Ολυμπιακός χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου του.
Βασικά το μη γεμάτο γήπεδο θα είναι έγκλημα αλλά είμαι βέβαιος που ούτε το μισό δεν θα γεμίσει.
ο ολυμπιακός κλήθηκε σε απολογία για το ματς με τον εργοτελη, και ειναι σίγουρο το βαρύ χρηματικό πρόστιμο, και μάλλον και η τιμωρία της έδρας…
η κλήση δεν έδινε δημόσια…ξέρει κανείς γιατί?? εχει σχέση με το ντέρμπι…?
Κληθηκε σε απολογια για ενα ματς στο οποιο δεν ειχε παρει εισητηρια…
δεν εχει σημασία αυτό…πολλές φορές εχει τιμωρηθεί κάποιος και χωρίς να έχει πάρει εισιτήρια…ασε που αυτο ειναι μια κοροϊδία και μισή…
γελάει ο κόσμος με αυτόν τον φάκο. ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει :lol:
Πάντως, για σήμερα αν έχουμε κάνα 4άρι χιλιάδες, θα είμαστε ευχαριστημένοι…
εννοείς οτι δεν έπρεπε να γίνει κλήση του ολυμπιακού…??!
*παίζει να είναι και ο μονος που κάνει την δουλειά του πάντως…
τώρα το θυμήθηκε? τι έκανε ένα μήνα? περίμενε να έρθει η ώρα του ντέρμπυ προφανώς. επίσης η παε που ακριβώς φταίει εφόσον δεν έχει πάρει εισιτήρια.
[B]ειδες τι κάνει η παραπληροφόρηση?? [/B]
η κλήση επιδόθηκε [B]κανονικά στην ωρα της[/B] στην επο…η επο δεν την έβγαλε προς τα εξω…και εφόσον δεν την κοινοποίησε δεν μπορεί να εκδικαστεί η υπόθεση…
και τώρα βλέποντας ο φακος οτι ακόμη δεν εχει γίνει απολογία έκανε παρέμβαση και ρώτησε γιατί δεν προχωράει…
στην ουσία προσπάθησε να βοηθήσει τον ολυμπιακό ώστε να μην παίξει χωρίς κόσμο με τον παναθηναικο…βέβαια σε μια πιο ελεύθερη μετάφραση, δεν προσπάθησε να βοηθήσει τον ολυμπιακό αλλά τον εαυτό του για να μην μπει στο στόχαστρο…
ο ολυμπιακός δεν φωνάζει για τον χρόνο αλλά για το οτι ειναι στο στόχαστρο του…λεει…
εκτός γηπέδου και χωρις εισιτήρια δεν εχει ευθύνη η παε…μέσα στο γήπεδο που πλακώθηκαν με την αστυνομία εχει, και ας μην είχε πάρει εισιτήρια…
λαρισα,παοκ,ατρομητος,παναθηναικος, ειχαν τιμωρηθεί με την ιδια κατάσταση…(έστω με χρηματικό πρόστιμο)
*μερικοί δημοσιογράφοι θα έπρεπε να μπουν φυλακή…
**η παρέμβαση του πιλαβιου για τον εισαγγελεα, που ζητάν μερικοί στον ολυμπιακό, εκτος του οτι είναι κάτι το πρωτάκουστο παγκοσμίως, είναι ηθικά, πάτος…μερικοί εχουν βαλθεί να διασύρουν το όνομα του ολυμπιακού…εκτός αν ειναι αγράμματοι…
Κριμσον δεν είναι τόσο αθώο πως ο Φάκος τώρα το θυμήθηκε…
Κάποιοι του έδωσαν οδηγία να το κάνει γνωρίζοντας πως η χρονική στιγμή είναι η κατάλληλη για να έρθει ο βάζελος σε άδειο Καραϊσκάκη…
Τι να πώ, ελπίζω να μην τους περάσει. Είμαι βέβαιος πως αν φάμε τιμωρία για αυτό το παιχνίδι ειδικά θα υπάρχει πολύ μεγαλύτερος κίνδυνος επεισοδίων έξω από το γήπεδο ή σε άλλα παιχνίδια…
Σοβαρά πιστεύει κανείς ότι θα παίξουμε σε άδειο Καραϊσκάκη;;;
Aκόμα δεν ξέρω όλα τα δεδομένα, ελπίζω πως όχι…
mule ακόμη και ετσι να είναι, αυτός ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ.! η κλήση εγινε [B]στην ώρα της.[/B]!! ποιος την έθαψε είναι το νόημα…
εγω δεν το λεω για αν πω για δείξω τι κακός που είναι ο ολυμπιακός…περισσότερο είναι για τη μαλακία που δέρνει τους πάντες…απο τις εφημερίδες που δουλεύουν τον κόσμο μέχρι τον τελευταίο παραγοντίσκο που βρίσκεται σε κύκλους και ορθογώνια…
[SPOILER]άντε το κάνω και λίγο γιατί εχω βαρεθεί να περιμένω την αελ να παίξει.:p[/SPOILER]
*τιμωρία έδρας μπορεί να μην εχει…αλλά χρηματικό πρόστιμο και μεγάλο, μάλλον θα έχει
γιά να καταλάβω
η φιλοξενούμενη παε που ΔΕΝ εχει παρει εισιτήρια πως ακριβώς ευθύνεται γιά τα όποια επεισόδια?