Ολυμπιακός

οπως έλεγε και ο νικολακοπουλος το μεσημέρι, το πρόβλημα για τον ολυμπιακό αρχίζει την στιγμή που αυτοί που κάναν τα επεισόδιά εξω απο το γήπεδο , τα συνέχισαν μέσα…απο το σημείο και εκείνο βαρύνεται η αντίστοιχη παε…το έχουμε πάθει και εμείς…(μη χάσουμε…)
για αυτο βγαίνουν και οι παε και λένε με ανακοινώσεις εμείς δεν πήραμε επίσημα εισιτήρια, για να συμμαζέψουν λιγο τις συνέπειες…
βέβαια , καλές οι ανακοινώσεις, αλλά με την αντίπαλη διοίκηση συνεννοήσαι για το αν θα υπάρχουν ανοιχτά εκδοτήρια, για ποια θύρα, και ολα τα σχετικά…οπότε τζάμπα οι ανακοινώσεις…:stuck_out_tongue:
αυτο ήταν ενα τέχνασμα οταν άρχισαν οι απαγορεύσεις οργανωμένων

…δύσκολα θα την γλυτώσουμε…όπως και νά’χει πρέπει να το παλέψουμε:):!:

κερδισε η μεγαλη ομαδα:D

Σπανούλης , Πρίντεζης , Κατσίβελης τα κλειδιά … Γενικά φαινόταν πως όποιος και να έμπαινε πλην των 6 ( Άντιτς + Χάινς ) ζημιά θα έκανε , οπότε καλά έκανε και τους άφησε για πάνω από ένα δεκάλεπτο . Πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο και χαμένα σουτ κάτω απ’ το καλάθι … Πέρα από Κατσίβελη που δείχνει να έχει σοβαρό προβάδισμα έναντι των άλλων 2 νέων ( μ’ αρέσει που φαίνεται να έχει μεγάλα ανοίγματα και μπορεί να παίξει άμυνα ψηλά γκαρντ ) και Γκέτσε , μ’ αρέσει και ο Άντιτς… Παρ’ότι φαίνεται να διστάζει σε σχέση με τα Σκόπια και όταν δεν δίστασε αστόχησε … Την τεχνική του σουτ την έχει , μ’αρέσουν και οι κινήσεις του … Ποστάρισμα δε φαίνεται να έχει αλλά οκ… Τέλος, οικογενειακό κλίμα και υπομονή απ’ τον κόσμο που ήταν στο ΣΕΦ … Αν μη τι άλλο, αυτοί που πήγαν ξέρουν τι να περιμένουν…:slight_smile:

Κρίμσον με κόσμο θα παίξουμε, αφού ο Ολυμπιακός τα ελέγχει όλα ρε συ.
Μέχρι και για το κούρεμα ο Μαρινάκης τα κανόνισε.

Ντάξει, χτες το άδειο ΣΕΦ ήταν πραγματική ντροπή. Ήρωες ήταν οι παίκτες που γύρισαν από το -12 κόντρα σε πολύ πιο έμπειρη ομάδα, σε τόσο κρύα ατμόσφαιρα. Αν και όταν ξυπνήσαμε κάπως οι 1500 έστω κι έτσι βοηθήσαμε να πριζώσει ο βαμμένος γαύρος Πρίντεζης (αλήθεια, υπάρχουν ακόμα διάφοροι “σχετικοί” με το άθλημα που τον λένε άμπαλο?) μαζί με τον Σπανούλη.

πέρα απο τη ειρωνεία σου, και εγω αυτό είπα…οτι μάλλον θα παίξει με κόσμο
(μην αρχίσουμε, μια χρονιά τα έλεγχε ο παναθηναϊκός όλα και όλες τις άλλες κανείς)

*ο πριντεζης μεταλλάχθηκε σε πελεκανο στη φάτσα??

Δηλαδή στ’ αλήθεια πιστεύεις ότι το δίκαιο είναι να τιμωρηθεί η έδρα και μάλιστα σε ντέρμπι για 100 μαλάκες που πλακώνονταν με τους μπάτσους? Τον τελευταίο 1,5 χρόνο σχεδόν όλη ελλάδα πλακώνεται με τους μπάτσους.

ποσο ηθελα να ειμαι μεσα δεν περιγραφεται. για μενα καλυτερα ετσι, χωρις τους γνωστους αμπαλους που οταν μπαινει τριποντο φωναζουν γκολ. γενικα οι πεμπτες εχουν κλεισει και δεν μπορω να οηγαινω, αν ομως γινεται καποιο ματς τεταρτη τοτε μια χαρα θα πηγαινω. πηρες διαρκειας τελικα?

:lol::lol::lol:

δεν ξέρω αν πρέπει…σύμφωνα με τους νέους νόμους, θα τιμωρούνταν…αλλά άρχισαν και αυτοί να είναι κάπως ελαστικοί…
το κακό για τον ολυμπιακό είναι οτι η φασαρία που έγινε έξω, συνεχίστηκε μέσα…“εκεί έγινε η ζημιά” που είπε και ο νικολακοπουλος :stuck_out_tongue:

Για την ομάδα όμως, ειδικά την φετινή, δεν είναι καλύτερα, στο πρώτο ημίχρονο το γήπεδο ήταν παγωμένο.Πώς περιμένεις ο πιτσιρικάς να πάρει ώθηση έτσι?

Ρε μαν, δεν ξέρω τι λένε οι νέοι νόμοι και δε με νοιάζει κιόλας.

Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι γελοίο να συζητάμε για το αν θα γίνει το σημαντικότερο παιχνίδι του πρωταθλήματος χωρίς κόσμο για 100 μαλάκες που πλακώνονταν με τους μπάτσους πριν απο ένα μήνα. Τώρα αν οι βάζελοι θέλουν να δυναμιτίσουν το κλίμα με εξωαγωνιστικούς τρόπους όπως συνηθίζουν, δεν πειράζει, ας αρχίσουν να ετοιμάζονται για γκολ και ξύλο όπως κάθε χρονιά. :smiley:

O Φάκος είναι ένας ακόμα καραγκιόζης νεοέλληνας που μόλις μυρίστηκε λίγη δημοσιότητα έβγαλε το ψώνιο που κρύβει μέσα του. Όπως οι έλληνες διαιτητές σφυρίζουν ένα φάουλ ανά λεπτό, αυτός σφυρίζει κλήσεις ανά ημέρα.

Πολλή έκταση έχετε δώσει στο θέμα. Η υπόθεση είναι αστεία και για την ακρίβεια ανύπαρκτη. Είναι φανερό ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει χωρίς κόσμο το ντέρμπι.

Έτσι μπράβο, γιατι τα αεροβόλα δεν σκούριασαν ακόμα.
Μόνο ο Αλέξης λείπει. :frowning:

Μπορεί άνετα να κάνει δηλώσεις μέσω skype σε ζωντανή σύνδεση με Νόβα όμως.

οκ ναι, αλλα ας το δουμε κι απο την πλευρα του κοσμου, που εχουνε φανει τρελη ξενερα τοσα χρονια. αν και για χτες ενα εξτρα ειναι οτι εφυγε κοσμος για 3μερο, ισως κι απο κει να χαθηκανε καποια εισιτηρια. πηρες τελικα διαρκειας? μην ξαναρωτησω…:stuck_out_tongue:

ειναι οντως καραγκιοζακος, αλλα τελικα το ξεκινησηε τωρα ή τοτε αμεσως μετα το ματς? αν συμβαινει το δευτερο η επο φταιει, οχι αυτος.

Δεν πήρα ακόμα, είναι πολλά ακόμα και τα 200.
Συνεχίζω να το σκέφτομαι πάντως.

Δεν ειμαστε για ΣΕΦ δυστυχως. Το ΣΕΦ ειναι μονο για τα ματς με τον Παναθηναικο και τπτ κρισιμα της Ευρωλιγκας. Επρεπε να μεταφερθουμε στο Ελληνικο που θα γινοταν καλυτερη εδρα, εχω παει στο συγκεκριμενο γηπεδο και ετσι πιστευω. Τραμ πηγαινει και αρκετα λεωφορεια περνανε απο εκει.

ChrisP τι τιμες ειχε χθες? Δεν μπορουσα να ερθω δυστυχως για καποιους λογους. Με 5 ευρω μπαινεις?

Κατα τ’αλλα και εμενα με εκνευριζουν οι αμπαλοι της 7, που μονο για να δουν μπασκετ δεν ερχονται στο γηπεδο

10άρια ήταν τα φτηνά.

αυτο με το γηπεδο ισχυει οντως, αλλα τα φροντισανε να μην μπορουμε να παμε ελληνικο.

Eιναι και κοντα ο οπαδος στο παρκε στο Ελληνικο. Χαλαρα πηδας και ως αλλος Κεσελι αστραφτεις μια στον “ζελεδια” Τσαρτσαρη… συγχωρεστε τους χουλιγκανισμους μου, αλλα δεν τον αντεχω το μαλακα να μπαινει στο γηπεδο λες και παει για clubbing

Xιλιες φορες η γουρουνοτριχα του Αλβερτη δλδ:lol:

αμα δεν σε νοιάζει τι λέμε τότε?:stuck_out_tongue:

ούτε εγω είμαι υπέρ των άδειων γηπέδων…πονάει χέρι, κόβω χέρι, γιατί δεν εχω μυαλό για άλλες λύσεις…

αν σε πειράζει ο φακος, φαντάζομαι τι θα κάνεις με όλους τους άλλους στην επο…
(αν και δύσκολο το βλέπω:p)

[B]samis[/B] αυτός μια χαρά στην ωρα του το εκανε…η επο το συρταριασε το θέμα

και οι νέοι που λέτε, χρειάζονται τον κόσμο…οκ, οχι 10 χιλιάδες, αλλά οχι και άδειο…