Ολυμπιακός

Βασικά κρίνοντας από το τί σου κάνει ο Τσαρτσαρής και καθένας που φοράει την πράσινη φανέλα τόσα χρόνια συγχωρούνται τα πάντα.

Ναι, τοσους παικταραδες ειχατε/εχετε ο Τσαρτσαρης ειναι το προβλημα μου…:lol:

…αύριο ο Ανάστο θά’ρθει για αποτέλεσμα, και πολύ καλά θα κάνει…εμείς θα παίξουμε ένα παιχνίδι με περρισότερη διάρκεια, γιατί μόνο έτσι θά’ρθουν οι τρεις πόντοι;:):!:

Συμφωνω οτι η ομαδα στο μπασκετ χρειαζεται στηριξη, αλλα πρεπει και αυτοι απο την πλευρα τους να τα δινουν ολα σε καθε ματς και να κρατανε “ζεστο” τον κοσμο.

Στο ποδοσφαιρο αυριο ειναι επικινδυνο παιχνιδι και πριν απο ευρωπαικο ματς παλι και θελει συγκεντρωση, μην την πατησουμε οπως με την ΑΕΚ που δεν κατεβηκαν ποτε στο γηπεδο.

Καλά και στο ΣΕΦ, ειδικά όταν υπήρχαν παλιότερα οι πτυσσόμενες μέχρι δίπλα στη φυσούνα τις ροχάλες τους τις έτρωγαν κάτι Μποντιρόγκες και λοιποί προκλητικοί! :lol:

Ο Αναστό σίγουρα θα παλέψει για αποτέλεσμα απόψε και δεν θα μας χαριστεί. Αλλά εδώ που τα λέμε ο ΟΦΗ δεν είναι ομάδα που στήθηκε για να παίξει Α Εθνική, αρχές Αυγούστου έμαθαν πως ανεβαίνουν! Αν δεν είναι τα μυαλά μας στο Ντόρτμουντ θα πρέπει να τους καθαρίσουμε εύκολα!

:roll::roll::roll::lol:

Ναι έχουμε πάθει σύνδρομο κατωτερότητας από τον Κωστάκη,αυτός ο υπερπαίκτης μας έχει καταστρέψει τόσα χρόνια:(

Oh, he’s done his share, darling… 8)

Και εν πάσει περιπτώσει κι εσείς κάποιον στόχο πρέπει να βρείτε να βγάλετε το άχτι σας, αν και βέβαια ο Mule από πάνω λέει για τον Μποντίρογκα… whatever. Είμαι σίγουρος ότι ο Ντέγιαν των 3 πρωταθλημάτων και των 2 ευρωπαϊκών στα 4 χρόνια που έκατσε στον ΠΑΟ, ο Ντέγιαν που σας είχε μονίμως στη σφαλιάρα, δεν μπορούσε να κοιμηθεί τα βράδια επειδή έτρωγε ροχάλες από τα χουλιγκάνια του γαύρου. :smiley:

Δε λέμε για τις ροχάλες, όλοι φτύνονται να μη βασκαθούν. Λέμε για τις μπούφλες. Αυτές που έφαγε στο Σεφ, αλλά κι αυτές που γλύτωσε ο πγ στο Παρίσι. Ωραία χρόνια…

Παιζει να ξερει κανενας κανα λινκ για το ΟΣΦΠ-ΟΦΗ? γιατι στο myp2p δεν βρισκεις πια

spex[COLOR=“White”].[/COLOR]

…πολλά μπράβο στον ΟΦΗ για την παληκαρίσια ισοφάριση
…ο Βαλβέρδε έβγαλε τον Ορμπάηθ#-o
…ο Κοστάνζτο πάνω που έκανε ένα πολύ καλό ημίχρονο, τά’κανε θάλασσα, μαζί με τον Μαρκάνο στο δεύτερο
…ααααα πάει και το απόλυτο στη έδρα
:):!:

ΤΕΡΜΑ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΜΠΙΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΤΑΝΤΣΟ, ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ :!:

παρατηρήστε την κίνηση του σώματος του κοστανζο στο πρώτο γκολ! είναι πραγματικα κωμικός:p

…ο Κοστάνζο έχει πρόβλημα στις εξόδους, και στην συνενόηση με την αμυνά του
…έδιχνε μια βελτίωση, αλλά τα χάλασε στο τέλος
…πιο πολύ φταίει για την αποψινή απώλεια βαθμών η αλλαγή του Ορμπάηθ, και το ότι κόουτς κα παίκτες μετά το δεύτερο γκολ, είχαν το μυαλό τους στη Ντόντμουντ

Και μου δίνεις πάσα να ποστάρω αυτά τα αριστουργήματα που βρήκα:

1. Ρε τι θα γινει ρε Βαλβερδάκι, κάθε μέρα θα διαβάζουμε ότι επειδή είσαι αγάπούλης με αυτό το ξυπόλυτο σκάλπ, αυτόν τον αγκαούγκα που δεν μπορεί να περπατήσει επειδή τον τραβάνε τα καλαμπαλίκια πίσω, αυτήν την ξαραχνιάστρα, τον επαγγελματία ξύστη, αυτό το ξύλινο παλτό που μόνο για γαργάρες με ξυλόπροκες κάνει, αυτό το παιδί του τρύπιου σωλήνα, αυτόν τον μαλακουάρδο, με το μαλλί λασπωτήρα, αυτο το μαντιναδέρι, αυτόν τον ξυλόγλυπτο, αυτόν που έχει ματώσει το πετσάκι του, αυτόν τον λούλη, αυτή τη σαύρα Κωπαίδας ρεε, αυτή τη σαμπανιοκαβαλάρισσα, αυτή τη φωτοτυπία ταφόπλακας τον Κοστάντζο πότε ρε θα τον εστείλης για να βάφει κουρτίνες; πες ρε βαλβερδάκο, πότε;

2)Ρε μπόκολη Βαλβερδάκο τι θα γίνει ρε με αυτόν ρε τον Κοστάντζο; Τι θα γίνει ρε με αυτόν τον τσουτσουνοβιόλη που ήταν τσοφλέμπορας ο πατέρας του ρε; αυτή την ψηφιδωτή κλ@νιά, τον ξυλαύτη τον Θαντερκατ με τα ξυλοπόδαρα, αυτόν τον σεντονά τον γεροντόφιλο ρε, αυτή την ξύστρα ιωδίου, αυτήν την παπαρέτα την μαγκούστα του Αμαζονίου ρε, αυτό το ντοκυμαντέρ της Αγκόλας, αυτόν που έχει το σημείο G στις πατούσες ρε, που αν είχα την φάτσα του για κώλο θα ντρεπόμουνα να χ@σω ρε. Μόνο σε φιλικό στη Σπιναλόγκα ρεεε… Ρε μου χετε βγάλει τα συκώτια ρε. Να ρε, να να να, στα goodys μου ρε, να να να να, στα βυζαντινά μου σας γράφω πια ρε βαλβερδάκο και κοσταντζάκο, σας γράφω και χωράτε εκεί που δεν πιάνει μελάνι και όχι επειδή έχω πλατυποδία στα φρύδια μου αλλά επειδή κάνω μικρά γράμματα ρε, γι’ αυτο χωράτε όλοι σας. ΤΕΛΟΣ, δεν ξανασχολουμαι μαζί σας.

3)Aν ήμουν νταλικιέρης θα είχα πίσω μου να “χαδεύω” τις κρύες νύχτες την γκουνιότα την Έλενα Πούτση με χτυπημένο τατού με ξεθωριασμένα μελάνια στις φιλτρομπαζούκες της, την φωτογραφία αυτού του Φιδέμπορα, αυτου του σακαφλιά, αυτού του σανιδόκωλου, αυτηνης της σαπουνομαζώχτρας σε Αντρικές φυλακές Ισοβιτών, αυτού του ακατονόμαστου του Κοστάντζο.

Δεν γίνονται ρε πούστη αυτά τα πράγματα…

Τρεις μήνες τώρα από την προετοιμασία, δεν έχει βρεθεί μία διάλεκτος (ισπανικά, Ελληνικά, αρβανίτικα, ό,τι στα γαμίδια) να μπορεί να συνεννοείται ο Κοστάντζο με τα μπακ για βασικές ποδοσφαιρικές εκφράσεις όπως “δικό μου” κλπ. ; #-o

Ειδικά στα στημένα δεν πάει άλλο να περιμένει κάθε φορά όλο το γήπεδο με κομμένη την ανάσα λες και εκτελείται πέναλτυ σε βάρος μας…

Kαι γίνεται η πρώτη μαλακία και αντί να σοβαρευτεί η ομάδα αρκετά για να πάρει έστω την ξενέρωτη “επαγγελματική” νίκη και να φύγει για Ντόρτμουντ, τρώει στο καπάκι το 2ο και ξεκινά η μουρμούρα… [-X

Ηρεμία θέλει τώρα, λογικά η σοβαρότητα του αγώνα θα μας ξυπνήσει και θα εμφανιστούμε πολύ πιό συγκεντρωμένοι. Στην Ελλάδα το πρωτάθλημα έχει δρόμο μεν αλλά αν δεν ειχε κάνει τη δουλειά του ο Μήτρογλου και τα παληκαράκια του Ατρόμητου ο βάζελος θα ήταν τώρα στο +4 :roll:

[B]2011:[/B] ΑΕΚ-Ολυμπιακός: 1-1 / Ολυμπιακός - Ντόρτμουντ: 3-1
[B]2011:[/B] Ολυμπιακός - ΟΦΗ: 2-2 / Ντόρτμουντ - Ολυμπιακός:

:roll:

Παρακαλώ ησυχία, ο κ. Mule θα ήθελε να καταγγείλει κάτι. :blues:

[SPOILER]…ΝΟΤ![/SPOILER]

…μακάρι να συνεχιστεί η παράδοση, όπως τα γράφεις
…δεν θά’θελα όμως μια χρονιά σαν την προπέρσινη, με την πρόκριση στους 16, και την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα

Ούτε εγώ, αλλά με την ανταγωνιστικότητα του φετινού ελληνικού πρωταθλήματος το φοβάμαι πολύ είναι η αλήθεια. 8O