Ολυμπιακός

Ναι, καλά πρέπει να έχω ακούσει γύρω στις εκατό φορές από τον Τσουκαλά τη φράση:

“Την κύρια ευθύνη την έχει ο πρόεδρος… αλλά τον εμπιστευόμαστε γιατί έχει αποδείξει ότι ξέρει το καλό ομάδας”.

χαχαχα
σωστο κι αυτο ομως…σα να τον ακουσα τωρα ειναι ηδη! :stuck_out_tongue:

Karvou αυτό το τόπικ δεν θα το κλειδώσεις;

Σε παρακαλώ επειδή υπάρχει περίπτωση να παρεξηγηθείς άνοιξε ξανά το τοπικ του ΠΑΟΚ και αν θες κάνε ban εμένα.

“Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Αρτούρ Αντούνες Κοΐμπρα (Ζίκο) και τους βοηθούς του Εντουάρντο Αντούνες Κοΐμπρα και Μορασί Βασκονσέλος Σαντ’ Αννα. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς με βοηθό τον Ανδρέα Νινιάδη”

αν παιξουν μπαλλα στο ντερμπυ…θα ειναι ΠΟΛΥ υποπτο.:stuck_out_tongue:

[SPOILER]και αναρωτιεμαι…αν αυτος ειναι γκεϊκ για μια φωτογραφιση του…



τοτε μαλλον τα ιδια θα ελεγαν και για τον παρακατω που εχει κανει ακριβως το ιδιο(αν ερχοταν σε καμια ελληνικη ομαδα…)

ναι μεν η φωτο δεν ειναι απο ΕΚΕΙΝΗ τη φωτογραφιση…αλλα εχει μαλλον μικρη σημασια![/SPOILER]

Θα το ανοίξουν οι mods όταν αποφασίσουν τι θα γίνει με το τόπικ του ΠΑΟΚ. Το κλείδωμα έγινε για να σταματήσει προσωρινά το τρολάρισμα και το flamming και οι προσβολές. Προς Θεού δεν είναι μόνιμο κλείδωμα. Κι επειδή εγώ δε θα ασχοληθώ με το θέμα, το τόπικ κλειδώθηκε μέχρι να αποφασίσουν οι mods για τα τελευταία 60 ποστς .

Ήδη έμπαινα σπάνια στο τόπικ, αλλά αυτό που είδα σήμερα όταν μου έγιναν τα παράπονα δε το περίμενα. Δεν εκφράζει το rocking αυτό το πράγμα ρε Crabsody. Και το θέμα δεν είναι το ότι έμεινε ανοιχτό το τόπικ του Ολυμπιακού. Παρά τα όποια παρατράγουδα έχουν γίνει εδώ μέσα, το θέμα συζήτησης παραμένει ο Ολυμπιακός και ήδη τα ποστ πριν από εσένα και μετά από εσένα ασχολούνται με την επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Όχι με χρήστες.

Οι mods μπορεί να αποφασίσουν και να μη γίνει τίποτα περαιτέρω. Ειλικρινά δεν ξέρω. Τουλάχιστον ας σταματήσουν εδώ αυτοί οι διάλογοι για να αποφασίσουν για 60 ποστ κι όχι για 160.

Δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ νόημα να κλειδωθεί το τόπικ του ΠΑΟΚ. Αυτές είναι “άσχημες” πρακτικές. Δεν μπορεί εξαιτίας 2 χρηστών να κλείνει topic oλόκληρο έστω και για ένα λεπτό. Μπορείτε να τους banάρετε και τέλειωσε η ιστορία. Μήπως δεν μπορώ να βρίσω την Χρύσπα σε αυτό εδώ το τόπικ εάν το επιθυμώ;

εχετε δικιο και οι 2…
Με μεγαλυτερο του Κραμπ και μετα του Δατς,που μας το γυρισε σε ενδοφορουμικο παραγοντισμο το προβλημα.

ΑΛΛΑ γιατι ποσταρετε εδω ρε κατσικανιαρηδες και οι 2?

Εχει και θρεντ για προβληματα/λυσεις και συμβουλες για απορειες…
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ!:stuck_out_tongue:

Δεν κατάλαβες; Αφού εξαιτίας μου κλείδωσε το τόπικ του ΠΑΟΚ προσπαθώ να κάνω και ένα καλό στην κοινωνία οδηγώντας σε κλείδωμα και αυτό του Ολυμπιακού. :wink:

Επειδή τα παιδιά έχουν δίκιο (πριν από λίγο απολύθηκε ο Ζίκο για όποιον δε το ξέρει), κραμπ, σου απάντησα στο τόπικ με το κουτί “Παραπόνων”. Και κραμπ, το τόπικ κλειδώθηκε εξαιτίας εσένα, του ΚρισΠ και του Παπαρδέλα. Δεν είναι τιμωρία προς του ΠΑΟΚτζήδες ή τίποτα τέτοιο. Είναι μέτρο για να μην ξεφύγει η συζήτηση εκεί μέσα, με άλλους χρήστες που θα μπουν μέσα και απλά θα παιδεύσουν τους μοντς.

Το επιχείρημα είναι ότι μπορούμε να βριστούμε σε όποιο τόπικ θέλουμε. Αν είχαμε τα post αυτά σε αυτό εδώ το thread θα κλείδωνε; Προφανώς και όχι. Άλλωστε έχουν πέσει πολλές προσβολές και εδώ μετά χρηστών παλιότερα και δεν έγινε κάτι τέτοιο.

Υ.Γ: Συνεχίζω και ποστάρω εδώ για έναν μόνο λόγο. Να σας δείξω ότι αυτό εδώ το τόπικ δεν κλειδώνει ποτέ ότι και να γράψει ο οποιοσδήποτε.

τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται.
απλα ειπα να κανω τα στραβα ματια και να προσπερασω την κακοβουλη αυτη κινηση καθως προσπαθω να αποκαταστησω το ονομα των οπαδων της ομαδος μου στα ματια των αδικων επικριτων μας!:lol:

Νινιάδης και Πάντοβιτς προπονητικό δίδυμο ε; Λεντέσμα λέει τον πουλάμε στην Μπόκα. Άντε να δούμε τι και πως…

δηλαδή πάλι στην μετα-κετσπάγια κατάσταση βρέθηκε ο ολυμπιακός

κοιτα…
μιλαμε για ΜΕΓΙΣΤΟ μπουρδελο φετος…(οχι οτι δεν ειχαμε δωσει “δειγματα γραφης” αλλες χρονιες!)
θες στις μεταγραφες?Στην επιλογη προπονητων?Στα μπρος-πισω παιχτων που επαιξαν-εφυγαν-ξαναγυρισαν και τωρα καποιοι ξαναφευγουν?
Φαινοταν αρκετα σοβαρα εξ’αρχης τα πραγματα και τελικα αν κατσει καποιος και αναλογιστει ολα οσα συνεβησαν απο την προετοιμασια, μαλλον θα φανει ΑΠΟΛΥΤΑ λογικο το γεγονος οτι εχει φτασει στη μεση της χρονιας σε αυτο το σημειο.
Αν μπορουσε καποιος με ενα μαγικο τροπο να κανει την ομαδα να λειτουργει σωστα, ΤΩΡΑ,ΑΜΕΣΑ…ακομη και με αυτη τη διαφορα απο το πρωτο-βαζελο θα μπορουσαμε να εχουμε καποια κρυφα ονειρα.
ΑΛΛΑ τι να πεις,οταν εχεις παιχτες οπως ο Μαρεσκα,ο Μεελμπεργκ,ο Μπραβο και ο Αντουαν…και αντι να ειναι αρωγοι της ομαδας…μαλακιζονται και αυτοι σαν να ειναι μικρα απειρα πιτσιρικια που μολις μπηκαν στην πρωτη ομαδα…Αν η ομαδα δεν βοηθιεται απο τον προπονητη…τοτε πεφτει το βαρος στους εμπειρους παιχτες που ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ.
Περιμενα ομως να δω να το παιρνουν πανω τους αυτοι και οχι ο Λουα, ο οποιος ουτε ετοιμος ειναι αλλα ουτε και σουπερ-ομαδικος.Και το γεγονος οτι εβλεπα αυτον να προσπαθει σαν χαμενος να παρει φασεις πανω του με τη Καβαλα…ε,με εκανε να ριξω πολλα καντηλια στα “ονοματα”.

Εξακολουθω να ποναω με την απουσια του Ντιογο… ο οποιος βρισκεται σε περιεργα εξωγηπεδικα μονοπατια και ειναι πλεον μηνες πισω σε αποδοση.
Ο Ματ ΠΡΕΠΕΙ να παρει παιχνιδια, θα μας βγει σε καλο!

Lol, Μπάντοβιτς και Νινιάδης είχαν αναλάβει ξανά πριν από το ματς με ΠΑΟΚ. Ελπίζω σε επιστροφή του 4-3-3.

Κοιτάξτε έναν Ράμπο. :lol::lol::lol::lol::lol:#-o#-o#-o

μυρίζει μπαρούτι το φόρουμ…

Τι να κοιτάξουν, αφού δεν φαίνεται. Είναι πολύ σκοτεινή, αν ήταν καλύτερη θα κέρδιζα τη σακούλα με τα superdumper των underground kommandoz. :frowning:

Bλέπω εδώ υπάρχει άλλη πρακτική. Άμεσο σβήσιμο του ποστ και όλα μέλι γάλα. Στο thread του ΠΑΟΚ απλώς το κλείνουμε :bow::bow::bow:

Bλέπω εδώ επικρατεί άλλη πρακτική. Άμεσο σβήσιμο του επίμαχου post και όλα μέλι γάλα. Το thread του ΠΑΟΚ απλά το κλείνουμε :bow2::bow2::bow2::bow2::bow2::bow2: