Ολυμπιακός

Καμμία σχέση ο Ντρασένα με τους υπόλοιπους. Τον είδες φέτος που έφτασε με τους Τούρκους στο Champions League;
H τσιγκουνιά μας έφαγε, να μην του πληρώσουν τη ρήτρα τον Ιανουάριο του 2003… :frowning:

@ChrisP
Φαντάζομαι πως για γούρι τα λες αυτά για πρωτάθλημα του βάζελου…

Νικητής στις μεταγραφές θα είναι και πάλι ο βάζελος (όπως πολλά καλοκαίρια ως τώρα), διαιτησία θα έχει καλύτερη και από πέρυσι (με Goodys-Milko-Molto χορηγούς της Εθνικής έχετε αμφιβολίες; :wink: ) αλλά το πρωτάθλημα και πάλι δικό μας το βλέπω.

Πολύ σωστά τα λες.
Σπάνια μια ΠΑΕ να έχει κέρδη.

Το ερώτημα που γεννάται είναι γιατί κάποιος να βάζει λεφτά σε μια χρεωμένη εταιρεία. Η απάντηση είναι απλή και είναι το έρεισμα που έχει στον κόσμο της ομάδας.

Εννοώ ότι ο ΠΑΟ θα είναι ισχυρότερος στον τομέα αυτό απ’ ότι πέρυσι. Και αν μπει και ο Μελ στα της ΑΕΚ, θα είναι ισχυρότερη και αυτή.

Με ποια ομάδα ακριβώς να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟ? Με τον Ενακαρίρε, τον Σαριέγκι και τον Τζιώλη? Και πάλι έφτασε πολύ κοντά και αυτοκτόνησε προς το τέλος. Τα 100 χρόνια δεν δίνουν πρωτάθλημα, δίνει όμως η ισχυροποίηση σε έμψυχο δυναμικό και σε παρασκήνιο.

1. Σωστός για Ντρασένα.

2. Δεν το λέω για γούρι. Παρατηρώ, τηρουμένων των αναλογιών, μια στάση ανάλογη της σεζόν 2003/04 (ναι, ΟΚ, ξέρω, Δούρος κτλ. αλλά το πρωτάθλημα χάθηκε όπως και να χει).

οο , τι αιτιολογηση ! μαλλον δεν εχεις υπολογισει την ενισχυση του ΠΑΟ , τον κοσμο , την αλλαγη ψυχολογιας , το οτι σε σημαντικες θεσεις δεν εχετε καν παιχτη η εχετε γεροντια …

Δεν υπάρχει θέση πλην αριστερού χαφ που να μην έχουμε παίκτη. :wink:

δηλαδη ο απειρος μητρογλου με τον πορνογερο κοβασεβιτς θα βγαλουν ολη τη χρονια ? :?

Εδώ σε σας θα τη βγάλει ο Πετρόπουλος με τον Μάντζιο και τον Σαλπιγγίδη πεταμένο στα δεξιά!

δεν μου απαντησες ομως…

τεσπα εμεις εχουμε και τον τζιμπουρ , οσο για το συστημα δεν ειναι δεδομενο…ο τεν κατε εχει δηλωσει οτι του αρεσει να παιζει με αυτο το συστημα αλλα το συστημα φτιαχνεται με βαση τους παιχτες … :wink:

Φίλε rock, η γνώμη μου είναι η εξής:

Άμα υπάρχουν χαφ που πασάρουν καλά, τότε ακόμα κι ένας μέτριος επιθετικός μπορεί να βγάλει 15 γκολ στη χρονιά. Πόσο μάλλον δυο καλοί επιθετικοί, ο έστω γέρος Ντάρκο και ο έστω απειρος Μήτρογλου.

Στα χαφ έχει πρόβλημα η ομάδα.

παρτε το χαμπαρι,στο συγχρονο ποδοσφαιρο ολο ξεκινουν και τελιωνουν απο τα χαφ.δεν πα να εχεις τον πελε και τον μαραντονα μπροστα,αμα τα χαφ δεν πρεσαρουν και δεν πασαρουν εχεις χασει.γι αυτο και ο βαζελος θα ειναι πολυ δυνατος του χρονου.(αμα παιξει μπαλα ο σιλβα)

τι καλυτερο εμψυχο δυναμικο??Ο ολυμπιακος θελει ενισχυση και αμα πιστευεις οτι εχεις σιγουρο το πρωταθλημα μαλλον δεν ξερεις απο ποδοσφαιρο…

^that’s ειρωνία αλλα τεσπα…
απλή εξηγηση αλλά true. Δε θα διαφωνήσω ότι πήρατε παίκτες, για τον κόσμο που λες και ο Ολυμπιακος έχει…:dunno: Μου το λες σαν να είναι κριτηριο…Δεν επηρεαζει την υποθεση πρωταθλημα αυτο.Σαφως ο κοσμος δινει ωθηση σε μια ομαδα, αλλα αν η ομαδα η ιδια δεν ειναι καλή δε μπορει να τη βοηθησει και να κερδιζει τα παιχνιδια εκεινος. (γενικα μιλαω για να μη παρεξηγηθω). Για αλλαγη ψυχολογιας ακουμε καθε χρονο.
Για το τέλευταιο, (και εν μερη για το πρωτο…):

εδιτ: @ thats why: μα το εγραψα οτι χρειαζεται ενισχυση. Οσον αφορα το δευτερο σκελος της προτασης, απλα εχω εμπιστοσυνη στην ομαδα μου. Ουτε δεδομενο το θεωρω, ουτε τιποτα. calm down…

μα γιατι τα παιρνετε μερικοι, δε μπορω να καταλαβω. Δεν υπαρχει λογος. Κοντος ψαλμος αλληλουια…θα αρχισει το πρωταθλημα και θα δουμε τι θα γινει.:slight_smile:
αυτά, και ελπιζω αυτη τη φορά να μην εκνευρισα κανένα…εκτος κι αν το εκλαμβανω μονο εγω ετσι:roll: :slight_smile: end of story. -απλα ηθελα να το πω-:slight_smile:

ακομυ ετον παναθηναικο να κανει μεταγραφες, τον ολυμπιακο να διωχνει παικτες,με την Α.Ε.Κ. αληθεια τι γινεται?ακουσα οτι πηραν τον σαχά

Δε ξέρω αν ισχύει αλλά μετά τη Μπλάκμπερν ΚΑΙ η Ατλέτικο θέλει τον Τόρο… Και δίνουν λέει 6 εκατομμύρια… Τώρα ποιός είναι ο μακάκας; Εμείς που δεν τον δίνουμε ή αυτοί που τον θέλουν για τόσα λεφτά; :slight_smile:

Both of them:!:

Σίγουρα πρέπει να στηρίξουμε και το ποδόσφαιρο, και το κάνουμε, ανεξάρτητα μεταγραφων που όμως πρέπει να γίνουν, αλλά στο μπάσκετ τα αδέρφια με καθήλωσαν. ΘΕΕ ΜΟΥ τη παικτούρα πάνε να φέρουνε.:smiley: :yahoo: :yesmaster:

Με ανησυχει ρε γαμωτο που σε οτι βιντεο ειδα πουθενα δε σουταρει,αλλα κατα τα αλλα απο οτι διαβασα κιολας ειναι στο στυλ του Γουντς αλλα γενικα αρκετα καλυτερος παικτης και καλο παιδι…θα δουμε…

για να δινουν τοσα λεφτα κατι θα ξερουν, δεν ειναι @%^%&!

γουσταρω, τον εβλεπα στην ατλαντα και ξεχωριζε αυτος με τον smith και τον johnson !! βεβαια τους κερδιζε λογω μαλλιου…:smiley: μπραβο στους αγγελοπουλους, πρεπει να εξαφανιστουν τα διαρκειας!!

ωραιος παιχτης αλλα πολυ καλτ εμφανιση

Αυτό το άφρο το μαλλί σκοτώνει :dance: