Ολυμπιακός

Χαχα, ειναι μορφη! Ελπιζω κιολας να βγει η μεταγραφη του, ειναι πολλα τα λεφτα… :stuck_out_tongue: Θεαμα παντως θα δωσει. :wink:

Για τον ποδοσφαιρικο Ολυμπιακο, μπορειτε να μου απαντησετε με ποιος και ποτε θα αντικαταστησουν τους Κωσταντινου, Λουα Λουα και Νουνιεζ αναλογιζομενοι κιολας οτι ερχονται να προκριματικα του Αυγουστου???

Βεβαίως και μπορούμε. Στη θέση του Κωνταντίνου θα παίζει ο Κοβάσεβιτς, στη θέση του Νούνιεζ ο Όσκαρ και στη θέση του Λούα Λούα ο Λεονάρντο.

Χμμμ…Δεν πειθομαι!

Μα γιατί :stuck_out_tongue:

Ελπιζω αυτα που διαβαζω απο χτες για μπασινα να ειναι κακογουστο αστειο.ΕΛΕΟΣ:?

Στο ποδοσφαιρο θα κανουμε καμια μεταγραφη?Στο μπασκετ το πανε καλα οι Αφοι.
Αν δεν κανω λαθος ο 3ος γυρος στο Τσου Λου ειναι 13-14 και 26-27 Αυγουστου.
Θα παρουμε παιχτες για την ρεβανς μηπως ?

…giati den pernoun ton castillio?

Μάλλον ο Σώκρατες περιμένει να δει την κλήρωση. :stuck_out_tongue:

Πανούτσος έγραψε ότι insider και “καθόλου off-the-record” του είπε ότι έχουμε τελειώσει με τις μεταγραφές, τουλάχιστον μέχρι το τέλος των προκριματικών. Εμένα μου μυρίζει λίγο “κάτσε μπας και αποκλειστούμε”, και μετά “δε μπήκαμε ομίλους άρα δεν έχουμε λεφτά, άρα δεν παίρνουμε και παίχτες.” Όλα βολικά.

:lol3: :lol3: :lol3:

Τι γελάς ρε.

Μάγκες τον πήραμε τον παικταρά στο μπάσκετ, και να πιστεύω ότι είναι πολύ καλό και για το πρεστιζ του Ελληνικού μπάσκετ.

παιχταρας?

αυτος με τη λαμπαδα

πολυ καλος ειναι μικρε. μην το υποτιμαμε κιολας… δεν βγαζουμε κατι ετσι.

δεν αντιλέγω ειναι καλος παιχτης εως πολυ καλος αλλα ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ μπα.

ειναι και σαν τι βλεπεις παιχταρα σαφως ειναι θεαματικος και κα και και και και πολλα αλλα.
εγω στον γαυρο βλέπω σαν παιχταρα τον παπαλουκα.
μικρα ηληκιακα χαιρετισματα.

δεν στην λεω ρε συ. μην αντιδρας απλα. σιγουρα ειναι παιχταρας ο παπαλουκας. ο τσιλντρες ειναι το πιο μεγαλο ονομα που περασε τον ατλαντικο σε αυτη την ηλικια. 25 ετων, πρωτοκλασατος δυκολα ερχοταν εδω. ενταξει δεν ειναι ο Τζορνταν, αλλα δεν παυει να ειναι ενας παρα πολυ καλος παιχτης για τα ευρωπαικα δεδομενα. Παιχταρα θα τον πουμε στα μεταξυ μας ματς… :smiley:

Τι μαλλια εχει αυτος ο τσιλντρες ρε…:lol: :lol: #-o

χαλαρη συζητησουλα κανουμε.δεν λέω μπορει να τα πάει πολυ καλα αλλα ο καιρος θα δειξει.

φοβαμαι οτι ο φετινος ολυμπιακος του ποδοσφαιρου θα φιαξει νεα γιουβεντους

για μπασκετ μιλουσαμε στο μοτζι κατεληξες?? :lol: