Ολυμπιακός

ναι και με την ξανθη το ιδιο. απλα τοτε καθομασταν και λιγο. χτες καθολου. ααα πρεπει να ειχε πολλους τσαμπατζηδες χτες. μιλαμε ηταν κοσμος μεχρι και τα σκαλια.
με ντορτνμουντ μηπως απλα ειναι κλειδωμενο και θα ξεκλειδωσει μερικες μερες πριν?

Ενώ για το ματς με τους Γερμανούς:

"Από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ανακοινώνεται ότι συνεχίζεται αύριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/09 η διάθεση εισιτηρίων, που επεστράφησαν από χορηγούς και εμπλεκόμενους με τον αγώνα φορείς, για τον αγώνα απέναντι στην Ντόρτμουντ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο ?Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ? την Τετάρτη 19/10/2011 και ώρα 21:45.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, καθημερινά με ώρες διάθεσης 10:00-18:00, έως την εξάντλησή τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 100 ?, 125 ? & 250 ? (VIP)

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, την ημέρα του αγώνα και μετά το άνοιγμα των θυρών του Γηπέδου, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού".

http://www.redplanet.gr/podosfairo/ta-eisithria-me-paok-kai-ntortmoynt.1390760.html

χμμμ μονο για 100αρια και 250αρια μιλαει. καλα μονο αυτα δωσανε στο ιντερνετ? χαχαχαχαχα.

Ρε, νιώσε, αυτά είναι επιστροφές από χορηγούς κτλ και θα δίνονται μόνο στα εκδοτήρια.

Του ίντερνετ βγήκαν πριν κάνα μήνα και τέλειωσαν σχεδόν αμέσως.

α καλα.τεσπα ψησου για ενα 250αρι…

τιποτα αξιοσημειωτο χθες στο ματς (τραγικος παοκ) περα απο την ιστορια με τον κοσταντσο. δεν ξερω τι προβλημα εχει αλλα σε καθε στημενο, σε καθε σεντρα ετρωγα τα νυχια μου. νταξει δεν μπορει να ειναι τοσο αφερεγγγυος, ισως να πρεπει να κατσει λιγο παγκο μπας και ηρεμησει. ας δοκιμασουν τον ουγγρο , τι να πω.

ανετα οι καλυτεροι μεχρι τωρα στον ολυμπιακο μελλμπεργκ-ορμπαιθ (για μενα ειναι καλυτερος απο ντουντου 08-09)

πάντως, δίχως να έχω όρεξη να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, γιατί το διώξιμο του Κοστάντζο είναι αρκετά κακό, η μπάλα δεν έπρεπε να περάσει έτσι εύκολα από το πρώτο δοκάρι. Πέρσι στο πρώτο δοκάρι καθόταν ο Ριέρα δίχως να μαρκάρει κανέναν και έκοβε τα χαμηλά κόρνερ πρώτο δοκάρι. Χθες δεν υπήρχε καν παίκτης εκεί. Η μπάλα είχε περάσει, ο Τσιρίλο ήταν έτοιμος να κάνε κεφαλιά από τη μικρή περιοχή και ο Κοστάντζο αναγκαστικά ήταν από πίσω του και έπρεπε να κάνει έξοδο. Για το μπόι του δεν είναι περίεργο που έκανε τόσο κακό διώξιμο με μπουνιές.

Ρε εδώ ο Κοστάνζο του 1.88 έκανε καναδυό εξόδους αρκετά έξω από την μικρή περιοχή, και ο δικός μας του 1.95 στεκόταν πάνω στη γραμμή του.
Η μόνη μαλακία που παρατήρησα εγώ ήταν στο γκολ του ΣΩΤΗΡΑΡΟΥ

Aφού δεν απειλήθηκε καθόλου σε όλο το ματς

Το κακό δεν είναι τόσο πολύ οι γκέλες του πορτιέρου, είναι το γενικότερο κλίμα, που αυτές καλλιεργούν, εντός κι εκτός γραμμών. Μουρμούρα, ανασφάλεια και τα παρελκόμενα ξηροκάρπια τους…

Ήμουν γήπεδο είδα τον Ολυμπιακό την ομάδα που υποστηρίζω
Μπήκαμε κρύα και μουδιασμένα αλλά μετα το γκόλ δώρο του Αργεντίνου Λέμενς
Παίξαμε καλά και σωστά, ο τοροσίδης μου άρεσε έκανε τον βιερίνια πλάκα χτές.
Πολύ καλός και ο Μιραλάς και ο Ραφίκ

Πάντως αυτό που λέτε μερικοί ότι έπαιξε καλά ο Τοροσίδης εγώ δεν το είδα. Είχε για αντίπαλο έναν Βιειρίνια χώμα που και πάλι τον έκανε 4 φάουλ με τάκλιν όταν πήγαινε να πάρει την μπάλα.

[B]Α, και κάτι που θυμήθηκα, να τον χαίρεστε τον μαλάκα τον αλγερινό…[/B] Βαριέμαι να ψάχνω εικόνα τώρα, αλλά ο αλήτης για άλλη μια φορά πήγε να τραυματίσει σοβαρά παίχτη μας(το είχε κάνει και πέρσι στον Γκαρσία όταν ήταν στην ΑΕΚ). Για την φάση που πάτησε τον Βιειρίνια κάθετα εκεί στον αστράγαλο μιλάω, ευτυχώς δεν είχε πολλή δύναμη και δεν έπαθε τίποτα βέβαια.

ε μην αρχισουμε να μιλαμε για τετοια τωρα,γιατι και εγω μια χαρα ειδα τον γκαρσια να ριχνει μια πουστικη αγκωνια στον φουστερ και να τον σωριαζει κατω:wink:

Άμα μας εξηγήσεις πώς με το χέρι κατακόρυφο και κολλημένο στα πλευρά του έριξε αγκωνιά, εγώ πάω πάσο. Καλά όλα, δίκαιη η ήττα μας κλπ δε διαφωνώ, αλλά όσο “ουγκ” είμαστε εμείς άλλο τόσο είστε κι εσείς προκατειλημμένοι με το Γκαρσία.

Ξαναδές τη φάση του πρώτου γκολ να καταλάβεις γιατί μιλάμε για Τοροσίδη.

Όσο για το πάτημα του Τζεμπούρ, αν ήθελε να του κόψει τη μπάλα θα έβαζε δύναμη.
Ούτε Γκαρσία είναι, ούτε Γεωργιάδης.

μα δεν ειχα σκοπο να το αναφερω γιατι δε το θεωρησα τοσο σκληρο,αλλα μη λεμε και οτι θελουμε.σιγα το δολοφονικο μαρκαρισμα του τζιμπουρ.

ΣΟΚ!!! Ο Γκαρσία ρε είναι πρότυπο ανδρός :lol:

:D:D:D

θέλετε να βγάλουμε το νεροπροκαταληψηκαστιγιόμετρο να γίνει της πουτάνας τώρα?

Λοιπόν επειδή δεν την παλεύετε, αλλά και ταυτόχρονα ΒΑΡΙΕΜΑΙ, ψάχτε άμα θέλετε τα βίντεος του χτεσινού αλλά και του περσινού(με ΑΕΚ) δολοφονικού του Τζεμπούρ, εγώ δεν πρόκειται. Και ναι, είναι το ίδιο με αυτό που έκανε ο Γεωργιάδης στον Καράμπελα, και ΝΟΜΙΖΩ ίδιο με αυτό που έκανε ο Σιμάο στον Γκαρσία προ 3ετίας (που έφαγε την κόκκινη μόνο ο Πάμπλο επειδή πήγε να τον λιανίσει λόγω της πουστιάς που του παιξε)

'Οσο για αυτό:

Ναι, μπορεί να μην ήθελε, μπορεί απλά να υπολόγισε την δύναμη και να το έκανε όσο-όσο για να τον “τρομάξει”, τέτοια όμως δεν μπορείς πραγματικά να τα υπολογίσεις. Εκτός και αν είσαι Τζεμπούρ μάλλον :roll: