Κάτι download μου βγάζει και τα φοβάμαι.Θενκς πάντως.
2 φορές δούλεψε κάποιο λινκ και είδα δυο γκολ…
μάλλον απο ραδιόφωνο
Στου γυαλου τα πουτσαλάκια…
Επρεπε να το ληξει στο 25’… δεν ειναι πραγματα αυτα[-X
πάντως γίνεται σχετικά καλό παιχνίδι,ήρεμο,χωρίς νεύρα από τους παίχτες.Αυτό βοηθάει κ τον Κουκουλάκη να ελέγχει το παιχνίδι.
Σούπα δεύτερο ημίχρονο, 28 παίχτες (μαζί με τις αλλαγές) αγκομαχούσαν.
Δυο καταπληκτικές σέντρες από Τόρο (απίστευτη βελτιωση φέτος σε αυτόν τον τομέα) και Μιραλάς, οι μόνες ενέργειες που άξιζαν.
Τουλαχιστον πηραμε το ματσακι…πατως συμφωνω με τον ΚρισΠ…για τον πουτσο 2ο ημιχρονο…ειδικα για 'μενα που ακουγα το ματς στο ραδιο…Νοva…ΓΑΜΙΕΣΑΙ
Ειχα παει στο γηπεδο σημερα, πολυ θερμη ατμοσφαιρα και μια πολυ σημαντικη νικη. Στο πρωτο ημιχρονο ημασταν πολυ καλοι και βαλαμε 2 γκολ που προηλθαν απο πανεμορφες προσπαθειες Τοροσιδη και Μιραλας. Ειχαμε τον ελεγχο του ματς και αν δεν αργουσαν να σουταρουν σε πολλες φασεις θα ειχαμε και περισσοτερες ευκαιριες. Στο δευτερο ημιχρονο πεσαμε πολυ και δωσαμε την δυνατοτητα στον ΠΑΟΚ να πιεσει, αλλα δεν απειλησε ιδιαιτερα. Απλα ειχαμε παλι το αγχος μεχρι το τελος. Κορυφαιος ο Τοροσιδης και μετα ο Μελμπεργκ, ο Φεισα στο πρωτο, ο Ορμπαιθ και πολυ θετικοι Μιραλας και Τζιμπουρ. Παλι αρχισαν σε καποιες φασεις τις προκλησεις οι παικτες του ΠΑΟΚ, χωρις να συνεχιστει ομως… Γνωστα αυτα. Πολυ σημαντικη νικη και το 3 στα 3 μεχρι στιγμης.
Δε μου άρεσε καθόλου που δεν πιέσαμε για τρίτο γκολ. Όποτε κάναμε συγκεκριμένα 2-3 πραγματάκια βγάζαμε φάση. Παίζαμε όμως λες και περιμέναμε πότε θα λήξει το ματς. Έχω βαρεθεί να βλέπω τον Βαλβέρδε να φτιάχνει ομάδες που παίζουν όμορφα και εντυπωσιακά, αλλά κάθονται μόλις πάρουν προβάδισμα.
Δηλώσεις Μιραλάς δε με ηρέμησαν. Είπε τη λέξη “θέλω να δίνω πάσα” καμιά 10αριά φορές. Στο τέλος κόμπλεξ θα του βγάλουμε. Σκόρερ είναι, όχι πασέρ. Ας σταματήσει αυτή η μουρμούρα που κυνηγάει το γκολ. Στο DNA του είναι.
Συμφωνώ και στα δύο, αλλά για αυτό το τρίτο γκολ ήταν και 4-5 περιπτώσεις που απλά έγινε τόσο κακή τελική πάσα για να τραβάς τα μαλλιά σου!
Κι αυτές τις πάσες, ως κακή νοοτροπία όμως τις μεταφράζω. Δε μπορώ να τις μεταφράσω αλλιώς. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πασούλες στην περιοχή τους και το κέντρο του ΠΑΟΚ δεν έκοβε ούτε με βαλέ και στο 2ο αρχίσαμε τακουνάκια και καταστρέφαμε 3 vs 3 επιθέσεις από απροσεξίες, λες και νικούσαμε με 3 γκολ διαφορά.
Πιέσαμε για τρίτο απλά οι τελικές πάσες δεν ήταν καλές. Ο παοκ πάντως ήταν ανύπαρκτος, πως θα χτυπήσουν πρωτάθλημα με τέτοια χάλια. Είναι αμαρτία να τρώμε τέτοια γκολ, δυστυχως ο Κοσταντζος έχει κακές εξόδους ή θα πρέπει να ζήσουμε με αυτό ή απλά να τον αλλάξουμε, με λίγο πάγκο ίσως στρώσει. Το θετικό είναι ότι ο κόσμος δεν μουρμούρησε και τόσο.
Μελμπεργκ, Ορμπαιθ(ναι η μίζα που όλοι πέσανε να φάνε), Φουστερ, Τζεμπουρ, Τορο(ήταν ο Βιερίνια στο Φάληρο?) για μένα οι κορυφαίοι.
Υ.Γ. Γιατί ρε Γκαρσία ήσουν τόσο ήρεμος χθες?? Δεν είχα ποιον να βρίσω!!!
εμενα ο κοσταντζο δεν μου εχει φανει να εχει κακη εξοδο σε ψηλες, οσο στις πλαγιες χαμηλες, ειδικα προς την κλειστη του. το χτεσινο ειναι καλο και για τον ιδιο. για μενα ας συνεχισει με αυτοξν, μην παει και βαλει αλλον γιατι ισως να ειναι και χειροτερα.
επισης, να πω αυτο το πραγμα στο πεταλο με τους μαλακες να φωναζουν ολη την ωρα με τα μεγαφωνα. ελεος μαγκες κατανταει κουραστικο και εκνευριστικο, εχει ο αλλος καυλες και σου λεει “ρε βλεπετε το ματς? εμενα να βλεπετε για το συνθημα” για αυτο και δεν ξαναπαταμε πεταλο…
Όπως τα λες! Μας έπρηξαν τα παπάρια “κάντε το ένα κάντε το άλλο” και είναι και θρασύτατοι. Πέρσι παραλίγο να παίξω μπουνιές με έναν που δεν κατέβαζε την γαμωσημαία του.
Φάγαμε το γκολ και οι άλλοι ήθελαν να κάνουμε αγκαλιές, ασταδιάλα ζωα
Ε παιδιά όμως όταν πηγαίνετε στην κερκίδα των οργανωμένων τα ξέρετε αυτά. Σα να είσαι μπροστά σε λάηβ των Άνθραξ και να τσαντίζεσαι που έγινε πιτ.
Φέισα σε κάθε ματς δείχνει πολύ κοντρολαρισμένος με την μπάλα στα πόδια αλλά τρομακτικά αργός χωρίς αυτήν. Δεν ξέρω αν μπορεί να ανέβει σε επίπεδο ταχύτητας αλλά η συνύπαρξη του με τον Ορμπάιθ (ο οποίος βλέπω να γίνεται ο νέος Ντουντού του 2008/09 -δε θα βγαίνει ούτε στα φιλικά αλλαγή) αμυντικά είναι ένα πρόβλημα κι ας μην κινδυνεύσαμε σχεδόν καθόλου χτες.
Nαι ρε παιδί μου να φωνάξουμε να στηρίξουμε κτλ. αλλά σήκω σήκω-κάτσε κάτσε κάπου καταντάει αηδία. Τέσπα μου φαίνεται ότι γερνάω και παραξενεύω όλο και πιο πολύ.
Για τον Φεισα που λες να βάλω στα συν ότι είναι δυνατό κορμί και δεν φοβάται να παίξει δυνατά, συμφωνώ ότι δεν είναι γρήγορος πάντως.
ενταξει δεν πηγαμε στην 7, απεναντι πηγαμε, αλλα αυτοι εχουν βαλθει να γινουνε χειροτεροι. τεσπα δεν ξαναπαταμε απλα τα πραγματα. το κακο ηταν οτι ημασταν ολη την ωρα ορθιοι, και καλα εγω που ειμαι νεος, κατι γεροντια λυπαμαι που πηρανε εισιτηριο εκει και ανγκαστηκανε κι αυτοι να ειναι ετσι. συν οτι ακουγανε το μαλακα με το μεγαφωνο. και παλιοτερα δεν ηταν ετσι.
ο ορμπαιθ με τον τοροσιδη ηταν οι καλυτεροι μακραν χτες.
ξερει κανεις ποτε βγαινυν τα εισιτηρια εμ ντορτντουμντ στο ιντερνετ?
Έχουν βγει και έχουν τελειώσει με Ντόρτμουντ νομίζω.
Καλά, βάλαν βλαμμένους με μεγάφωνα και στο απέναντι πέταλο?
:lol: Tραγική μεταφράστρια στις δηλώσεις του Μιραλλάς, τα έκανε σαλάτα μεταφράζοντας το “marquer” (σκοράρω) ως “μαρκάρω” με αποτέλεσμα ο Κέβιν να φέρεται να είπε: “Όταν δεν μπορώ να μαρκάρω μου αρέσει να δίνω πάσα σε άλλους” :lol::lol:
Κατά τα άλλα, πέρα από τη χαρά της νίκης πρέπει να δούμε πως για 2ο συνεχόμενο ματς στο Καραϊσκάκη (3ο αν βάλεις και το Ευρωπαϊκό) βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ… :roll:
Μπράβο σε όσους φορουμικούς παοκτζήδες παρδέχτηκαν τη δίκαιη ήττα τους.
Βέβαια μετά από όλη την “Κουκουλακολογία” των περασμένων ημερών και όσα είδαμε χθες στο γήπεδο, μπορούμε να περιμένουμε ανακοινώσεις από Σπόρια του Βορρά, μέτροσπορ, Ζουράρι, “Μακεδόνες”, “Μανάβη”, “Συκιές”, Πανίκα Ψωμιάδη, Μίνο και άλλες μπαουγκτζίδικες δυνάμεις! :lol: