χχχλόκο μη ρε μαν, μην κάνεις λογκόφ
Το φόρουμ χρειάζεται το χιούμορ σου, η ΕΛΛΑΔΑ χρειάζεται το χιούμορ σου σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές :!:
χχχλόκο μη ρε μαν, μην κάνεις λογκόφ
Το φόρουμ χρειάζεται το χιούμορ σου, η ΕΛΛΑΔΑ χρειάζεται το χιούμορ σου σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές :!:
8-2 ρε, σωπα τωρα…
Έντονο προβληματισμό έχει δημιουργήσει στον Ολυμπιακό η υπόθεση του Φραν Γέστε, ο οποίος από το… πουθενά και εν μέσω ενός ταξιδιού στην Ισπανία όπου επρόκειτο απλά να πάρει μία ιατρική γνωμάτευση βρέθηκε να έχει χειρουργηθεί (εν αγνοία του ιατρικού τιμ των Πειραιωτών), με συνέπεια να μείνει… off για 40 μέρες! Πρόκειται αναμφίβολα για μία εξέλιξη που δεν περνάει απαρατήρητη από κανέναν στο λιμάνι, δεδομένου πως πρόκειται για έναν ποιοτικό παίκτη, στον οποίο πόνταραν πολλά την δεδομένη χρονική περίοδο.
…και ακόμα μεγαλύτερο πονοκέφαλο στον Βαλβέρδε…πάντως λέει ότι πήρε την αδειά του:):!:
Λες να βγει σακατης? Μεγαλη μαλακια του παντως που εκανε επεμβαση χωρις να ενημερωσει τους γιατρους της ομαδας, πρεπει να τιμωρηθει. Απο εκει και περα το αυριανο ματς με τα ορκ ειναι πολυ σημαντικο, μιας και ο ΠΑΟΚ ειναι η καλυτερη ομαδα μετα απο εμας στην Ελλαδα φετος και ο βασικος ανταγωνιστης για την κουπα.
Εχετε πολυ γελιο τα βαζελοχανουμια, ποναει καθε φορα και ψαχνεστε να πεταξετε καμια εξυπναδα να νιωσετε καλυτερα αιωνιοι δευτεροτριτοι…
…μάλλον μετάνιωσε πού’ρθε…έτσι βλέπω εγώ αυτή του την πράξη:):!:
επίσης ο αβρααμ εχει ενα κρύωμα λέει…είναι απο αυτην την καινούρια την ίωση…ισπανιτιδα λέγεται…
…ας ελπίσουμε να βρεθεί η κατάλληλη αντιβίωση:):!:
ποναει ποτε? οταν χανετε?
Σήμερα όλα τα αποτελέσματα παίζουν, και έχω την προδιάθεση ότι θα δούμε κάτι πολύ εντυπωσιακό, σαν θέαμα
…πάντως καλύτερα να σταματήσουν οι όποιες μουρμούρες για Κοστάντζο, ειδικά σήμερα που το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο
…τεράστια απώλεια ο Αβραάμ…τον Παπάζογλου, γιατί δεν τον έχει στη αποστολή;
:):!:
Ελπίζω να δούμε καλή μπαλίτσα και να κερδίσουμε. Θα είμαι μέσα οπότε θα ξεσπάσω όλα τα νεύρα που έχω μαζέψει τους τελευταίους 4 μήνες πάνω στον Γκαρσία
ορκ τον πρόεδρο σου και τον τσουκαλά γαυράκο…για να μην το πάμε επί προσωπικού με το υφάκι που έχεις
Πω ρε τσαντίλες :!:
Τσατίλα vs τον εντοπισμό και αναγνώριση αχρείαστης βλακείας.
Minor Differences.
οποιος θελει λινκ για το φιλικο με την εφες τωρα,ας μου πει.
Πλάκα πλάκα, η ομάδα στο χθεσινό φιλικό στο μπάσκετ, πήγε πολύ καλά, και αυτός ο Χάινς πολύ καλός…και ο Λάζος χθες καλός ήταν:):!:
σημερα ομως ειναι το λιγοτερο κακιστοι…
Στο internet πάπαλα?Τα κλείσανε όλα τα sites?
επεσαν τα σιτες ρε γμτ