Ολυμπιακός

Bρε μπαγάσα εγώ τα θυμάμαι εκείνα τα παιχνίδια (από τις μεγαλύτερες εμφανίσεις του πουλημένου), όπως τα λες είναι, εσύ τα είχες δεί;
Νηπιαγωγέιο πήγαινες ή είχες φτάσει δημοτικό; :p:lol:

Σοβαρά πάντως, ας μην αναφερόμαστε σε εκείνο το παιχνιδι του Αθηναϊκού κάοντας σύγκριση με την προχθεσινή μας εμφάνιση…
Old school Κατενάτσιο είχε παίξει τότε ο Αθηναϊκός!

Ε όχι και νηπιαγωγείο ρε μαλάκα, ντάξει, δημοτικό ήμουνα. Ποιά τάξη, δε θυμάμαι, και βαριέμαι να υπολογίζω τώρα. :stuck_out_tongue:

Τα είδα κάποια χρόνια μετά σε μια βιντεοκασέτα που ούτε που θυμάμαι τίτλο κτλ.

πως τον λέγανε έναν αμυντικό που είχε ο αθηναικός που είχε σβήσει κάποιον παιχταρά της manch, αλλά δεν έκανε καριέρα μετα???

Ε καλά, τέτοιες λεπτομέρειες δε θυμάμαι (ελπίζω να μη με τεστάρεις ξέρω γω :lol:). Αν θυμάται ο Mule…

τζαλακώστας :lol:

και επιθετικός ο Μίροσλαβ Μπόνγκ! :lol::lol::lol:

Ρε τι το κάναμε το θρεντ ρε :stuck_out_tongue:

εγώ μόνο σαργκάνη,δαύκο και δημόπουλο θυμάμαι από εκείνη την ομάδα:p

Χατζηραπτης, Μπονγκ κτλ

Τεως βαζελοπαραρτημα, που χρωσταει λεφτα στο δημοσιο ακομα οπως και το ΜιΙΝΙΟΝ:lol:

Edit: Τα παιχνιδια με την United τα θυμαμαι σα μια μακρινη αναμνηση, δεν εβλεπα συνειδητα μπαλα τοτε

@zouglau
Το βελτιώσαμε θα λεγα. :smiley:

έτσι πρέπει :slight_smile:

Και νεαρός Καπουράνης

Το πρώτο παιχνίδι που με πήγαν στο γήπεδο ήταν αυτό

H United γιατι κατεβηκε με τις πυτζαμες…?

το 91 ή το 92 ήταν το διπλό στο καραισκάκη που έγινε χαμός μετά?

δεν ξερω τι μαλακιες λετε εσεις οι γαυροβαζελοι αλλα μονο εμεις εχουμε αποκλειστει απ τους ομιλους χωρις ηττα. beat that.

Πάμε να φτιάξουμε κλίμα για το ματσάκι με τους Τσάτσους του Βορρά

πανηγυριζω κ οταν σκοραρει η ομαδα που εχω πονταρει…:wink:

Άστο το παιδί μωρέ.Τον είπαμε κολοτούμπα (μάλλον ο ίδιος το είπε) όταν τα γύρισε για το μπάσκετ και απο τότε έχει φάει χιουμορέλλειψη.Την ξέρεις την χιουμορέλλειψη;Ασθένεια που χτυπά όποιον νομίζει οτι το παίζει κάποιος εδώ μέσα και αρχίζει να πέρνει στα σοβαρά τα πάντα,ασχέτος τι λέει.
Χολή παιδάκι μου σε λεεωω.Θα περάσει.
Για το Μάντσεστερ με σοβαρή ομάδα και όχι με τη φοβερή φετινή Άρσεναλ που είναι δωδέκατη(κρίμα αν και Νοριτσάρα!).

Τεσπά κάντε και μια ισοπαλία ρε παίδες μην έχουμε τα περσινά της Πα(ρ)νάθας.Ντροπής πράγματα βρε παιδιά.Βρε παιδιααα, λίγο τσίπα.

Υ.Γ.Θεός Τραμπάκουλας(πραγματικά το λέω),ισοπέδωσε όλη την ιστορία του ΠΑΟ μέσα σε 2-3 post.
Υ.Γ2.Θα λείπω λίγες μέρες πάω να ζητιανέψω για να φάω,αλλά χιουμορzero όποτε με πετύχεις ρίξε καμία προσβολή να περάσουμε φαην.

7-0,8-2, log off,λεοντόκαρδα σήμερα.

E-nick όλα τα λεφτά η φωτογραφία με την απαρ΄δεκτη εμφάνιση της United της εποχής! :lol::lol:

στο site της nova έχει το Fenerbahce Ulker - Ολυμπιακός ,μπασκετ στις 9

*αν και το είδα και σε άλλα site