Ολυμπιακός

Ο Κωνσταντινεας το γαμησε το ματς χτες και οσο και να προσπαθουσαν οι 2 ομαδες μπαλα δεν θα βλεπαμε. Και αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι αυτο βαθμολογειται σαν καλη διαιτησια γιατι δεν εδωσε ξερω 'γω ακυρο πεναλτι…

Ασχετα με τον Κωνσταντινεα παντως, ο Ολυμπιακος ποτε δεν κατεβηκε στο ματς χτες και αυτο συμβαινει για ακομα μια φορα σε εκτος εδρας ντερμπι με τον Βαλβερδε… Καταρα ή τα φοβαται τα ματς? Γιατι δεν μπορεις καθε φορα να ανασταινεις ολους τους πεθαμενους και να μην νικας σε παιχνιδια που κανονικα θα τα επαιρνες για πλακα…

simperasma apo xtes: o ernesto den ta exei ta ektos edras :smiley: Pame gia alla tora.

Αυτό πάνω-κάτω, το ξέραμε και απ’την πρώτη του χρονιά:):!:

Βέβαια τότε κάποιοι επιφανείς γαύροι του φόρουμ (ονόματα δε λέω, αλλά ήταν στο moderating team… :roll::p) μετά από κάτι ταμπούρια του Βαλβέρδε στο ΟΑΚΑ λέγανε “ε ντάξει, πρώτη του χρονιά είναι και δεν ξέρει ακόμα τί παίζει, του χρόνου θα σας σκίσει όλους μέσα-έξω” και τα σχετικά…

Ε δεν κάθισε την επόμενη χρονιά στην Ελλάδα. Τι να κάνουμε? Πέρσι όμως σας ξέσκισε στο ΟΑΚΑ!!! :stuck_out_tongue:

Ναι, τόσο που πονάω ακόμα κι έτσι :lol:

Α και παρεπιπτόντως δε λέω για σένα :lol:

Ευτυχώς, γιατί ούτε που θυμάμαι το ματς και βαριόμουν να ψάχνω. Αν το είχε πει άλλος, μπορεί να είχε κι άδικο :stuck_out_tongue:

…θα δείξει και στο τρίτο τσάμπιονς -λιγκ παιχνίδι τι μπορεί να κάνει και ο Βαλβέρδε, και ο Ολυμπιακός που έφτιαξε εν λευκώ το Καλοκαίρι…τώρα πρέπει να δείξουν κόουτς και ομάδα τι αξίζουν:):!:

ο αγώνας τώρα δικαιώνεται…:stuck_out_tongue:

[B]Σαργκάνης: “Μήπως έχει πρόβλημα στα μάτια ο Κοστάνσο…”[/B]

Δεν είναι ότι το γκολ που δέχθηκε ήταν χαζό ή πιανόταν εύκολα. Το γκολ ήταν πολύ ωραίο σε εκτέλεση. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι πάλι δεν είχε καμία αντίδραση. Μήπως πρέπει να κοιτάξει κάτι άλλο? Δεν ξέρω, δεν θέλω να γίνω και? Μήπως έχει πρόβλημα στα μάτια του. Γιατί όσα γκολ και να έχουν συζητήσει είναι ότι δεν αντέδρασε. Δεν κινήθηκε καθόλου προς την μπάλα. Δεν είναι κακός τερματοφύλακας. Η αντίληψή όμως που έχει δεν είναι καλή.

λές να έχει όντως πρόβλημα στα μάτια όπως είχε ο κάν,μου φαίνεται, της μπάγερν όταν μεγάλωσε?

…εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι ψυχολογικό:):!:

Λέτε, ο Κοστάνσο να βλέπει με τα μάτια της ψυχής; Είναι γεγονός πάντως ότι η μπάλα λατρεύεται παγκοσμίως ως θεότητα…

…απόψε πιστεύω ότι θα την κάνουμε την πρώτη νίκη…αν και με ανχώνει λίγο η αναποφασιστικότητα του Βαλβέρδε για την εντεκάδα:):!:

Μια απ’ τα ιδια κι εδω…πιστευω οτι το ματς αν παιξουμε σοβαρα, εστω και δυσκολα θα το παρουμε…να δουμε και τι εντεκαδα θα κατεβασει ο Μαλαπερδε γιατι αμα βαλει παλι καναν Μαρκανο στα στοπερ γαμησε τα

…βάζει Μακούν, Ορμπάηθ στα χαφ…Μαρκάνο, και Μοντεστό δεξί μπάκ
…τον Πάντελιτς και τον κόσμο φοβούνται οι Γερμανοί…τον κόσμο θα τον δουν…τον Πάντελιτς;
…Χολέμπας αριστερό χαφ, μάλλον…και τέσσερις Έλληνες στον πάγκο
:):!:

Αυτο παλι να μην βαζει μεσα τον Παντελιτς δεν μπορω να το καταλαβω…ο τυπος ειναι και γαμω τα φορ ρε συ…τεσπα…θα δουμε

Με έριξες απο την καρέκλα

Ειμαι αισιοδοξος για σημερα, αρκει να μην ειναι τα χαλια του Σαββατου που δεν το νομιζω. Ο Μακουν θα ειναι βασικος? Περιεργο αυτο, πιστευω οτι απο την στιγμη που τον βαζει καλο ειναι να προωθησει τον Ιμπαγασα και να βαλει αριστερα τον Φουστερ, να γλυτωσουμε απο τον Αμπντουν. Απο εκει και περα μαλλον εχει μια εμμονη με τον Μαρκανο…

ο Φουστέρ είναι τραυματίας

Αρχιζω να πιστευω οτι οι φιλοι του Ολυμπιακου εχουν δικιο που κραζουν τον Κοστανζο…