εγω δεν το λεω για ειρωνευτώ…και δεν αναφέρομαι στα γκολ που τρώει…εχω την εντύπωση οτι την βλεπει αργά την μπάλα
αν δει κάποιος την στάση που εχει ακόμη και όταν είναι πολύ μακριά η μπάλα νομίζεις οτι προσπαθεί να την εντοπίσει…:?
και δεν ειναι σπάνιο αυτό με τους τερματοφύλακες…έχουν υπάρξει πολλοί με τέτοια προβλήματα στα μάτια…απλά άντε πες το σε τέτοιο επίπεδο…ναι μεν μπορείς να βάλεις φακούς αλλά δύσκολα θα σε εμπιστευθεί ομάδα τσου λου
προλαβαινοουμε να τον στειλουμε για lasic??? :lol:
…αυτό το ‘‘δεύτεροι στην μπάλα’’ γίνεται φέτος σε όλα τα παιχνίδια εκτός από τα πιχνίδια με ΠΑΟΚ και Άρσεναλ, απ’το 20’ και μετά:):!:
Πάντως, με αυτή τη διαιτησία και το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ να ήταν, αμφιβάλλω αν θα βλέπαμε μπάλα. Έκοβε τη ροή του ματς και έπρεπε και οι δύο στο τέλος να κάνουν επίθεση κόντρα σε οργανωμένες άμυνες, πίσω από τη σέντρα. Χαμένες 2 ώρες από τη ζωή μας.
Μόνο ειρωνικό γέλιο για τον Κωστένογλου που νομίζει πως άξιζε νίκη σε ένα ματς που δεν έληξε 0-0 γιατί μέχρι και ο Θεός είχε κοιμηθεί από τη βαρεμάρα.
Επίσης γίνεται οι διαιτητές να γκομενίζουν στα φάουλ για σέντρα εκτός περιοχής και να τα αφήνουν να εκτελούνται εντός ενός λεπτού; Και αυτή την Κυριακή είχε σταματήσει το ματς για 2 λεπτά γιατί οι διαιτητές τον έπαιζαν και δεν άφηναν να εκτελεστεί φάουλ. Αυτά μόνο στην Ελλάδα τα βλέπουμε…
Το χάλι φάνηκε από το δεύτερο-τρίτο το πολύ λεπτό. Το στραγάλι σφούριζε συνέχεια με το παραμικρό. Τα όποια νεύρα σε χρόνο μηδέν γιγαντώθηκσν. Και στην Ελλάδα αυτό είναι, άνετα το τέλος του αγώνα…
το ματς ήταν κομμένο και ραμμένο γιά Χ
Είναι πραγματικά αηδία αυτό που συμβαίνει, στο ματς με Εργοτέλη σφυρίχτηκαν 60 φάουλ, χτες πρέπει να ήταν τουλάχιστον 50.
Προτείνω για κάθε ένα φάουλ που σφυρίζει διαιτητής μετά τα πρώτα 30, να του κόβουν 10% από την αμοιβή του.
Ανεξάρτητα από αυτά όμως, για ένα ακόμα εκτός έδρας μας ήμασταν γιατομπούτσο και δεν κρατήσαμε προβάδισμα.
Ο Βαλβέρδε μπορεί να διδάσκει σωστά πράγματα στην ομάδα αλλά μέσα στον αγώνα κοουτσάρει τραγικά. Δεν δυνατόν να τραυματίζεται ο Φουστέρ και να βάζει δεξί μπακ τον Αβραάμ. Γιατί να το κάνεις αυτό? Όσο κόλλημα κι αν έχεις εναντίον του Μακούν, αυτόν βάζεις. Κι αφού βλέπεις ότι ο Ιμπαγάσα είναι αρνητικός, πέρνα στη θέση του τον Μόνχε και βάλε Μιραλάς πίσω από Τζεμπούρ, έστω στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ανακάτεψε την τράπουλα μπας και σου κάτσει.
οχι οτι η αεκ εκανε τιποτα το ιδιαιτερο αλλα σε σχεση με τον ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ και ΑΨΥΧΟ ολυμπιακο, ναι, πιο δικαιη θα ηταν η νικη. δεν γινεται σε τετοιο ματς να εχετε 3 τελικες απο τις οποιες η μια ηταν το γκολ, η αλλη ενα πολυ μακρινο σουτ στο 75’ και η αλλη εχω την εντυπωση πως ηταν αυτο που εκανε ο τζιμπουρ που ομως σουτ δεν ηταν.
Όταν δεν κάνει ο αντίπαλος φάσεις δε σημαίνει πως αξίζεις τη νίκη. Θα πρέπει να κάνεις κι εσύ φάσεις για να την αξίζεις. Και η ΑΕΚ δεν έκανε φάσεις. Εκτός αν θεωρούμε φάσεις κάτι κεφαλιές και ένα σουτ του Λαγού που ήταν απέλπιδες τελικές προσπάθειες. Αν είναι έτσι, τότε ποτέ καμία ομάδα δε θα άξιζε την ισοπαλία. Κάποια ομάδα θα είχε κάνει μια κακή τελική παραπάνω
Και που μπήκαν 2 γκολ, θαύμα ήταν.
στο 1ο ημιχρνο η αεκ απειλησε καποιες φορες-ειδικα ενα αψυχο κουντεπιε που επιασε ο λυμπεροπουλος που αν το επιανε καλυτερα θα ηταν πολυ καλη ευκαιρια. τεσπα, δεν εννοω οτι η αεκ εχασε 10 κλασσικες ομως οπως και να το κανουμε ηταν καλυτερη. σε αλλες εποχες εναν τετοιο ολυμπιακο θα τον νικαγε ευκολα.
1 μήνα έξω ο φουστέρ.
Παίχτες έχουμε. Ώρα είναι να μπουν και στην εντεκάδα, να ανακατευτεί και λίγο η τράπουλα…
κρισπ η αλλαγη με τον αβρααμ ειναι μια χαρα σωστοτατη κινηση, δεν εφταιξε αυτο για τη 0 μπαλα του οσφπ
πρωτον για μενα εφταιξε αυτος ο τραγικος διαιτητης (που μακαρι να μην ειχα βγαλει τα λεφτα απο τη μπετφερ να ειχα ριξει ενα δεκαρικο στην αποβολη) και 2ον πως επιθετικα δε επιαξε καλα κανεις με πρωτον τον ιμπαγασα
Καλά, ας μην πάμε σε υποθετικά σενάρια γιατί μάλλον δεν θα ήθελες να δεις την χθεσινή ΑΕΚ απέναντι σε Ολυμπιακό του '98-'99, '00-'01, '04-'05, '08-'09… :roll:
προς [B]karvou[/B]
τι περιμένεις απο διαιτητή που τον κάναν με το ζόρι φέτος διεθνή.??
ούτε καν την γνώση των αγγλικών(ούτε άλλης γλώσσας φυσικά) δεν έχει…τον έβαλαν να πάει σε φροντιστήριο για να μην γίνουν ρεζίλι διεθνώς…
οπότε να μην γκρινιάζουμε…αυτούς ανεβάζουμε/προωθούμε με το ετσι θέλω, αυτές τις διαιτησίες θα έχουμε…
έχουμε γεμίσει διαιτητές που δεν ξέρουν να διαιτητεύσουν αλλά μόνο να διαχειριστούν προς μια κατάσταση ένα ματς μπορούν
*αυτός ο διαιτητής που φώναζα όλη την χρονιά πέρυσι που είναι? η νέα ελπίδα της διαιτησίας… ούτε στους πινάκες ε?
**και στο ξανθη-παο ούτε τα βασικά δεν μπορούν να σφυρίξουν
Προς ΤΑ ποια κατάσταση το διαχειρίστηκε χτες ο Κωσταντινέας για πες μας.
@ χαλισέκο:
Και τον Μέλμπεργκ ακραίο αριστερό φορ να βάλει ο Βαλβέρδε, μια χαρά λογική κίνηση θα τη βρεις αλλά πες μας τουλάχιστον τι έκανε το ίνδαλμα-προπονητής που έβλεπε τον Ιμπαγάσα χώμα επί 90’. Εκτός από το να παρακολουθεί αμέτοχος δηλαδή.
κακέ:p
άσχετο τον λέω…όταν για κάμποσα χρόνια εισαι διαιτητής που σε γ-β βοηθάς και δεν σφυρίζεις, πόσο καλός θα είσαι μετά? εκτός αν πιστεύουμε οτι μετά πατάς ενα κουμπί και κάνει reset το μυαλό τους…
εσύ διαφωνείς δηλαδη?
Διαφωνώ γιατί είναι ένα πράγμα ο στημένος διαιτητής, ένα άλλο πράγμα ο κακός διαιτητής που δίνει λάθος σφυρίγματα και ένα τελείως διαφορετικό πράγμα το ψώνιο διαιτητής που νομίζει ότι είναι ο σούπερ-σταρ του αγωνιστικού χώρου.
Ο Κωσταντινέας χτες δεν έδωσε στην πραγματικότητα κάποιο λάθος σφύριγμα, απλά τα μισά και βάλε φάουλ μπορούσε να μην τα δώσει είτε γιατί υπήρχε πλεονέκτημα είτε γιατί ήταν 50-50. Απλά ήθελε να κάνει τον καραγκιόζη “δείτε με, εγώ είμαι ο άρχοντας και μη μου κουνηθεί κανείς”. Εδώ κατάφερε στο πιο βαρετό ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακού μετά από αυτά του 2004-2005 να δώσει δύο αποβολές και άλλες έξι ανύπαρκτες κίτρινες (μόνο του Γκούντιονσεν ήταν στην πραγματικότητα). Αυτοί οι διαιτητές είναι επικίνδυνοι για το άθλημα, όχι γιατί κάνουν λάθη, αλλά γιατί το ακυρώνουν εξ’αρχής.
Γι αυτό ξαναλέω, έστω ότι ένας διαιτητής πληρώνεται 1000 ευρώ για ένα ματς. Αν δώσει μέχρι 30 φάουλ παίρνει όλη την αμοιβή, αλλά για κάθε ένα από το 31ο και μετά να χάνει 100 ευρώ. Μόνο έτσι θα γλιτώσουμε από τη σχολή Βασσάρα (ο ιδρυτής του “επαφή επιθετικού-αμυντικού σε διεκδίκηση ψηλής μπαλιάς = επιθετικό φάουλ”).
χαχαχαχα…αυτο με το τα επιθετικά το εχω αναφέρει και εγώ…δεν πρέπει να υπάρχει άλλο πρωτάθλημα με τόσα επιθετικά φάουλ
δεν διαφωνώ οτι είναι διαφορετικές κατηγορίες…απλά η μια κατάσταση βοηθάει να υπάρξει η άλλη…όταν για 5-6-7 χρόνια κάνεις οτι θέλεις σε παρακάτω κατηγορίες,και δεν σε σταματάει κανείς, δεν ενισχύει την περίπτωση του “εγω είμαι και κάνεις άλλος”??!
*καλή σκέψη αυτό με χρήματα
**ήρθε ο κολλητός από αγγλια …πάω να τον πατήσω στο νεο Pro
για την αλλαγη αβρααμ-μελμπεργκ ειπα πως ηταν σωστη γιατι ο μοντεστο ειχε ΤΑ προβληματα απο δεξια, τον περνουσε στο σπριντ ο λεοναρντο απο 5 μετρα πισω
αλλο θεμα ο ιμπαγασα που ναι επρεπε να βγει, αλλα δεν βλεπω πως θα αλλαζαν οι ισορροπιες. εκτος αν ο μονχε ειναι τοσο καλυτερος του αμπντουν ξερωγω. εβαλε και το φετφατζιδη μεσα τιποτα δεν εγινε. περα απο τον καθαρο χρονο παιχνιδιου που δεν θα υπηρχε ποτε.
επιθετικα ο ολυμπιακος δεν μαρεσει. και φταιει και ο βαλβερδε και ο προγραμματισμος για αυτο.
για τον κωσταντινεα ειναι απλα το αποκορυφωμα του ελληνα διαιτητη. μαλακας ως εκει που δεν παει. και δεν τα σκατωσε χθες γιατι δεν του ετυχε φαση για να τα σκατωσει. τα σκατωσε οσο ηταν δυνατον να το κανει με τις αποβολες, το συνεχες σφυριγμα (πρεπει να παιχτηκαν γυρω στα 25 λεπτα ποδοσφαιρο) και τον εκνευρισμο που προκαλεσε