Σουπερ Λίγκα είναι, αλλά με φινέτσα.
Έδιτ: Τι “κρατάει Όλοφ, μέσα Μαρκάνο” λέει ο Πρωταθλητής ρε παιδιά?
Θα μας τρελάνει πάλι…
Σουπερ Λίγκα είναι, αλλά με φινέτσα.
Έδιτ: Τι “κρατάει Όλοφ, μέσα Μαρκάνο” λέει ο Πρωταθλητής ρε παιδιά?
Θα μας τρελάνει πάλι…
Οφειλουν να εχουν το μυαλο τους στο σημερινο παιχνιδι, ειναι ντερμπι και οφειλουν να ειναι εκει και να τα δωσουν ολα. Αν παιξουμε οπως στα προηγουμενα ματς θα νικησουμε και με ανεση και θα πανε στο ματς με την Ντορτμουντ με ανεβασμενη ψυχολογια.
Για το θεμα με την ΕΡΤ τα πραγματα ειναι απλα, να το κλεισουν το μπουρδελο ετσι που εχει καταντησει.
Ας παίξουμε ψυχομένα απόψε, και η νίκη είναι δική μας:):!:
καθε φορά που παίζει ο ολυμπιακός το stream κατι παθαίνουν…:?
…γκολ ενάντια στη ροή του ματς, αν έβαζε γκολ η ΑΕΚ θα ήταν πιο δίκαιο, αλλά και ο Μιραλάς αυτές τις φάσεις τις έχει για την πλάκα:):!:
κανα λινκ για στριμινγκ υπαρχει/?
καλα το μοντεστο-λεοναρντο το βλεπουν και οι πετρες και γενικοτερα πως μονο ο λεοναρντο παιζει για την αεκ…ας δει τι μπορει να κανει
κατα τα αλλα ο αβρααμ θυμισε μαρκανο στο εμιρατες με τα ταυρομαχικα και γενικοτερα ο ολυμπιακος [B][SIZE=“7”]0[/SIZE][/B]
…χάλια ήμασταν, χωρίς μυαλό, χωρίς ψυχή…εκεί χρειάζεται και κανά Έλληνας…να έχεις 7-8 Έλληνες μέσα στους 21-22 παίκτες που χρησιμοποιεί ο Βαλβέρδε σε μια σαιζόν, να σου παίξουν με ψυχή Γεωργέα στα ντέρμπι
…απ’το αποτέλεσμα αδικείτε η ΑΕΚ, και νομίζω το μόνο θετικό για μας, μια μικρή βελτίωση του Κοστάνζο…εεε έπεφτε απόψε, και η γκολάρα του Μιραλάς, που τουλάχιστον εδώ μας έδωσε ένα βαθμο, γιατί η περσινή γκολάρα με π.α.ο. δεν ήταν αρκετή
…τον Μακούν γιατί τον πήραμε:?
:):!:
το καλυτερο ντερμπυ που εχω δει ποτε μου…
[SPOILER]ηταν μια κωλαρα μπροστα μου λουκουμι…[/SPOILER]
πονάνε τα μάτια μου
Αυτο που λεει και ο brothers of metal, πονανε τα ματια μου… Απαισιο ματς, χωρις φασεις, χωρις ροη, χωρις θεαμα. Και ο αρχιμαλακας ο Κωνσταντινεας δεν αφησε να παιχτει καθολου μπαλα. Σφυραγε σε καθε επαφη, χειροτερα και απο μπασκετ και μοιραζε αβερτα κιτρινες… Ετσι εγινε ακομα πιο αθλιο το ματς. Πραγματικα καμμια απο τις 2 ομαδες δεν βλεποταν. Η ΑΕΚ ηταν πιο μαχητικη παντως και το ηθελε πιο πολυ το ματς, αλλα ηταν κακη και αυτη. Απλα λες η ΑΕΚ δεν ειναι και για μεγαλα πραγματα, εμεις τι στο διαολο καναμε? Ανευροι οι παικτες, χωρις τσαμπουκα, χωρις εμπνευσεις. Τα μονο ωραια απο το ματς ηταν η γκολαρα του Μιραλας που ηταν ισως ο καλυτερος ερυθρολευκος, το επισης πολυ ωραιο γκολ του Λεοναρντο και μια υπεροχη τριπλα του Φετφατζιδη. Περα απο αυτα, σουπα και αναλατη μαλιστα. Ο Βαλβερδε για ακομα ενα ντερμπι στο ΟΑΚΑ δεν μπορεσε να παρει την νικη και δεν βοηθησε την ομαδα που δεν βλεποταν. Κακος ο Ιμπαγασα, αφαντος για ενα ακομα ντερμπι ο Φουστερ, φαντασμα και ο Αμπντουν, μαχητικος αλλα σε κακη μερα ο Τζιμπουρ. Οσο για τον Κοσταντζο κρατησε το σερι και εφαγε παλι γκολ ορθιος… Θελω να ειμαι θετικος και να του δωσω χρονο, αλλα δεν βοηθαει και αυτος, ολα ορθιος τα τρωει και δεν σηκωνει καν το χερι. Και σε αλλο ενα σουτ της ΑΕΚ που πηγε αουτ, παλι κοιταγε. Χαλια μαυρα…
και να σηκωσει το χερι τον τροχονομο θα κανει.τιποτα αλλο
Άλλο ένα εκτός έδρας ντέρμπι που παίξαμε διαστημική μπάλα.
Κλαπ κλαπ…
Κατάλαβα ότι για άλλη μια φορά, βλέποντας ένα σοβαρό ματς της ομάδας, έχασα το χρόνο μου. Ήμαρτον ρε παιδιά, λίγη μπάλα, ρε γαμώ το φελέκι σας. Λίγη…
Μόνο η γκολάρα άξιζε!
Ο Μοντεστό μπορεί να μας πορώνει γιατί είναι ο μόνος ξένος που βγάζει πραγματικό πάθος αλλά πρέπει να φάει γερό πρόστιμο για την αποβολή του. Σκεφτείτε να έκανε κάτι ανάλογο σε αγώνα Ch.L. #-o
Aπό εκεί και πέρα, εγώ με νίκη απέναντι σε Ντόρτμουντ συγχωρώ την χθεσινή εμφάνιση. Επειδή ο Αδαμίδης αποφάσισε να αναγάγει το ματς σε “ντέρμπυ της χρονιάς” για εσωτερικούς λόγους της ΑΕΚ δεν σημαίνει πως και εμείς πρέπει να ιεραρχήσουμε έτσι το αγωνιστικό μας πρόγραμμα.
Νίκη με Ντόρτμουντ για να κυνηγήσουμε την συνέχεια στο Europa League και ό,τι άλλο μπορέσει να προκύψει!
Έτσι είναι όπως τα γράφεις, απλά πρέπει να δείξουν και λίγο πάθος σε ένα ντέρμπι που η ΑΕΚ έπαιξε ψυχωμένα, και μπράβο της…το γιατί το έκανε αυτό δεν με ενδιαφέρει, όποιο και νά’ναι το κίνητρο της ΑΕΚ, για την νίκη έπαιζε, τι άλλο να έκανε δηλαδη
…εμείς όμως παίζαμε για την ισοπαλία, και λίγο να τό’χε πιστέψει η ΑΕΚ, και εκμεταλευόταν καλύτερα την υπεροχή της, θα μας είχε διασύρει…ευτυχώς δηλαδή, που και η ΑΕΚ, δεν έφτιαξε πολλές ευκαιρίες
…εμείς από την άλλη, δύο προσπάθειες κάναμε, και την μία, την δημιούργησε και τελείωσε ο Μιραλάς…και ο Τσιμπούρ πάλευε μόνος του
…τον Μακούν…γιατί τον πήραμε:?
…πόσοι απ’τους λεγεωνάριους μας είχαν την ψυχή του Γεωργέα, και των άλλων Ελλήνων της ΑΕΚ;
:):!:
Nαι, ρε γμτ, δε λέω να τους πατήσουμε στο κεφάλι, λίγη προσπάθεια θέλω να δω. Όλο δεύτεροι στη μπάλα, όλο χάναμε τις κόντρες. Και το γκολ που φάγαμε ξεκίνησε από το ότι πήγε στη μπάλα ένας κίτρινος σαν ταλιμπάν και την έκοψε. Καλή η ιεράρχηση των αγώνων, αλλά ντέρμπι παίζεις. Αν δεν το γουστάρεις και είσαι μάγκας, βάλε τα δεύτερα, να δεις τι ψάρια πιάνουν…
Συμφωνώ. Ειδικά αυτό το “δεύτεροι στη μπάλα” με εκνεύρισε και εμένα!
το ματς με την ντορτμουντ το δείχνει τελικά…ίσως χωρίς περιγραφή(καλό αυτό:p)
ο τερματζης σας, σας ειχα πει μια ιδεα τι μπορεί να παίζει…ακόμη και τα σουτ που είναι ευθεία πάνω του, δεν τα πιάνει αλλά τα αποκρούει…αυτό σημαίνει οτι έχει πρόβλημα στα μάτια…δεν κάνω πλάκα ουτε ειρωνεύομαι…
φαίνεται και όταν έρχεται βαθιά μπαλιά που δείχνει να κολλάει χωρίς λόγο…
@crimson idol
Xωρίς πλάκα, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι έχεις δίκιο.
Έχω υποστηρίξει τον Αργεντίνο, πολλές φορές, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατό να παίζει σε τέτοιο επίπεδο τόσα χρόνια και να μην είναι στοιχειωδώς καλός. ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΛΙΓΟ. ΔΕΙΞΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΖΩΗΣ… θα το φας που θα το φας, ζήστο ρε…