Ολυμπιακός

Oxi. Etsi pane auta. Oute h proth oute h teleutaia fora einai. Kata ta alla, TRAGIKOS

valverde, telos kai h Evropi gia ton Olympiako.

…τσάμα ήτα…βλέπω τον Μέγγερι να παίζει κάτω απ’τα γκολπόστ στα επόμενα παιχνίδια:):!:

kalitera…

Νάναι καλά τα πρόβατα που φώναζαν μεσσιανικά το όνομα του Ερνέστο σε κάθε ματς πρόπερσι. Δεν έχει πάρει ΟΥΤΕ ΕΝΑ εκτός έδρας ματς, πρέπει να πρόκειται για κατόρθωμα.

μαλακια, δεν περιμενε το ντερμπυ πρωτα? τωρα βρηκε να τον βαλει?

Το παλεψαμε…κριμα…δεν πειραζει ΘΡΥΛΕ…

οχι πειραζει,βαρεθηκα να ακουω για ‘‘τσαμπα ηττες’’,κατι θα φταιει ρε παιδι μου.Εννοειται Μεγιερι βασικος,ανωτερος του κοσταντζου μονο και μονο που πεφτει και που ξερει να μπλοκαρει(!) τη μπαλα με τα 2 χερια στις εξοδους.

Kριμα…Ανουσια κατοχη στο δευτερο ημιχρονο,πολυ καλα κλεισμενη η ντορτμουντ απο τη στιγμη που εβαλε το γκολ,αλλα ειδικα στο πρωτο μερος θα μπορουσαμε να ειχαμε ισοφαρισει.Ο Μεγερι ηταν μια χαρα,προσεδιδε πολυ περισσοτερη σιγουρια απο τον Κοσταντσο,αλλα πιστευω πως ο Ερνεστο εκανε λαθος βαζοντας απο την αρχη τον Φεισα και οχι τον Μακουν.Και απο τη στιγμη που και αυτος και ο Τοροσιδης προερχονταν απο τραυματισμο,γιατι θεωρησε ανετοιμο μονο τον δευτερο?Επισης ο Αμπντουν ειναι ανεκδοτο,το παλικαρι ειναι για γελια,δεν την παλευει καθολου.
Με περισσοτερη οργανωση στο δευτερο πιστευω πως το ειχαμε το γκολ,αλλα οι ανουσιες γιομες δυσκολα θα απεφεραν κατι.
Τωρα ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να κανουμε δυο νικες στα επομενα ματς,αλλα ειδικα στη Μασαλια το βλεπω δυσκολο.

Ναι σωστα.Εχετε βαρεθει να κερδιζετε εκτος εδρας και οσο να’ναι δεν αντεχεται αυτο.:roll:

ΥΓ.Δεν πατησαν περιοχη κι ουτε υποψια ευκαιριας.Ειπαμε ειναι διορισμενοι “πρωταθλητες”,αλλα κι εμεις τι φταιμε να βλεπουμε αυτο το αθλιο καφενειο καθε φορα?

Τι να κάνεις, άμα η μάνα σου τους φέρνει τρεις-τρεις κάθε βράδυ στο σπίτι κάπου πρέπει να πας να ξεσκάσεις.

Mην θυμωνεις χρυσε μου…:lol::lol:

Δε θυμώνω, κατανόηση στο πρόβλημά σου δείχνω.
Γιατί νομίζεις ότι τα χώνω κι εγώ στον βαλβέρδε?

Ελα μωρε,μην στενοχωριεσαι πολυ.Τιμητικη ηττα,μια χαρα.Μονο ενα μπαλακι,παλια ειχαμε 7αρες.:lol:

ΥΓ.Εχει τωρα ο gay-fm εκπομπη με τιτλο “περιοδευων θιασος”.:lol3::lol3:

Πριν απο αυτο υπαρχει επιθετικο φαουλ παικτη μας στον τερματοφυλακα εχω την εντυπωση.

kingdiamond κανε χαρη στον εαυτο σου και οπως εμφανιστηκες εξαφανισου παλι, γιατι θα σε περιλαβουν και θα σε βριζουν ακομα και οι δικοι σου, οπως ειχε γινει πριν καποιους μηνες

^ Μπα… Ποιός ο λόγος.

Επειδή βλέπω ότι υπάρχει διχογνωμία για τη φάση με το χέρι στην περιοχή της Ντόρτμουντ (κάτι που μου κάνει εντύπωση), να πω κι εγώ την αποψάρα μου (μια που δεν είμαι βέβαιος για τον κανονισμό). Νομίζω ότι από τη στιγμή που η ΧΕΡΟΥΚΛΑ του αμυντικού της Ντόρτμουντ είναι τεντωμένη ΝΑ και η μπάλα βρίσκει, είναι πέναλτι.

Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού, τον Βαλβέρδε κτλ., τα είπατε κι εσείς. Τελικά, καλός προπονητής αλλά υπερβολικά συντηρητικός, κοινώς “χέστης” στα εκτός έδρας. Πάντως η Ντόρτμουντ, πέρα από το νεανικό ταλέντο μπλαμπλαμπλά, μου έχει φανεί μέχρι τώρα πολύ κατώτερη του αναμενομένου και απ’ αυτή την άποψη νομίζω ότι ο Ολυμπιακός προλαβαίνει να βγει τρίτος.

το πεναλτυ ειναι 100%, ειναι σαφης ο κανονισμος για μπαλα που πηγαινει προς την εστια…

Καλά, τώρα που το ξαναείδα μάλλον είναι γιατί έχει αφύσικα προτεταμένο το χέρι.
Διαφωνώ σχετικά με την γενίκευση πάντως.

ποσταρω απλα για να ποσταρω γιατι το χω πει 168735758 φορες…ο ολυμπιακος εχει επιθετικο προβλημα. φταινε και βαλβερδε και υλικο
δεν ειναι δυνατον με χολεμπας εξτρεμ να κανεις φαση. βεβαια η εναλλακτικη ειναι αμπντουν η φετφατζιδης :yahoo:

Με Μιραλάς επίθεση και Φετφατζίδη πιο πισω (ναι ρε κολλημένε με τις μεταγραφές σου Βαλβερδε!) ο Ολυμπίακος μπορέι να γίνει διπλά παραγωγικός.Πάντως εχω την εντύπωση ότι δεν του βγήκαν οι φετινες μεταγραφές …

Η μονη αμφιβολια για τη φαση του πεναλτι ειναι αν προηγειται καποιο φαουλ στο Weidenfeller …αν οχι, ειναι μαρς.

Τωρα για την καλυτερη Dortmund που θα περιμεναν πολλοι λογω της περσινης μπαλαρας που επαιξε και του ταλεντου που υπαρχει εκει μεσα, πρεπει να σκεφτουμε οτι φετος απουσιαζουν τα δυο βαρομετρα της περσινης ομαδας.

O Nuri Sahin, που φετος (δεν ξερω αν εχει τραυματιστει) δεν εχει αγωνιστει καθολου στη Real, και ο Barrios που εδω και καιρο ειναι τραυματιας.