Γράφεται πως ο ίδιος ο Κοστάντζο ζήτησε να μην παίξει λόγω της βαβούρας που γινόταν από το Σάββατο…
Σε κάθε περίπτωση ήθελε αρχίδια από μέρους του Βαλβέρδε να βάλει στον Μέγιερι για πρώτη του φετινή συμμετοχή σε εκτός έδρας παιχνίδι Ch. L. και ο μικρός δεν πήγε άσχημα.
Για άλλη μία φορά στην Ευρώπη μας έφαγαν πεναλτάρα…
…και φυσικά δεν μας έκατσε και ευνοϊκό αποτέλεσμα στο άλλο ματς του ομίλου!
Πάντως συμφωνώ με Γράκχο, αυτή η Ντόρτμουντ δεν πείθει, θα είναι πολύ κρίμα να μην την βάλουμε από κάτω για να συνεχίσουμε στο Europa…
Στο 2ο ημίχρονο πρέπει να κάναμε ρεκόρ από πουλημένες μπάλες! :roll:
Με αποκορύφωμα τη φάση του Χολέμπας με τον Λεβαντόφσκι όπου μας λυπήθηκε ο θεός… #-o
Για το πέναλτυ, επιθετικό στον τερματοφύλακα εγώ δεν έχω δει. Αλλά η μπάλα δεν πάει στο χέρι από την κεφαλιά παίκτη του Ολυμπιακού (νομίζω Μέλμπεργκ) ή κάνω λάθος; Αν είναι έτσι η απόσταση είναι αρκετά κοντινή και ο αμυντικός ήδη στον αέρα ώστε να θεωρηθεί ακούσια η περίπτωση.
Δε ασχολήθηκα και πολύ, οπότε ίσως κάνω και λάθος. Προτείνω πάντως να κάνουμε ένα δημοψήφισμα για να αποφανθούμε.
δεν υπάρχει κανένα ακούσιο όταν ο αμυντικός πηδάει σαν να χαιρετάει τον φύρερ ένα μέτρο από το τέρμα. καλά για επιθετικό φάουλ ούτε γιά πλάκα, τρελό γέλιο με το πως πέφτει ο γερμανός κήπερ.
κατά τα άλλα άλλο ένα όνειρο που είδε ο βαλβέρδε με φέισα αντί μακούν
Εγώ αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω δεν είναι το Φέισα αντί Μακούν. Ασφαλώς ήταν κάκιστη επιλογή (και την πληρώσαμε στο γκολ που φάγαμε) αλλά τουλάχιστον έβαλε αμυντικό χαφ αντί αμυντικού χαφ.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα είναι τα άκρα.
Με Μοντέστο δεξιά και ειδικά Μαρκάνο, Χολέμπας αριστερά ακυρώνεται η οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας φάσεων και ακριβώς γι αυτόν τον λόγο τα περίμεναν όλα από τον Ιμπαγάσα. Ε, έκλεινα 2 και 3 παίκτες πάνω στον Ιμπαγάσα και τέλος.
Πού είναι ο Ερνέστο που έλεγε ότι εμείς θα παίζουμε το παιχνίδι μας και μπλα μπλα μπλα? Μου βάζει μέσα 4 στόπερ, δείχνοντας εμφανώς χεσμένος, λες και δεν υπήρχε στον ορίζοντα η προοπτική να φάμε νωρίς κάποιο γκολ. Μετά πώς στον πούτσο γυρνάς αυτό το παιχνίδι? Με σλάλομ του Μαρκάνο?
Ο άνθρωπος στην ευρώπη είναι πιο αποτυχημένος κι απ’ τον Ματζουράκη.
Κάποια στιγμή με κάποιο τρόπο πρέπει να εξηγηθεί στον κόσμο τι υπερισχύει σε φάσεις που είναι “φαινομενικά αντικρουόμενων επιχειρημάτων”.
κάτι σαν το “υπερατού” που παίζαμε κάποιοι μικροί…
όλοι το βλέπουν με βάση το πως τους συμφέρει να το δουν, σχεδόν στο σύνολο των περιπτώσεων.
είναι ακούσιο γιατί δεν υπάρχει καμια πρόθεση και δεν αλλάζει την πορεία της μπάλας;
ισχύει ότι είναι σε μικρή απόσταση που δεν μπορεί να κάνει κάτι δεν είναι χέρι;
ή ισχύει το ότι έχει προεκτεταμένο το χέρι και ως εκ τούτου δεν είναι στη φυσιολογική θέση του σώματος και λοιπά;
Συνήθως, όλοι κρίνουμε με βάση κάποιο προηγούμενο. “Ναι, αλλά τότε έδωσε εκείνο και την άλλη φορά δεν έδωσε το άλλο”.
Όπως και να έχει - χαζεύοντας και όχι βλέποντας προσεκτικά το ματς - νομίζω ότι καμια ομάδα δεν έπαιξε τίποτα ιδιαίτερο.
Τέλος, η Ευρώπη είναι το κάρμα του Ολυμπιακού. “All you do in life comes back to you…”
Είναι κρίμα να αποκλειστούμε γιατί το παίζουμε το τόπι και μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί ομάδα να μας πατήσει. Όμως φαίνεται ότι μια ζωή έχουμε την ίδια νοοτροπία. Το πέναλντι είναι καθαρό αλλά ας μην γκρινιάζουμε. Λάθος μεγάλο του Ερνεστο ότι δεν έβαλε Μακουν από την αρχή αλλά φάνηκε ότι φοβήθηκε τα στημένα, όχι άδικα με όσα έχουν δει τα μάτια μας, και έβαλε ψηλούς παίχτες. Ο Μεγιερι μου έδειξε πιο σταθερός και σίγουρος από τον Κοσταντζο και μάλλον έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά μιας και στο γκολ για μενα δεν έχει ευθύνη.
Πάμε τώρα με τον Άρη που τυχαία κι αυτός αλλάζει προπονητή πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Για μια ακόμη φορά είμαστε λίγοι. Και αυτό δεν είναι είδηση. Για μια ακόμη φορά πληρώσαμε την πρώτη αδράνειά μας. Ούτε αυτό είναι είδηση. Για μια ακόμη φορά δεν πήραμε καίριο σφύριγμα. Ούουουτε αυτό είναι είδηση…
[SPOILER]Είδηση είναι ότι ο ΓΑΠ είναι ακόμα πορδηπουργός…[/SPOILER]
Λιγοι.ΑΠΛΑ.
ΛΙΓΟΙ και χωρίς καμμία δικαιολογία.
@@ μπάλλα παίζουμε.το γεγονός οτι δεν μας “πατάει” κανείς είναι μάλλον θέμα συγκυριών.Γιατί η Ντόρτμπουντ έκανε 2-3 φασούλες και μετά μας το κάρφωσε.το θέμα είναι τι γράφει στο σκόρ.
Μέχρι να ξυπνήσει ο γάβρος και να πατήσει γήπεδο μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο κακό και να διαγράψουν τις όσες κατόπιν εορτής συζητήσεις για πέναλτι και τα σχετικά.Και είχα και τους μαλάκες του Μεγκα να σχολιάζουν το γεγονός οτι η Ντόρτμουντ δεν έκανε τις συνήθεις τελικές της!Λες και παίρνεις κανα πόντο απο ένα τέτοιο επίτευγμα!Κλάσσικοι ΠΑΣΟΚΟΙ.
ΜΙΑ ΖΩΗ ο ίδιος Γάβρος.
Ευρώπη και “περιπατητες” σε μπουλούκια ΔΕΝ κολλάνε.Έκανε και μία καλή ο Ισπανός και άλλαξε τον άσχετο φύσκουλα (πρωτάκουστο…)
Σε γενικές γραμμές εξακολουθώ να είμαι της άποψης (και αυτή είναι μια άποψη ενός άμπαλλου)οτι αν κάποιοι δεν τραβάνε σε κάποιες θέσεις…ή απλά δεν μπαίνουν στο παιχνίδι, ΔΕΝ είναι απαραίτητο να τους κρατήσεις στο παιχνιδι.
Έχεις 90 λεπτά και 3 αλλαγές!Δε λέω να κάνεις σαν τον Αλέφα…αλλά καλό είναι να τζογάρεις οταν κάτι δείχνει να μην δουλεύει.
Ο Ισπανός έχει την αντίστροφη δυνατότητα(αυτή του να βγάζει κάποιους που τραβάνε) και φάνηκε απο το ξεβράκωμα που του έκανε ο μουστάκιας μέσα στο Καραϊσκάκη.
Δε λέω ότι ευθύνεται αυτός ή κάποιος συγκεκριμένος για το χθεσινό ή του Σαββάτου.Είναι όμως θέμα νοοτροπίας και αυτό είναι φανερό .Οι λιγοστές περιπτώσεις στις οποίες αυτό ξεπερνιέται, ο Ολυμπιακός θυμίζει μεγάλη ομάδα.Και πάνω που σε καυλώνει,ξαναπέφτει στη λούπα.
Ε,κουράζει!γιατί με την παραπάνω κατάσταση, τα σχόλια τύπου “Νίκη στη Μασσαλία” σε κάνουν να παρακαλάς για θαύματα.
[B]non_serviam[/B]
Και στις 2 περιπτώσεις επιτιθέμενος κάνει κεφαλιά και βρίσκει στο χέρι αμυνόμενου…ο λόγος που νομίζεις οτι κάνω πλάκα είναι…???
Βασικά πες μου οτι βλέπεις διαφορές στις δύο φάσεις και οτι μπορείς να τις δικαιολογήσεις διαφορετικά,να με στείλεις…!!!
εν oλίγοις, ΕΣΥ, ΑΝ έπαιζες χθες και υπήρχε ανάλογη φάση, θα την έβλεπες και θα την δικαιολογούσες οπως κάνεις τώρα…?
ΚΑΙ προσεξε, σε ρωτάω ενώ δεν κλαίγομαι για το “χέρι”.
α,ρε κουφάλες αντιολυμπιακοι, η αντικειμενικότητα σας αγγίζει Θεϊκες διαστάσεις .
δεν υπάρχει κανένα ακούσιο όταν ο αμυντικός πηδάει σαν να χαιρετάει τον φύρερ ένα μέτρο από το τέρμα
και απλά προσπαθώ να καταλάβω τη λογική…πως η μια φάση είναι καθαρή και πως στην άλλη υπάρχει πέναλτι…δεν έκανα quote σε σενα,ούτε στον κρισπ,ούτε καν σε κάποιον που είπε οτι είναι πέναλτι,αλλά το συγκεκριμένο ποστ μου θύμισε εκείνη τη φάση και ήθελα να δω αν όντως τη βλέπετε διαφορετικά…!!!
Και (αν θες και τη γνώμη μου)…για μένα δεν υπάρχει πέναλτι σε καμία απο τις δύο φάσεις!
Και ναι εγω ΑΝ έπαιζα χτες,με τέτοια εμφάνιση,με τέτοια λάθη προπονητή και κάποιους παίχτες κατώτερους των περιστάσεων…ΝΑΙ θα την δικαιολογούσα διαφορετικά την περίπτωση…δε θα ασχολιόμουν καθόλου…(οχι οτι με χάλασε η εμφάνισή σας…μια χαρά πληρώθηκα απ’ τον άσσο… :p)
edit: οκ μου το εξήγησε ο trampakoulas…παραδίνομαι…συνεχίστε…
Kαταπληκτικο πρωτοσελιδο του γαυρου σημερα,γελουσα επι 10 λεπτα.“Καλυτερα πτωχοι(βασιλακης καϊλας δλδ:lol:),παρα κλεφτες(!!)”.Ελεος!Μετα την βρωμια σειρα εχει και η ξεδιαντροπια να φτασει σε υπερφυσικα επιπεδα…