Ολυμπιακός

Aκριβώς αυτά, για την απάντηση στο Μόντε! Δεν θα άλλαζα μία λέξη!
Στο κάτω-κάτω δεν είπα και να πρατάσσουμε 11δα με Έλληνες μόνο. Πριν 10 χρόνια π.χ. υπήρχε ισορροπία και ας είχαμε και πάλι πολλούς ξένους, ενώ η ομαδάρα του 98-99 είχε περισσότερους Έλληνες και τους “κατάλληλους” ξένους!

Τον θυμάμαι τον Μακούν από τη Λιλ, γουστάρω και παρακολουθώ Γαλλικό ποδόσφαιρο. Απλά και ο ίδιος δεν έχει αλλάξει ποδοσφαιρική υπηκοότητα, παραμένει Καμερουνέζος, ας μην του εξευρωπαϊσουμε όλους με το ζόρι! :stuck_out_tongue:

…δεν θα μπορούσα να τα γράψω καλύτερα:):!:

Kαι ποιοι διάολο είναι πάντα αυτοί, που αποφασίζουν μέσα σε ένα ματς, ότι ο τάδε δεν μας κάνει;;;

…εφημερίδες, ραδιόφωνα, εμείς#-o πολλές φορές:):!:

Πάντως ο Κατσικογιάννης δεν είχε βγάλει και μάτια ε…

Αμυντικό χαφ είναι, τι μάτια να βγάλει.

Εγώ τον θυμάμαι να προστατεύει σωστά τη μπάλα, να πασάρει με σχετική σιγουριά και να τρέχει να μαρκάρει σε όλους τους χώρους ευθύνης του. Αναλογικά για την εμπειρία του, μια χαρά στάθηκε όποτε έπαιξε με εξαίρεση βέβαια το ματς με την ΑΕΚ που προανέφερα.

ε ρε ρεζιτς που σας χρειάζεται :stuck_out_tongue:

Nαι ρε, μιά χαρά ήταν ο Κατσικο!

Εγω ακομα δεν καταλαβαινω γιατι εφυγαν απ την ομαδα ο Γιαννης και ο Κυριακος Παπαδοπουλος…

Καμία σχέση μεταξύ τους οι δύο περιπτώσεις:

O Kυριάκος έφυγε -κακώς- γιατί έφερε καλή πρόταση από Γερμανία όπου έγινε βασικός στη Σάλκε στα 18 του, κέρδισε κύπελλο και πήγε ημιτελικό Ch.L.
Δεν μπόρεσαν στον Ολυμπιακό να προβλέψουν την εξέλιξη του…
Βέβαια αν έμενε ο Βαλβέρδε θα τον είχε στον πάγκο να χαζεύει Μοντεστό και Ορμπάιθ να παίζουν…
Για την ακρίβεια Αβραάμ-Μέλμπεργκ αφού σε εμάς έπαιζε σέντερ μπακ…

O Γιάννης έφυγε -σωστά- γιατί δεν τράβαγε αντικειμενικά. Είχε ευκαιρίες αλλά δεν βελτιωνόταν…

…ολική επαναφορά Φουστέρ…

[SPOILER]…και Γέστε, αν ενδιαφέρει κανένα[/SPOILER]
:):!:

φερτε τον ρεεεεε.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=110747

EΛΕΟΣ!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΓΕΝΗ ΜΕΣΟ ΔΕΝ ΠΑ’ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ!!!

Ο Κυριακος ο Παπαδοπουλος οντως αν εμενε εδω θα ηταν αμυντικο παγκ…κριμα μεγαλο ταλεντο…

…Μπελούτσι αντί Γέστε;…δεν είναι κακό, αλλά δεν λύνει και όλα τα προβλήματα:):!:

και αντι-ιμπαγασα οταν χρειαστει. ο γεστε μπορει νπαει σπιτι του οποτε θελει.

…πάντως θα προτιμούσα κανά Έλληνα, Τάτο πχ, που πρέπει να προσπαθήσουμε να τον πάρουμε τον Γενάρη, αντί τον Ιούνιο:):!:

ναι υπαρχουν τοσοι πολλοι που δεν μπορουμε να πρωτοδιαλεξουμε!! :lol::lol:

…εβδομάδα ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό από κάτω…για να μας δω στα δύσκολα:):!:

Εγώ ειδικά για αυτό το ματς έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα!

ΠΟΛΥ κρίσιμο το παιχνίδι σήμερα για την Ευρωλίγκα. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Αλλά μην σπρώχνεστε, παιδιά, ένας-ένας…