Ολυμπιακός

Aν δεν κερδίσουμε και απόψε είμαστε άξιοι της τύχης μας…

Εισιτηρια υπαρχουν?:lol3:

Έλα εσύ να σε βάλω τσάμπα…

Θα ξανανοίξουμε τις πτυσσόμενες για χάρη του! :lol:

Χμμ, δεν είναι κακή ιδέα. Μόνο μην του αρέσει…:wink:

Eχω μπει πολλες φορες κι εχω παρει πολλα τσαμπα.Απο σωβρακα μεχρι σκαλπ…:lol:

Βγαίνεις κι όλας;

Μήπως να ασχοληθούμε με τίποτα πιο σοβαρό, πριν γίνει ακόμη πιο ηλίθια η συζήτηση; Ο Νικολακό έλεγε το μεσημέρι πως ο Ιμπαγάσα δεν είναι καθόλου σίγουρος και πως ο Γέστε πάει εξαιρετικά στις προπονήσεις από όταν γύρισε. Φουστέρ, Μακούν ή Γέστε λοιπόν;

Θέλω Γέστε να καρφώσει γκόλ στον βάζελο όπως έκανε παλιά με ΡΕΑΛ

…δεν έχω κάποια προτίμηση, εντάξει πιστεύω ότι ο Γέστε και δεν συμπεριφέρθηκε καλά στην ομάδα, και λογικά είναι ανέτοιμος, αλλά θέλω να δω 11 ετοιμοπόλεμους, έτοιμους για τα δύσκολα, καθώς πιστεύω ότι ο π.α.ο. θά’ναι πολύ καλός στο Καραισκάκη, και δεν θά’ναι καθόλου εύκολο:):!:

Κέντρο Μοντέστο-Ορμπάιθ-Μακούν, μπροστά Μόνχε-Μιραλάς-Τζιμπούρ.

Αν παίξουν, μετά από δίμηνο και βάλε απραξίας, σε ντέρμπι με βάζελο ο τουρίστας Γέστε (ποις τσέπωσε άραγε τη μίζα αυτής της μεταγραφής?) και ο Φουστέρ που πέρσι δεν πρέπει να ακούμπησε μπάλα επί 180 λεπτά στα δύο ματς, θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

:lol::lol::lol::lol:

Μόνο οι γαύροι αυτά. Τι σύστημα θα αγωνιστεί η ομάδα και τρίχες κουραφέξαλα. Πρώτοι απ’ όλους γνωρίζετε ότι ειδικά στα ντέρμπυ και ιδίως -γενικά- στην ελλάδα όλα αυτά πάνε περίπατο, δεν έχουν καμία σημασία. Και με έντεκα αμυντικούς να κατέβει μια ομάδα αν είναι να νικήσει γιατί πρέπει θα νικήσει.

ότι λέει ο chrisp

Διδυμο καλοπουλου-κασναφερη η καλυτερη λυση για ακομη μια περηφανη νικη του ενδοξου και λεβεντικου σωματειου.

Μόνο οι συνδεσμίτες αυτά.
Στ’ αρχίδια μας τι γίνεται μέσα στα γήπεδα, το θέμα είναι ποιος θα τρέξει πιο πολύ απ’ έξω.

Once a stokos, always a stokos. :slight_smile:

Απ’ το πολύ στόκο που έχω στα μάτια δεν κατάφερα να διευκρινίσω αν ήταν ή όχι οφσάιντ ο Κατσουράνης. Μια βοήθεια κύριε Κρισπ. :slight_smile:

Και έλεγα πόσο θα κρατηθούν οι βάζελοι πριν να αρχίσουν να ψάχνουν για άλλοθι!
Αντέξατε μέχρι Τετάρτη βράδυ παιδιά, μπράβο, και του χρόνου!

Και εμένα προφανείς μου είναι οι δύο τριάδες που γράφει ο Κρισπ, αλλά επειδή ο Φουστέρ είναι από τους ποιοτικότερους παίχτες μας, βρίσκει τον Μιραλλάς με κλειστά μάτια κλπ. τον θέλω οπωσδήποτε 18άδα για να παίξει ένα μισαωράκι! :wink:

εχει να παιξει καιρο ρε συ. καλυτερα παγκο. ουτε καν αλλαγη για μενα.
μακραν παντως το βαρομετρο μας ειναι ο τοροσιδης.

Πάγκο είπα και εγώ, 18άδα έγραψα!
Αλλά -ανάλογα με την πορεία του ματς βέβαια- θεωρώ πως μισή ώρα μπορεί να την παίξει καλά!

Kαλή νίκη χθες το βράδυ. Συμπαθητικό μπάσκετ, καλή -για τα τωρινά δεδομένα- ατμόσφαιρα, αν και ο αντίπαλος δεν ήταν και τόσο δυνατός. Τα δύσκολα συνεχίζουν α έρχονται…