30 πόντοι στο πρώτο δεκάλεπτο.
10 πόντοι στο δεύτερο.
5 πόντοι στα πρώτα 5’ του τρίτου και 21 στα άλλα 5’.
6 πόντοι στα πρώτα 5’ του τέταρτου και 18 στα άλλα 5’.
:dunno:
H ομάδα έχει καλά στοιχεία, της λείπει σίγουρα ένα δυνατό 4-5άρι, ενώ και ο Ίβκοβιτς πρέπει να τα χώσει λίγο στον Άντιτς γιατί ενώ είναι καλός παίκτης με μπασκετικές κινήσεις, παίζει εντελώς επιπόλαια.
Η ομάδα ξενικάει με καλή διάθεση και ρυθμό ειδικά στην επίθεση και σε χρόνο μηδέν, παρατηρείται μία κοιλιά παγκαλώδης. Την κατάσταση τη σώζει η άμυνα, αλλά πρέπει να μπαίνει και το γκολ, κάπου-κάπου.
Ο Λάζος είναι πιο αργός κι από μένα. Και αυτό δεν είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι ξέρει μπάσκετ και δεν ξέρεις τι να κάνεις με δαύτον. Αν παίρνουμε μόλις 10 ποιοτικά λεπτά από αυτόν, τότε σόρυ μπράδερς Angilbirds, αλλά είναι ποοοολλά τα λεφτά που δίνετε. Ο αργός Άντιτς αναλώνεται σε βηματάκι πίσω και σουτ από τα 7 μέτρα. Αν μπαίνει, καλώς. Αν δεν μπαινει, ποιος θα πηδήξει;
Εντάξει, αναγνωρίζω ότι έχουμε ελαφριούς ημίψηλους, που κάνουν πολλά πράγματα καλά, αλλά κανένα πολύ καλά και το χειρότερο, όχι σε σταθερό ρυθμό. Επίσης έχουμε πολλούς παίκτες με διάθεση, που φαίνεται από μακριά. Ούτε αυτό φτάνει.
Ο Κιλμπίλ είναι εγγύηση, αλλά δεν φτάνει. Τέλος.
Οι Αμερικάνοι τι ακριβώς προσφέρουν στην ομάδα;;;
Είμαι από αυτούς που εξακολουθώ να πιστεύω στην ανάσταση του Βασιλόπουλου.
Διακόσα χιλιάρικα δίνουμε στο Λάζο νομίζω, σιγά τα λεφτά. Για 10-15 είναι αρκετά χρήσιμος, γεμίζει τη ρακέτα και πασάρει πολύ καλά. Γενικά καλύτερος απ’ όσο περιμέναμε. Αρκεί να συνεχίσει να μην παίρνει πολλές ατομικές προσπάθειες.
Εμένα μ’ αρέσει και ο Χάινς, εντάξει έχει μειονέκτημα στο ύψος, αλλά είναι αλτικός, νευρώδης και καλός αμυντικός. Κι αυτός όμως είναι χρήσιμος για συγκεκριμένα plays. Ο Πρίντεζης πάλι κάνει μια χαρά τη δουλειά του Μαυροκεφαλίδη και ο Άντιτς πρέπει να παίξει πιο μυαλωμένα, το μπάσιμο πχ το έχει. Γι αυτό λέω ότι θα χρειαζόμασταν ακόμα ένα δυνατό 4-5άρι και θα ήμασταν κομπλέ στους ψηλούς.
Στα γκαρντ τώρα, πέραν Kill Bill, υπάρχει μεγάλη απειρία και φαίνεται στα full court press. Ο Λούκας είναι καλός παίκτης αλλά παίζει με λογική playground ενώ ο Γκέτσε απ’ την άλλη ίσως είναι η καλύτερη μεταγραφή μας.
Ενα στοιχείο που έχει δουλέψει πολύ η ομάδα φέτος είναι το isolation στις γωνίες και η έξτρα πάσα. Αν μπαίνουν και τα σουτ (όπως έχει γίνει σε κάποια ματς) τότε έχουμε καλές προοπτικές στο παιχνίδι.
Το ζήτημα τώρα είναι αφενός να προβληματίσουν τον ΠΑΟ την Κυριακή και μετά να κερδίσουν τη Μπιλμπάο. Ο όμιλος έχει γίνει φωτιά εντωμεταξύ και είναι υπέρ μας ότι έχουμε 3 ματς στο ΣΕΦ με τα δυο να είναι διαφορές που καλύπτονται με απλή νίκη (ΟΚ, με Κάχα θες 2 ή 3 πόντους).
Νωρίς είναι ακόμα, ας δουν οι Αγγελόπουλοι ότι υπάρχει προοπτική και ότι υπάρχει και μέση λύση μεταξύ του “σκορπάω λεφτά” και “αφήνω την ομάδα στην τύχη της”. Έναν μάνατζερ καλό γνώστη του αθλήματος χρειαζόμαστε πρώτιστα.
H ομάδα θέλει έναν πολύ καλό ψηλό.Εγώ πιστεύω στην ομάδα,μπορεί να κάνει κάποια πράγματα αλλά όταν βλέπεις ότι ο Λάζος παίρνει τόσα λεπτά συμμετοχής και στα πικ κάθεται πάντα στο ζωγραφιστό,δεν μιλάμε για hedge out καν,υπάρχει ένα πρόβλημα.
Ετσι διαβαζω παντου.Τωρα νταξει ειναι ανετοιμος και ισως και εγω να προτιμουσα τον Μονχε,αλλα θεωρω πως μπορει να βοηθησει αρκετα και εχει και πιο ευκολο το γκολ σε σχεση με Μονχε ή Γεστε.
Kαι εγώ τον θέλω να παίξει, αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες θα δεις τι έγραφα, αλλά δεν πιστεύω να βγάζει ολόκληρο ματς και τον ήθελα να μπεί αλλαγή για κανένα μισάωρο.
Ξεκινώντας τον, αν δεις πως είναι ανέτοιμος κινδυνεύεις να “παίζεις με 10” ή να πρέπει να χαραμίσεις αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο σε ντέρμπυ! :-k