Ολυμπιακός

Ο φουστέρ πάντως ( το χε γράψει και ο chrisp μεταξύ άλλων) στα ντέρμπι δεν φαίνεται καθόλου. μακάρι να μπλοφάρει ο βαλβέρδε :stuck_out_tongue:

Σήμερα πάντως αν ο Μακούν και ο Τοροσίδης βοηθήσουν θα ισοφαρίσουμε κάπως την τεράστια απουσία του Ιμπαγάσα. ελπίζω να βγάλουν και φάσεις ατομικές οι τζιμπούρ και μιραλάς. άντε να δούμε.

κλασικα εικονογραφημενα, φαση στην κοντρα αφου εχουν ανεβει ολοι και το φαγαμε.

ο χολεμπας αργει πολυ να γυρισει οταν βαραει κορνερ και κανεις δεν τον καλυπτει!!

χειροτερο παιχνιδι του βαλβερδε που θυμαμαι. δεν εχω χρονο να γραψω περισσοτερο αλλα ετσι οπως πηγε το ματς απο τον τραυματισμο του μακουν και μετα ο οσφπ πρεπει να ειχε μια αποσταση 50-60 μετρων αμυνας επιθεσης. αεροδρομιο το κεντρο, εδιωχναν οι αμυντικοι του παο και επαιρνε ανενοχλητος ο κατσουρανης την μπαλα για να την κατεβασει. εχασαν παααρα πολυ χρονο απο αυτο. για να μην μπω για το ποσο προβλεψιμος εγινε παιζοντας μονο απο τα αριστερα.
επρεπε να το παρει το ματς σημερα, τεσπα…

κατα τα αλλα, ευχαριστουμε αδαμιδη, μακουν πολυ καλος και αμπντουν χρυσο βατομουρο. πως γινεται να μπαινει 10 λεπτα και να με τσατιζει τοσο πολυ ρε γμτ?

μαλακια του να μην βαλει μονχε αντι αμπντουν. μακουν καλος, κι ελπιζουμε να μην εχει τιποτα σοβαρο.
τζιμπουρ σεληνιασμενος, αλλα ο μιραλας το 'χει χασει λιγο. τεσπα, ας δουμε τωρα τη τεταρτη με μαρσειγ.

Eιναι κριμα να παιζεις τοσο πιεστικα-πειστικα-καταιγιστικα μπροστα,να δειχνεις σε καθε ματς οτι εχεις πολυ ποιοτικη ομαδα,να εχεις 20 κατι τελικες εναντι μονοψηφιου νουμερου με τον “επιδοξο” -γελαει ο κοσμος :lol3:- πρωταθλητη , ΑΛΛΑ ταυτοχρονα να εισαι και τοσο ΧΑΖΗ ομαδα,που σε καθε ματς να σου λεει ο αντιπαλος πως ετσι ΘΑ σου βαλει γκολ και να στο βαζει …

ωραιο ματσακι κατα τ’αλλα…

αυτος ο καπινο κασιγιας εγινε σημερα.ρε πουστη μου να μην παρουμε το γαμημενο ματς.αμπντουν αι στο διαολο αλλα και αυτος ο γιεστε καθυστερουσε αρκετα τη ροη του παιχνιδιου[-X

και φυσικα αυριο θα εχουμε τα γνωστα ανακυκλωσιμα εξωφυλλα.
απο τη μια οι κοτες το σκασαν, βοηθησε ο γιαχος κι απο την αλλη καβαλα, πρωτος, νικησε και διαιτησια… χαχαχα

Πώς γίνεται στο Ch.L. να μην περνάει ούτε καπνογόνο και σήμερα να έχουν περάσει τα πάντα; Ωραίος αγώνας, ξενέρωτο αποτέλεσμα, θλιβερή εξέδρα και διοίκηση

…ωραίο ματς, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο
…πολύ βλάκας ο Μιραλάς
…πολύ καλοί Τσιμπούρ και Μακούν, που ελπίζω να μην έπαθε κάτι πολύ σοβαρό
…θα μπορούσε και ο π.α.ο. την νίκη αν έμπαινε του Λέτο, αλλά και εμείς χάσαμε αρκετά γκολ
…από δω και τώρα, απλά κινηγάμε τον π.α.ο.
…για να μας δω στα δύσκολα
:):!:

Σιγά και τι έγινε στην κερκίδα, έπεσαν 2 καπνογόνα και 2 δυναμιτάκια.
ΟΚ, μπορούσαν να μην είχαν πέσει, αλλά γενικά πολύ ήσυχα τα πράγματα.

Φάγαμε γκολ βλακωδώς, παραλίγο να φάμε και δεύτερο εξίσου βλακωδώς, μετά τους λιώσαμε αλλά δεν έμπαινε μέσα με τίποτα. Από τα καλύτερα μας παιχνίδια και έτυχε και η αναποδιά με τον (καταπληκτικό έως τότε) Μακούν. Δυστυχώς μου φαίνεται να είναι σοβαρό, αν κρίνω απ’ το γεγονός ότι έπιανε το πίσω μέρος του γονάτου.

Αν ειναι δυνατον να υπαρχει ανθρωπος που να πιστευει πως υπαρχει καποια σοβαρη πιθανοτητα να χασει ο Ολυμπιακος αυτο το “αστειο” που και φετος ονομαζουν σουπερλιγκα ,απ αυτη την ομαδα που παιζαμε σημερα ,μ αυτα τα δεδομενα τουλαχιστον …

Το θεμα ειναι πως φετος περιμεναμε να δουμε μια σοβαρη ομαδα,που να μπορει να κανει το βημα παραπανω στην Ευρωπη και κοντευει να φυγει και ο Νοεμβρης ενω εμεις βλεπουμε τις ιδιες και χειροτερες αγωνιστικες παθογενειες στην ομαδα…

Ολα αυτα τρεις μερες πριν το ματς με τη Μαρσειγ που οπως και να το κανουμε αυτη τη στιγμη ειναι το σημαντικοτερο ματς μεχρι το τελος της χρονιας .

@κρισπ .στον εσω πλαγιο εχει προβλημα ο Μακουν.

Το ότι είναι “αστείο” το πρωτάθλημα είναι και ο λόγος που μπορεί να το χάσει

@spawn7
Α εντάξει, εσείς το έχετε πιστέψει ότι σήμερα μας πατήσατε ας πούμε.

ξες spawn αυτο το αστειο λεγατε (πολλοι απο σας) οτι θα το κερδιζατε με 20 ποντους διαφορα στο χαλαρο, και δεν εχετε αντιπαλο κτλ κτλ και τωρα ειστε με 2 πισω απο τον ‘‘επιδοξο-ας γελασω’’…οπως και να χει ειναι μια επιτυχια του βζελακου ετσι δεν ειναι;;

παντως εγω το βρισκω λιγο χαζο για τον παο,να παιρνουν ισποπαλια και να πανυγηριζουν λες και πηραν το πρωταθλημα.εδω στην καφετερια που ειδα το ματς,μολις σφυριξε τη ληξη ο διαιτητης μονο που δεν ανοιξαν σαμπανιες.μικραινουν λιγο την ομαδα τους με τετοιες αντιδρασεις ο κοσμος.

οσον αφορα το ματς,απο το 30 και μετα καναμε καταπληκτικο ματς-και πριν βεβαια δεν ημασταν τοσο κακοι-,αλλα αφενως παλι υπηρξαν λαθη στην αμυνα που μας στοιχησαν,αφετερου η αστοχια και η ατυχια στην τελικη προσπαθεια ηταν απιστευτη σημερα.
τζιμπουρ λατρεια και παλι,μακουν τρομερος,αλλα 2 μηνες εξω[-X

Άσε μας ρε Κουίν να πούμε, εδώ ο σύλλογος είναι αφημένος στην τύχη του εδώ και μήνες, χωρίς διοίκηση, χωρίς σιγουριά, χωρίς τίποτα, οι αντιδράσεις μερικών οπαδών που χάρηκαν που δε χάσαμε μέσα στον Καραϊσκάκη είναι που μας μικραίνουνε ξέρω γω.

Πηγα γηπεδο μετα απο 3 χρονια σχεδον, μονο και μονο επειδη ενας φιλος που εχει εισιτηριο διαρκειας στην 21 δεν μπορουσε, οποτε μου το πασαρε. Για το ματς περα απο το προφανες (οτι ο Ολυμπιακος ειχε περισσοτερες ευκαιριες και μια σχετικη υπεροχη) δεν μπορω να πω κατι παραπανω γιατι δεν ειχα ορατοτητα απο τις σημαιες, το διχτυ και τα καπνογονα:p

Απο εκει και περα αυτος ο πιθηκανθρωπος με το μικροφωνο που γκαριζει για να δωσει ρυθμο στην κερκιδα και καλα, τι φρουτο ειναι? Δεν υπαρχει ενας σοβαρος ανθρωπος μεσα στη διοικηση να τον μαζεψει τον ηλιθιο? Εκνευριστικοτατος

Νομιζω θα μεινει περισσοτερο εξω.

Δεν μπορούσε η Νικολέττα Ράλλη οπότε βάλανε αυτόν:p

Στο γήπεδο πήγες σε τέτοιο ντέρμπυ, τι ακριβώς περίμενες; τις ταξιθέτριες να λένε παρακαλώ περάστε;

Αύριο στο οακα μήπως θα είναι η αυτή εδώ: http://aetos-grevena.blogspot.com/2011/08/blog-post_4771.html να δίνει ρυθμό στην κερκίδα;

ΥΓ: Ντέρμπυ μόνο στα χαρτιά!!! Με 22 - 8 τελικές προσπάθειες … την τύχη μου μέσα!!!

Α ρε Μιραλάς!!!

Ευτυχώς προλάβαμε Iced Earth !!!

Δωσαμε δικαιωμα στον καθε βαζελο να χαιρεται που εφερε ‘χ’ και να νομιζει οτι θα παρει πρωταθλημα…

Καποιος να βαρεσει τον Αμπτουν. Πονανε τα ματια μου, με τις μαλακιες που εκανε σημερα.

Επισης, Μιραλας ΑΘΛΙΟΣ θα μπορουσε να το εχει τελειωσει το ματς, αλλα πηγε να κανει τον μεσσι, μαλλον επειδη ειχε και σκαουτερ στο Καραισκακη.

Χωρις Ιμπαγασα αυτη η ομαδα ειναι κακιστη. Παμε τωρα στην Γαλλια να μας κερασουν.