Αν είχαμε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας θα κερδίζαμε.
Να κοπεί η μπάλα σε Μιραλάς και Τζεμπούρ. Ου να μου χαθείτε γαμημένα σιχάματα.
Λοιπον…απο το 75 και μετα, ο Γιαχος οντως μας επαιζε 90-10…αλλο αν οι παπαρες οι δικοι μας δεν μπορουσαν να το εκμεταλλευτουν…Μιραλλας-Τζιμπουρ πολυ καλοι αλλα ατυχοι σε πολλες τελικες, Μακουν τρομερος για οσο επαιξε, Αμπντουν αγορι μου ο ξαδελφος μου που ειναι τριων χρονων παιζει καλυτερα απο σενα, Ερνεστο Μαλαπερδε ελεος με τις αψυχολογητες αλλαγες που κανεις…δλδ βγαζεις Φουστερ και βαζεις Αμπντουν, και στερεις απο Παντελιτς-Τζιμπουρ την τροφοδοσια…ο Φουστερ λιγα πραγματα αλλα ειναι λογικο τοσο καιρο εξω ηταν (ακομα κι ετσι ομως καλυτερος απο τον καραβλαχο τον Αμπντουν)…Γενικα ειχαμε πολυ καλη κυκλοφορια αλλα και ο βαζελος ειχε καλη αποδοση, γενικα το χ ηταν το αναμενομενο ΑΛΛΑ το 1-1 αδικησε και τις δυο ομαδες…2-2 η 3-3 θα επρεπε να εχει ληξει…
ΥΓ επειδη εκει που εβλεπα το ματς ειχαν μουσικη και την τηλεοραση στο mute, μπορει καποιος να μου πει εκεινο το ΦΟΒΕΡΟ σουτ του Ολυμπιακου στο οριζοντιο δοκαρι στο 1ο ημιχρονο ποιος το εκανε?
εγω θα ελεγα 5-2 η 5-3.οσο για το σουτ ο φουστερ ηταν
…πάρα πολύ άσχημο αυτό#-o
:):!:
Με τι χαφ θα κατέβει τώρα Champions League?Mοντεστό φαντάζομαι και…?
Ορμπαϊθ κλασικα…
τοροσίδη (ο ορμπάιθ είναι 3 βδομάδες έξω).
Δεν ειδα ολο το ματς χτες αλλα οσο ειδα ημασταν καλυτεροι.
Δυσκολο ματς την Τεταρτη και το κεντρο μας ειναι αποδεκατισμενο.
Ο Ιμπαγασα θα παιξει ?
βλέπω το μπασκετάκι χάλια ομάδα αλλά και χάλια διαιτησία Γλυνιαδιάκης και Λάζαρος έχουν φορτωθεί με φάυλ δεν γίνεται αυτό το πράγμα τους δύο ψηλούς σου να έχεις φορτώσει με φάουλ…δεν βλέπω να κερδίζουμε με τέτοιες συνθήκες και χωρίς ψηλούς και με κακή διαιτησία που μας παίζει ΚΟΝΤΡΑ στα ίσα
74-70…να το πω τιμητική ήτα:-k…άντε να το πω
…στο ποδόσφαιρο να δούμε ποιοι θα παίξουν κέντρο, κιαν ποάσουν την ευκαιρία
:):!:
Εντάξει, τίμια εμφάνιση, ίσως αν είχε έναν αξιόπιστο σουτέρ από την περιφέρεια να το χτυπούσε στα ίσια το ματς μιας και δεν πήρε σχεδόν τίποτα από Κέσελ, Γκέτσε, Παπανικολάου και Πελεκάνο, τώρα για τον σέντερ τα λέμε από την αρχή της χρονιάς.
Για την μπάλα χτες τι να πω, όταν κάνεις 22 τελικές και βάζεις ένα γκολ είσαι άξιος της μοίρας σου, και με ανησυχεί πολύ φέτος αυτή η αστοχία γιατί έχει αρχίσει και επαναλαμβάνεται επικίνδυνα, τέσπα, το πρωτάθλημα δικό μας θα είναι και φέτος!
74-70 με αυτά τα ποσοστά στα τρίποντα είναι θαύμα.
Κέσελ πραγματικά όσες ευκαιρίες πήρε, πήρε.
Άντε, να μας αδειάζει τη γωνιά, μπας και πάρουμε κάναν κανονικό μπασκετμπολίστα.
…Κέσελ+Χάουαρντ+;;;:):!:
Ναι ρε συ, αυτός που του είπε ότι ξέρει να σουτάρει ας του πει ότι του έκανε πλάκα :!:
ο Γιοσου παντως σαν αλλος Σωκρατης Οφρυδοπουλος ακομα διωχνει …
Εγω ειμαι απ αυτους που ελεγα πως θα το παρουμε με 20+ το καλοκαιρι ,αλλα να πω την αληθεια δν περιμενα ποτε να χετε τοσα χαλια ωτε να μην περασετε στους ομιλους του Γιουροπα…Παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο το γεγονος πως παιζετε ενα ματς την εβδομαδα + το οτι κανατε δυο μεταγραφες (Ζεκα - Κουινσι) οι οποιες δειχνουν καλες και σας “βγηκαν” απο νωρις.Ετσι οπως ειναι ΤΩΡΑ (το τονιζω) οι δυο ομαδες για το αν θα εξακολουθησει να εχει ενδιαφερον το πρωταθλημα θα παιξει ρολο το ΑΝ θα συνεχισει στην Ευρωπη ο Ολυμπιακος.Παντως εγω προβλεπω πως ο παο θα αρχισει συντομα να “ξεφουσκωνει” και να κανει γκελες ,οποτε ο Ολυμπιακος δν θα αργησει να παρει κεφαλι στη βαθμολογια.
Εγώ πάντως θυμάμαι εδώ μέσα να σχολιάζουμε την “αμπαλίαση” της Κουντούρη που προέβλεπε πως ο Ολυμπιακός θα το έχει πάρει από τον Δεκέμβρη. Το φετινό πρωτάθλημα έχει 4 ομάδες που δεν παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας, ούτε στα οικογενειακά διπλά τους και άλλες 6-8 ομάδες που αν ο ΠΑΟ, ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟΚ είναι σοβαροί μπορούν να τους νικήσουν εύκολα. Οπότε φέτος, περισσότερο από ποτέ, το πρωτάθημα κρίνεται στα ματς ανάμεσα στους μεγάλους. Κι όχι από τις υπόλοιπες 20 αγωνιστικές. Κανείς δε μπορεί να πάρει πρωτάθλημα φέτος με διαφορά 10 βαθμών.
lol ποιος θα παιξει την τεταρτη? ουτε ο ιμπαγασα μπορει. τελεια!!!
τορο στα χαφ,μανιάτης μπακ.
…έχει και το Φέισα στην αποστολή, αλλά πολύ δύσκολα θα μπει ακόμα και σαν αλλαγή:):!:
δεν ξερω αν ασχολειστε καθολου με μπασκετ (δε το πολυεχουμε σα λαος οι ολυμπιακοι αυτο)
αλλα υπαρχουν φημες οτι εχουμε κλεισει τον stephen curry σε περιπτωση που ακυρωθει η σεζον στο nba
για οποιον δεν τον ξερει ειναι μαζι με τον derrick rose και τον westbrook οι 3 καλυτεροι νεοι Point guards στην αμερικη αυτη τη στιγμη