αααα…βλεπω εσείς το συνεχίσατε
όποιος γονιός παει το παιδί του σε μεγάλη ομάδα για να αθληθεί, πρέπει να ειναι ντουβάρι…(για αρχή δεν μπορείς ετσι απλά, αλλά λέμε)
οι σύλλογοι που αθλείται κάποιος , δεν έχουν σχέση με τις κοπελαρες που γάμησαν στα 4 τον γαύρο.άλλοι είναι οι σύλλογοι που αθλείσαι
και ετσι δεν θα περιμένεις 2000 άσχετους να σε βοηθήσουν…
η χρηματοδότηση τέτοιων ομάδων δεν εχει σχέση με τα παραπάνω εισιτήρια που θα κόψουν λόγο πώρωσης κάποιου επειδή αγωνίζεται το τριφύλλι και ο έφηβος…δεν πρέπει να έχει.!
επίσης με την παρουσία μπαλαδοφατσων και άσχετων με το κάθε άθλημα εχει αφαιρεθεί το αίσθημα του διαφορετικού στον ερασιτεχνικό αθλητισμό…
ο ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν είναι για να πάνε 2000 χιλιάδες κατεστραμμένοι .και γενικά δεν είναι για 2 χιλιάδες…
έχουμε βάλει σε δεύτερη μοίρα τα ιδια τα αθλήματα και τον ιδιο τον αθλητισμό και βάλαμε πρώτα τον οπαδό/σύλλογο(φίλαθλοι δεν υπάρχουν).
το να λεμε οτι γεμίζουμε το γήπεδο στα ερασιτεχνικά τμήματα δεν εχει καμία αξία…και πρέπει να εχει αξία για το άθλημα και οχι για τον εαυτό μας…
όποιος πάει σε ερασιτεχνικά , βλεπει όποια ομάδα βρίσκει.εγω που εχω τρέξει να δω δεκάδες ομάδες, σε διάφορα γήπεδα , που πρακτικά δεν τις ήξερα, μονο εκει βρίσκω την ομορφιά…το να πω οτι πήγα και είδα κατι που δεν ήθελα να δω, για να πω οτι ήμουν εκει, δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει.η στήριξη πρέπει να ειναι σε κατι που καταλαβαίνεις…
το βοηθάω την παναθα, την ολυμπιακαρα και οτι άλλο, με κάνει να γελάω…σε λίγο θα κάνουμε και μπεεεε(στη λογική της μαζικής προσέλευσης στο γήπεδο)
*τα γήπεδα στην θεσσαλια, στους ερασιτέχνες, έχουν κόσμο(στο μπάσκετ περισσότερο νομίζω)…και δεν είναι αελ, ολυμπιακός βολου και τα λοιπά…εκει είναι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός…20-30 αθλητές που θα φέρουν απο 10-15 άτομα γνωστούς και μερικούς που θέλουν να δουν άλλου είδους ανταγωνισμό…ουτε 2 χιλιάδες , ούτε αλλοίωση του αθλήματος, ούτε τίποτα
**αυτός που λεει οτι συνεισέφερε στους ερασιτέχνες της ομάδας του, με αυτόν που δεν το κάνει, δεν εχει καμία διαφορά…