Ολυμπιακός

Μη βρίζεις όμως :!:

γιατι, εχεις ευαισθησια;

Δεν είναι πρέπον.

Kάτι λούμπεν ταλαίπωροι του λιμανιού είμαστε όλοι:
O Kάρβου ζοριζόταν με τα μαθηματικά για αυτό και έγινε χουλιγκανοφιλόλογος!
Εγώ είμαι αγάμητος είναι γνωστό, τελευταία μου φορά ήταν στη βόλτα του Ηλιόπουλου με το πούλμαν (σε αυτό δεν αναφέρεσαι όταν λες “επεισόδιο της Θ7”; Δεν φαντάζομαι ένας οπαδός του δικού σου επιπέδου να βρίζει νεκρούς… [-X)
Μόνο ο Κρισπ προσπαθεί κάπως να μας συγκρατεί γιατί είναι παπαδοπαίδι του κατηχητικού, αλλά και αυτόν δεν τον σέβεσαι…
Τι να πω… :roll:

κανας moderator που να ξερει την προπαιδια υπαρχει εδω μεσα για να συμμαζεψει τα trollakia ή πρεπει να περιμενουμε το θαυμα απο τον καρβου;

παιζει να ειναι το πιο μπουρδελο forum απο τα “μεγαλα” :lol::lol:

Κρίμσον, μην τρολάρεις σε παρακαλώ, ο φίλος στα 19 από τα 20 τελευταία του ποστ, προσπαθεί να μας πει (με επιχειρήματα πάντα) τι είναι και τι δεν είναι οι γαύροι.

Πρέπει να είμαστε ευγενικοί και ανεκτικοί με τα ψυχοσωματικά του καθενός.

Έδιτ: 20/21, ούτε ο Μπατίστ στα καλά του.

:wink:

Όταν εγώ το είπα πρώτος όμως, βγήκε ο Γράκχος να μου την πεί πως δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε έναν “νέο βάζελο με επιχείρηματα” #-o

αν μπορουσατε θα απαντουσατε και λιγο σοβαρα :slight_smile:

αλλα το ριξατε στην τρελιτσα μπας και σωσετε τα ασυμαζευτα

Η αλήθεια είναι πως με το σπαμ το έχετε τσακίσει παιδιά. 3 σελίδες σπαμ είναι. Έχει και 20 ποστς η κάθε σελίδα, έχετε κάνει δηλαδή 40 ποστς σπαμ!!!

??? :-k

ζητάς απο Moderetor να σε συμμαζέψει??!

*τι τραβάνε και οι μεγάλες ομάδες…απο την μια οι άραβες και οι κάθε λογής προεδροι-ιδιοκτητες, και απο την άλλοι οι ίδιοι οι οπαδοί τους.πως να μην σαλέψεις
**[B][I]ούτε ο Μπατίστ στα καλά του.[/I][/B] χαχαχαχααχαχαχα

Ε, κάντον μπαν να πούμε και τίποτα σοβαρό.

Έλα ντε, είναι και το θρεντ του Ολυμπιακού στην τελική! :wink:

ειναι αξιο thread γαυρων δεν μπορω να πω. Η μαλακια παει συννεφο :slight_smile:

Γιατί δεν πας στο θρεντ του βάζελου λοιπόν να συζητήσετε το αν θα φέρει την επιταγή ο Τσάκας ή ότι άλλο σας απασχολεί; :-k

[παίδες κάντε τον report για να ενημερωθούν οι μοντς… Πέρα του ότι δεν είμαι mod, εγώ γενικά είμαι κατά του μπαν/ντιλίτς στα τίμια & ειρηνικά αθλητικά trolls (π.χ. romantik7). Τι θα κάνουμε δίχως βαρβάρους; Θα πίνουμε τσάι δηλαδή τις Κυριακές και θα μιλάμε για τον ρόμβο και το transition; :stuck_out_tongue: ]

Τιμούμε τα τίμια τρολλς! 8) :lol:

Ε ναι, από ένα σημείο και μετά τρολλάρει, αλλά κι εσείς δεν πάτε πίσω. Απλά είστε περισσότεροι και “εντός έδρας”. ΟΚ.

Τέλος πάντων, δεν πα να γαμηθεί, εδώ είναι ξαμολημένος και γράφει ελεύθερα ο Ρομάντικ ξέρω γω.

μην πιάνεις τα ιερά και τα όσια στο στόμα σου

mika Κόψε ή έφυγες

παρακαλώ κάντε πάλι ρηπορτ