Ολυμπιακός

Tουλάχιστον να προλάβαινε το ματς με τον Πανιώνιο (πάντα κακός δαίμονας) αρχές του χρόνου, κάτι θα ήταν…

…όλα είναι πιο δύσκολα τώρα, χωρίς Σπανούλη
…στο κύπελο καλά πήγαμε…άντε τώρα να κάνουν διακοπές, γιατί μερικοί τά’δαν όλα
:):!:

Γιάριτς λέει, τεσπά, συμπληρωματικός είναι έτσι κι αλλιώς.
Φέρτε Σλότερ όμως από την αποκλεισμένη Μπάμπεργκ, ιδανικός για 4-5άρι!

…καλός και ο Γιάριτς:):!:

Έβαλε την μπάλα μέσα,ήρθε και το τρίποντο του Πρίντεζη και το γύρισε.Άντε να δούμε

το πηραμε το διπλο.μπραβο στα παιδια:D

Μπράβο και πάλι μπράβο, κάποιοι την πιστεύαμε εξαρχής την ομάδα παρά την απειρία της.
Χάσαμε την πρώτη θέση για ένα σουτ στην Ιταλία, αλλά δεν πειράζει.

Ας καταλάβουν όμως και οι Αγγελόπουλοι ότι είναι κρίμα να την έχουν με δυο Αμερικάνους (Λούκας, Χάουαρντ) και έναν κοινοτικό (Κέσελ) που είναι μονίμως αρνητικοί -ή απλώς δεν παίζουν. Τουλάχιστον δυο καλούς παίκτες μπορούν και πρέπει να τους πάρουν.

Αν εξαιρέσεις την λάθος επαναφορά που έκανε στο τέλος, πραγματικά πόσο καλύτερος είναι ο Σλούκας του Λούκας; Κορυφαίοι για άλλη μια φορά τα 4άρια μας, με τον Άντιτς να κάνει πολύ μεγάλο ματς

Στην οποία επαναφορά έχει μερίδιο ευθύνης και ο Χάινς καθώς στην προσπάθεια του να κάνει αλλαγή κατεύθυνσης,μπερδεύει τον Σλούκα(βασικά το έκανε σε μεγάλο χώρο και ο χρόνος τελείωνε και η μπάλα έπρεπε να φύγει).

Κατά τα άλλα στο πρώτο ημίχρονο περάσαμε την μπάλα μέσα και το γυρίσαμε και μετά μπήκαν και κάποια σουτ και ήρθε η νίκη.
Στα πολύ θετικά η κυριαρχία στα ριμπάουντ,αμήν δηλαδή.
Και χαίρομαι που είδα την ομάδα να νικά παίζοντας μπάσκετ δίχως σουτ της απελπισίας και οτινανισμούς από την περιφέρεια.

Πραγματικά στο β’ ημίχρονο κάναμε θραύση στα επιθετικά ριμπάουντ!Επίσης μου άρεσε που γύριζε η μπάλα στην επίθεση, αφού δεν τα περίμεναν όλα από τον Σπανούλη.

Ο Γκετσεβίτσιους χθες έχτισε ωραία καμινάδα. Πρώτο πράμα τα τούβλα που έριξε, αλλά ξέχασε να βάλει το κοκοράκι για να βλέπουμε από φυσάν οι αέρηδες…

…αυτό είναι το θετικό που πρεπει να κρατήσουμε:):!:

O Ντιόγο δήλωσε ότι έρχεται για μεγάλη μπάλα, τρέμετε Τζιμπούρηδες, Μιραλάδες και λοιποί παρακατιανοί :!:

Καπου το διαβασα πριν κατι ωρες και πηγε να μου βγει ο καφες απο την μυτη.

Μεγάλη μπάλα στα μπουζουκομάγαζα εννοεί! :lol:

Σας έχω και μία ωραία ιστοριούλα που έχει και λίγη, έμμεση σχέση με Θρύλο:
Oι γιοί των Τζόλε και Νταμπίζα (ηλικίας 8-9 ετών) παίζουν στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες της Άρσεναλ στη Βάρη (φοβερές εγκαταστάσεις και με Άγγλο προπονητή που τα προσέχει τα πιτσιρίκια, τους διδάσκει τεχνική με κώνους για ώρα και θεωρία, καμία σχέση με το “άντε παίξτε δίτερμα να δούμε ποιό παιδάκι έχει ταλέντο”. Έχω δεί προπονήσεις και έχω πάθει πλάκα!).
Πάνε λοιπόν οι ακαδημίες της Άρσεναλ για φιλικό στο Κερατσίνι με τις τοπικές ακαδημίες πριν μερικές εβδομάδες αλλά λόγω καιρού/απόστασης κάποιοι γονείς δεν έστειλαν τους κανακάρηδες τους με αποτέλεσμα η Άρσεναλ να κατεβάσει 6άδα. Το Κερατσίνι από την άλλη είχε 9 παιδάκια αλλά ο προπονητής του στα πλαίσια fair play συμφώνησε να παίξουν τα παιδιά 6Χ6. Ξεκινάει το ματς και η Άρσεναλ βρίσκεται να προηγείται 0-5 πριν να τελειώσει το ημίχρονο. Από Κερατσινιώτες γονείς με σύνδρομα “πατέρα Χούτου” ξεκινάει μία μουρμούρα “η Άρσεναλ κατέβασε μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά” και κάτι τέτοια. Ο Νταμπίζας (πατέρας) που ήταν εκεί και απολάμβανε κάποιου σεβασμού στον Πειραιά, προσπαθούσε να ηρεμήσει κάπως τους “αντίπαλους” γονείς λέγοντας τους πως “ρε παιδιά 9 ετών είναι ο γιός μου, μη γκρινιάζετε”. Οι Κερατσινιώτες το συνέχισαν το θέμα ζητώντας από τους ανθρώπους δελτία (για παιδάκια 9 ετών!). Οι υπεύθυνοι της Άρσεναλ τους λένε “δεν φέραμε δελτία για φιλικό παιδικών ακαδημιών, τα έχουμε στη Βάρη, ευχαρίστως να σας τα δέιξουμε όταν έρθετε εσείς σε εμάς”. Χαμός! Οργή γονέων για την συντριβή των μπουμπουκιών τους, με αποτέλεσμα να βγεί ο… πρόεδρος του Κερατσινίου και να πεί "τέρμα το fair play, στο Β’ ημίχρονο θα βάλουμε και τα 9 παιδιά που έχουμε!"
Με 9 απέναντι σε 6 στο Β’, το παιχνίδι έληξε τελικά 8-6 υπέρ της Άρσεναλ, με τα παιδιά Τζόλε και Νταμπι να δείχνουν “μέταλλο” απέναντι σε κλαψιάρηδες όπως έκαναν και οι πατεράδες τους! Απίστευτο πάντως πως μερικοί περιμένουν να λύσουν το οικονομικό τους πρόβλημα κάνοντας τους γιούς τους ποδοσφαιριστές και πάνε και στήνουν τέτοια σκηνικά σε παιχνίδια για αγοράκια 9 ετών! #-o

Αχαχαχαχα γελάει ο κόσμος ρε!

Χάλιαααααααααααααααααα!!! Και για την επιστροφη Ντιογο και για το σκηνικο με τις ακαδημιες!!!

κλάμα με ιστορία mule…δυστυχώς εχω και εγω 2-3 παρόμοιες με ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε μικρές(οχι τόσο) ηλικίες…είμαστε για τα πανηγύρια

*το νταμπιζοπαιδο ήταν αυτο με το φούντα μαλλί? μιλάμε για κλασική φιγούρα στο αλκαζαρ και στο arena

Πιο γαμησε τα κληρωση δε γινοταν να μας τυχει.Με ΤΣΣΚΑ,Εφες,Γαλατασαραι στους 16 της Ευρωλιγκας.
Απο την αλλη ο βαζελος επεσε με Φενερμπαχτσε,Ουνιξ,Αρμανι Μιλανο.:roll:

ΤΟΠ-Πακετο