Ολυμπιακός

Πάντως η (φετινή) Εφές και η Γαλατά σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν φόβητρα.
Την Ούνιξ πχ από το 3ο γκρουπ τη θεωρώ σημαντικά καλύτερη ομάδα.

Αν πάρουμε τελικά τους 2 (τουλάχιστον) παίκτες που πρέπει, διεκδικούμε με αξιώσεις οκτάδα.

δεν φοβομαστε κανεναν!

Φοβητρα οχι,αλλα με εμφανισεις οπως αυτες στην πολη με τη Φενερ(δηλαδη μια απλα καλη ομαδα,παρομοια με την εφες)δεν παμε πουθενα.Και οσοι ακουω για ενισχυση δε μου γεμιζουν το ματι.

…σωστός:):!:

Μόλις είδα το πρόγραμμα, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Εφές μην τυχόν και γίνει καμιά αναποδιά και λείψει από την 8άδα.

…ας πάρουμε τους παίκτες που μας λείπουν, και ας παίξουμε στον όμιλο με μυαλό και με ψυχή, και ας τους χαλάσουμε τα σχέδια:):!:

Ναι, βέβαια, το ότι το πρώτο ματς θα είναι εντός με την ΤΣΣΚΑ με τους όποιους καινούριους παίκτες και τον τραυματία Σπανούλη μάλλον ανέτοιμο, μικρή σημασία έχει. Όπως και το ότι η Εφές θα παίξει εντός με την πιθανότατα ήδη προκριμένη ΤΣΣΚΑ στην τελευταία αγωνιστική.

…Δευτέρα γυρνάει ο Ντιόγκο…καλώς τον:):!:

θα μας μαγεψει το ταλεντοοο #-o

…την πρώτη χρονιά, μας μάγεψε…μετά δεν κατάλαβα τι έγινε:):!:

μετά άρχισε να παίζει στην αγαπημένη του θέση… δεξι μπα[B]ρ[/B]

σιγά τη μαγεία! σε ένα χρόνο έβαλε 8 γκολ και έκανε 2 ντρίμπλες στο παιχνίδι με τη μπενφίκα.

…ντουέτο με τον Ντούντου:p :slight_smile: :!:

Ρε ο, τι και να λετε εγω ενα πραγμα ξερω:

[B][U]ΕΦΤΑ[/U] ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΕΦΑΓΑ ΚΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΘΑ ΠΑΡΩ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΕΓΡΑΨΑ “ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ” -7-[/B]

σε πιο σχολείο πας? στο παναθηναικίδειο ίδρυμα παίδων??? :lol:

:lol: :lol: :lol:

μπαρμαν του μήνα :stuck_out_tongue:

κατά τα άλλα στο μπάσκετ χωρίς σοβαρή ενίσχυση θα βγούμε 2οι ελλάδα και ευρώπη γιοκ.

…έτσι είναι τα πράγματα για το μπάσκετ…αν και υπάρχει και ο Βασιλόπουλος:):!:

Στο σούπερ μάρκετ αναφέρεσαι, έτσι; :lol::lol:

…μακάρι για το παιδί, να μην μιλάμε μόνο για το σούπερ-μάρκετ…αν και φαίνεται δύσκολο:):!: