Ολυμπιακός

…νομίζω ότι φέτος, παρόλο που οι παίκτες τις περρισότερες φορές, παίζουν αρκετά καλά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι σπουδαίο, μόνο με την δουλειά στην προπόνηση…θέλει καλές προσθήκες, που τέτοια εποχή δύσκολα βρίσκονται-έρχονται:):!:

Χτές χάσαμε λόγω διαιτησίας…προκλητικά υπέρ των Ρώσων
ΤΣΣΚΑ Μόσχας η ομάδα της διαιτησίας και του κατεστημένου
Τρομερός σπανούλης και αρκετά καλός Heinz

…χθες χάσαμε γιατί στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο κυριάρχησε η ΤΣΣΚΑ:):!:

έχεις δίκιο :slight_smile:

[SPOILER]:lol: σορρυ ρε συ stef…έπρεπε να το κάνω…δεν μπορώ… 2 μέρες το σκέφτομαι :p[/SPOILER]

Καλα οχι οτι περιμενε κανεις να κερδισουμε με τετοια παρακμη που 'χει πεσει στην ομαδα. Εγω δεν ελπιζω ουτε καν σε προκριση. Απλα θελω τουλαχιστον αξιοπρεπεις εμφανισεις.

Α και…ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΟΝ STEF ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!!! :stuck_out_tongue:

η αλήθεια ειναι οτι ντρέπομαι. :oops:
αλλά δεν μπορώ…2 μέρες πέρασαν

…δεν έχει θαυμαστικό όμως…ούτε χαμόγελο:)
…τώρα αξιώθηκα να το δω,δουλειά, ευχάριστη μεν, αλλά ξεπατώθηκα:p
…μισό μήνα ο Μιραλάς έξω, τσίμα-τσίμα ο Μάρκο, δεν μπορεί και ο Τσιμπούρ…οπότε έμπαινε Ντιόγκο
:):!:

σωθηκαμε…

δουλειά, ευχάριστη, ξεπατώθηκα…μμμμμμμ

Άλλο ένα φιλικό με εύνοια της διαιτησίας. :smiley:
Έτσι είναι παιδιά, πρέπει να προστατευτεί η επένδυση. :!:

για την διαιτησία δεν ξέρω, αλλά αυτό με την ξανθη δεν μπορώ να καταλάβω απο που βγαίνει οτι παιζει φιλικά με τον ολυμπιακό.

Μυγιάστηκες?

Όλοι παίζουν φιλικά με τον Ολυμπιακό, τα λέει ο Γόντικας και ο Φερέιρα.

ChrisP σε τσούζει και φαίνεται. Δεν πειράζει, συνέχισε.

Ήταν πέναλντι. Μόνος του το έχασε ο Ολυμπιακός, αφενός λόγω των Αμπντούν και Ντιόγκο και αφετέρου γιατί ο Ιμπαγάσα ήταν αλλού (λογικό λόγω του ότι επέστρεψε πριν λίγες μέρες από Αργεντινή).

Aπο το 60 και μετα ειδα.
Πολλες χαμενες ευκαιριες…
Παρα πολλες για ενα τετοιο παιχνιδι.

@Κρίμσον
Απ’ όσο ξέρω ακουγόταν πολύ κυρίως επί Κόκκαλη, καθώς η Ξάνθη είχε πετύχει μεγάλες νίκες επί του ΠΑΟ αλλά ταυτόχρονα έχανε με κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό… π.χ. υπάρχει ένα χαρακτηριστικό 1-4 του Ολυμπιακού τη χρονιά που ο ΠΑΟ είχε φάει εκεί τρία σε μια ήττα πολύ καθοριστική για την έκβαση του πρωταθλήματος… να πω την αλήθεια πάντως, και μένα μύθος μου φαίνεται… το πολύ να τα είχε κάποτε καλά ο Πανόπουλος με τον Πειραιά αλλά μετά κάτι να στράβωσε, ντάξει δεν ξέρω κιόλας, για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι ότι ο Πανόπουλος σαν παράγοντας πάντα κοίταγε περισσότερο το δικό του συμφέρον και το τί θα το εξυπηρετούσε καλύτερα και λιγότερο λειτουργούσε ως παραμάγαζο του οποιουδήποτε.

Η αλήθεια είναι ότι η φάση του Τοροσίδη στο τέλος (νομίζω ότι) είναι μαρς πέναλτι.

Hμαρτον,ποσες αλλες τετοιες γκελες θα κανουμε φετος?Εχω βαρεθει Αμπντουν και Μαρκανο στην ομαδα(ειδικα ο δευτερος ηταν για αλλη μια φορα αισχρος με αποκορυφωμα τη φαση του γκολ).Παλι κακος ο Ιμπαγασα,δεν ξερω τι παιζει και με εκεινον.
Οσον αφορα τη φαση του πεναλντι,δεν εχω τοση ορεξη να κραξω τον διαιτητη μετα απο τετοια χαλια για 70 λεπτα και ουτως ή αλλως εμεις ημαστε γαυροι δεν εχουμε δικαιωμα να μιλαμε.

Μια που το είδα ολόκληρο το παιχνίδι ας μου επιτραπεί να σχολιάσω:

1. Ντιόγο και Μαρκάνο μου φαίνονται πολύ κατσίκια. Εσείς που έχετε δει κι άλλα ματς, τους αδικώ;
  2. Ο Ιμπαγάσα το 'χει τάμα να μη σουτάρει; Μέχρι και 2-3 φάουλ σε υποσχόμενα σημεία και τα εκτέλεσε πλασαριστά με σεντρούλα.
  3. Συνέπεια του προηγούμενου: Μέχρι να μπει ο Ντιόγο ο ΟΣΦΠ δεν είχε καθόλου επίθεση από τον άξονα. Απειλούσε μόνο από τα πλάγια με τα μπακ όμως να μην ανεβαίνουν καθόλου. Άρα έπρεπε συνήθως είτε ο Αμπντούν είτε ο Φέτφα να περάσει 2 παίκτες.
  4. Συνέπεια του προηγούμενου: Ειλικρινά δεν κατάλαβα τι ρόλο είχε ο Μανιάτης στο γήπεδο. Πιστεύω ότι στη θέση του έπρεπε να παίζει ο Φουστέρ ώστε να απειλεί κεντρικά (και έχει δείξει ότι σκοράρει κιόλας)
  5. Το πέναλτυ στον Τοροσίδη ήταν τέρμα χαζό αλλά στο (ένα) ριπλέη φαίνεται να υπήρχε. Δίνω έναν πόντο στον διαιτητή ότι ήταν μάλλον δύσκολο να το δει εξού και η κίτρινη.
  6. Αν νικήσουμε τον Ατρόμητο το πρωτάθλημα χάνεται μόνο με αυτοκτονία (πράγμα που έχουμε βεβαίως κάνει πολλάκις στο παρελθόν).

μη μου ζοχαδιαζεσαι κρισπ μου, ασε να αποκτησει λιγο ενδιαφερον το ολο θεμα :stuck_out_tongue:

παντως ρε γμτ παρτε ενα εξτρεμ δεν μπορω να τον βλεπω αυτον τον αμπντουν, γελαω ρε και εναν αριστερο μπακ γιατι ο μαρκανο με κανεναν σε αποσταστη 3 μετρων και καμια ωρα στη διαθεση του, παλι δεν μπορει να βγαλει σεντρα…

Ο Ολυμπιακός είναι φουλ στους μέτριους παίκτες (εκτός από μερικούς που δεν είναι καν μέτριοι όπως ο Μαρκάνο).
Άπαξ και λείπει ένας εκ των Μιραλάς, Ιμπαγάσα έτσι θα παίζουμε.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο να γραφτεί για το ματς.

Outshined με έτσουξε πολύ που τα γραφόμενά σου δικαιώνονται πλήρως, από τα νεύρα μου δεν θα πάω Devil’s Blood. :frowning:

Ο Ντιογκο δεν ηταν κακος παντως κατ’εμε.Ειναι λαθος να κριθει απο τωρα με δυο βδομαδες στην ομαδα και επισης ηταν πολυ πιο κινητικος και δραστηριος απο τον Παντελιτς(ο οποιος βεβαια προερχοταν απο τραυματισμο).Επισης θελω Βλαχοδημο στην ομαδα μεχρι το καλοκαιρι.