Ολυμπιακός

Δεν πειράζει ChrisP. Δες το σαν ευκαιρία να ασχοληθείς και μετα 200τόσα threads στα οποία λες την άποψή σου.

Άσε που θα γίνεις πραγματικά ο Ολυμπιακός του φόρουμ, λέγοντας πως έχεις μόνος σου όσα posts έχουν όλοι οι οπαδοί των υπόλοιπων ομάδων μαζί!

:-k

το μέρος σας πήρα.!

Πωπώ, μη με πληγώνεις έτσι ρε φίλε, θ’ αρχίσω να σκέφτομαι την αυτοκτονία.

οχι να πω πως τα λεγα…αλλα τα λεγα :!::!:

τεσπα δεν θες και μαγους της μπαλας για να παρεις νικη στην ξανθη και στη δραμα, ειναι και προβλημα πως δεν παρουσιαζουν ορεξη. παντως in presvis we trust, τοσους αγωνες τον θελει, ε που θα παει θα γυρισει η τυχη

Μάγους δε θές, αλλά ένα πλάγιο μπακ που να σεντράρει αξιοπρεπώς, ένας ακραίος επιθετικός που θα μπορεί να σκοράρει από το 1 μέτρο και ένας φορ που θα πλασάρει ανεκτά θα βοηθούσαν πιστεύω.

μαλωνεις?

Πω ρε μαλάκες, σταματήστε να κάνετε σαν τα κοκόρια χωρίς λόγο, κάντε το κάποια άλλη στιγμή που θα χει περισσότερο νόημα, π.χ. όταν θα πλησιάζει το ντέρμπι ή κάτι τέτοιο.

έντιτ
Ρε Κρίμσον με τον Outshined τα χει, ξεκόλλα κι εσύ.

ΜΑΓΚΑ μου Κρίμσον δεν πήγαινε στο ποστ σου, ήλπιζα να το καταλάβεις χωρίς να χρειαστεί να κάνω έντιτ για να προσθέσω το quote.

Έδιτ: Γράκχε τι λες γαμώ τους Μανογουόρ σου, θα μου βγει τ’ όνομα :!:

Λολ, όντως την ώρα που το γραφα δεν το σκέφτηκα έτσι :razz:

Μα γιατί, ωραία παιδιά είστε κι οι δυο, ταιριάζετε κτλ.

το καλέ μου με κανει να νιώθω “μικρός” και "λιγος"
μπορεις να το κάνεις μαγκα μου? ή εστω καλε μου μαγκα

*δεν ειναι τιποτα…με εχει χτυπήσει η ήττα απο το χωριό(??)του μαρινακη στο κεφάλι

Your wish is my command :!:

φαντάζομαι απονομη πρωταθληματος στον παναθηναικο,με
απορημενες φατσες και ερωτησεις του στυλ, είσαστε σιγουροι.?!! :lol:

*αν και τα ειχαμε πει στην αρχη της χρονιάς οτι δεν ειναι τοσο ξεγραμενος που θελαν να τον παρουσιάσουν

1. Πραγματικά, ο Μαρκάνο σήμερα ήταν χειρότερος κι από τον περσινό Χολέμπας. Ούτε έκοβε, ούτε βοηθούσε, ούτε τίποτα. Ξένο σώμα πραγματικά…

2. Ντιόγο είναι νωρίς για να κριθεί, αλλά αυτό που βλέπω εγώ είναι πως φοβάται να σουτάρει με την μία. Χεσμένος πάνω του είναι.

3. Για το πέναλτι στον Τοροσίδη “the boy who cried wolf”. Όταν πετάς έτσι τα χέρια σου, δεν γίνεται να περιμένεις πως κανένας δε θα σε περάσει για θεατρίνο.

4. Επειγόντως χαφ. Το φωνάζω από πέρσι πως χρειαζόμαστε παίκτη στην θέση του Ιμπαγάσα και ακόμη είμαστε με τον Αμπντούν. Φέρτε έστω τον Τάτο…

lol τωρα γυρισα και ειδα τα χαλια μας! χαχαχα, καλα τα λεει ο ChrisP, εχουμε ντικαρει στους μετριους παιχτες και ενα αριστερο μπακ οντως δεν υπαρχει.
αμπντουν, μονχε, χαβιτο, μαρκανο μπορουν να παρουν ευγενικα το πουλο παρακαλω?? α και χωρις ευγενειες το ιδιοο μου κανει…:lol:
θπεριμενω βαγγελα να πηγαινει στου ρεντη να τριξει τα δοντια!!! :lol:

Eπισης να δωσουμε τα θερμα μας συγχαρητηρια στον λατρευτο Ερνεστο για τις καταπληκτικες του επιλογες που μας εχουν αναγκασει να παιζουμε με Αμπντουν,Μαρκανο και Ντιογκο και ο Τατος με τον Μητρογλου εχουν ξεμεινει στο Περιστερι και ο Τζαβελλας στη Β’Γερμανιας.

δωσαμε το τζαβελα δανεικο στη β’ γερμανιας?? :lol:

Εννοω οτι θα μπορουσαμε να τον εχουμε παρει αντι να παιζουμε με το τραγι:p

ο ζαραδουκας ειναι οαση μπροστα του!

Σωστος,τον ειχα ξεχασει εκεινον.Αλλα ο Ερνεστο ξερει,εμεις παλι οχι,ουτε μια φορα δεν τον ειδαμε.