Ολυμπιακός

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη:

«Ο Ολυμπιακός όπως έχει μάθει να κερδίζει τα πάντα έτσι έχει μάθει και να χάνει. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη, που δεν φταίει σε τίποτα για το σημερινό έγκλημα κατά του Ολυμπιακού. Αυτό ήταν το 7ο συνεχόμενο έγκλημα. Για όλα φταίει ο Πιλάβιος και η ΚΕΔ που θέλει να δώσει το πρωτάθλημα στους ανύπαρκτους. Ο κ. Μαρινάκης δεν αξίζει να [B]επενδύει[/B] τα λεφτά του σε αυτό το πρωτάθλημα γιατί [B]επενδύοντας[/B] στον Ολυμπιακό αναβαθμίζει και όλο αυτό το πρωτάθλημα. Ας τα δίνει στους απόρους καλύτερα».

βραια τα λεει, σεβεται το ψωμι που τρωει!!! :smiley:
βλεπω εσυ ομς outshined συνεχζεις να πικαρεις!! χαχαχα

Άστον να πικάρει! Δεν είμαστε βάζελοι εμείς για να έχουμε πρόβλημα με όσους καβλαντίζουν με τον Σάββα :stuck_out_tongue:

ο αγαπημενος τους ειναι ο νικολακοπουλος ρε συ καρβου. εχω βαρεθει να βλεπω φιλους μου βαζελους στο facebook να ποσταρουν αρθρα του. :lol:

δεν πικάρω. Τώρα, αν υπάρχουν Ολυμπιακοί που ταυτίζονται με τον Θεοδωρίδη, είναι δικό τους θέμα.

Αλλά όποιος δεν καταλαβαίνει ότι ο Ολυμπιακός για τον Μαρινάκη είναι επένδυση και θα χάσει σημαντικά λεφτά αν δε βγει CL, εκεί που περίμενε να βγάλει πάλι δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Όπως είναι και για κάθε παράγοντα…

Στην Ελλάδα, όποιος μπορεί να προεξοφλήσει την επιτυχία της επένδυσής του σε [U]οποιοδήποτε κλάδο[/U], θα το κάνει.

Γαμιέται ο Θεοδωρίδης και ο Νικολακόπουλος. Αυτό το γνωρίζουμε καλά, σας ευχαριστούμε δια τις υπηρεσίες σας όμως και την καλή πρόθεση.

Δεν κατάλαβα το πόιντ ποιο είναι στην δεύτερη πρόταση. Να πεις ότι κερδίσαμε αλά ντέρμπι πέρυσι, να πω, έχει κάποιο νόημα. Τώρα τι ακριβώς είναι αυτό που θες να πεις με ότι ο Μαρινάκης θέλει να προστατέψει την επένδυσή του; Ότι δεν κάνει καλά την δουλειά του;

Ο Ντιόγκο αν εξαιρέσεις την πρώτη επαφή με την μπάλα (ούτε σε ταινία τέτοιο τελείωμα) και το άτυχο σουτ το δεύτερο (φοβερή απόκρουση), καλά έπαιξε. Συγκεκριμένα 300% πάνω από αυτό που περίμενα.

Φετφά σχεδόν άψογος, Λόρδος Μέλμπεργκ… και αυτά. Μετριότητες και κάτω μετά, με πρωταθλητή τον Αμπντούν στο μπινελίκι εκ καναπέως. Μαρκάνο ακολουθεί.

Χαλάλι το πρωτάθλήμα (νωρίς είναι ακόμα, με έχει συνηθίσει σε μαγικές αυτοκτονίες ο βάζελος, μπορεί και φέτος να κάνει το θαύμα του) αν πάμε καλά (8 ή 4) στο Ουέφα.

Σήμερα παίξαμε γι άλλη μια φορά με στόπερ ως ακραία μπακ. Έτσι μπάλα δεν παίζεται. Μόλις μπήκε ο Τόρο, απελευθερώθηκε ο Φέτφα και προσπάθησε να φτιάξει κάνα-δυο φάσεις.

Τεσπά, εμένα με νοιάζει να πάνε στους 8 του Γιουρόπα και να κυνηγήσουν ότι καλύτερο εκεί και ας πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός.

Επίσης, το πέναλτι χαίρομαι που δεν δόθηκε, πρώτον γιατί δεν μιλάμε για περίπτωση-μαρς και θα αδικούσε την προσπάθεια της Ξάνθης και δεύτερον γιατί παίρνοντας έτσι την ισοπαλία στο 90’ τα μισά από τα προβλήματα της ομάδας πάλι θα κουκουλώνονταν.

Αυτό το τελευταίο του Χρήστου είναι πολύ σημαντικό. Υπό αυτή την έννοια κι εγώ δε θα 'θελα να παίρναμε ισοπαλία σήμερο. Η Ξάνθη έχει πολύ καλή ομάδα και μπράβο της που παραμένει αήττητη στα 10 τελευταία ματς. Το μόνο που χρεώνω στην ομάδα είναι πολλές από τις μεταγραφές και το νοσοκομειακό στοιχείο του Ολυμπιακού και φέτος (wtf?).

Ο Θεοδωρίδης είναι τραγικός και δεν αντιπροσωπεύει κανένα σοβαρό οπαδό της ομάδας.

+1000

…αυτό ακριβώς:):!:

δεν έχει να κάνει με τον χθεσινό αγώνα, είναι μια συνέχεια πιο παλιάς συζήτησης που δεν έγινε σε αυτό το thread.

μιας και μιλαμε για θεοδωριδηδες και νικολακοπουλους να ξερετε οτι πλεον υπευθυνος επικοινωνιας στην ομαδα ειναι ο καραπαπας!!!

Ιβάν Μαρκάνο
Τζαμέλ Αμπντούν
:’) Αυτή είναι αριστερή πλευρά, σαν να λέμε…

[SPOILER][/SPOILER]

Εξηγήστε μου γιατί δεν δόθηκαν εισητήρια στον Πανιώνιο σήμερα ;

Με τον Μαρκάνο μέσα δεν περνάς ούτε τον επόμενο γύρο! Ιανουάριος είναι ακόμα, ας πάρουμε ένα αριστερό μπακ… :please:
Είναι πιό επείγον και από τον μέσο που γράφτηκε…

Αν ο Ντιόγκο πλάσαρε σωστά και ισοφάριζε; :wink:
Kακά τα ψέματα, η ισοπαλία ήταν το πιό δίκαιο αποτέλεσμα παρά τα προβλήματα μας που βγάζουν μάτι.
Το πέναλτυ έπρεπε να δωθεί γιατί:

1. Aπλά γιατί ήταν πέναλτυ!
  2. To να μην δωθεί πέναλτυ στον Ολυμπιακό έχει και σημειολογική σημασία στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Αν αφήσουμε τον Κωσταντινέα ήσυχο, οι υπόλοιποι διαιτητές θα πάρουν μήνυμα πως "ΟΚ, φέτος και να φας μία φάση στον Ολυμπιακό, δεν τρέχει τίποτα, είναι χρονιά του ΠΑΟ"
    Αυτά τα ξέρει καλά ο Σάββας που βγήκε και είπε όσα είπε, δεν τα ξέρουν όσοι του επιτίθονται ομαδικά μέσα από αυτό τι θρεντ (είναι και μόδα, τι να κάνουμε…)
    Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει όλη την εβδομάδα φασαρία και να επιμείνει μέχρι να τιμωρηθεί ο Κωσταντινέας!

Που πριν 10 χρόνια ήταν “αντικειμενικός” και έκραζε τον Κόκκαλη και τον Λεμονή εκθειάζοντας την ΑΕΚ του Ψωμιάδη και του Σάντος που σε όλο τον πρώτο γύρο τότε έπαιρνε κάθε αγωνσιτική πέναλτυ και κόντευε να πάει ο Τσιάρτας για πρώτος σκόρερ!
ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΕ!

Μήπως να τους ξυρίσουμε τα κεφάλια; :lol::lol:

Το ανάποδο θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος για πέρσι.
Θα συμφωνούσες με κάτι τέτοιο?

Βλεπω οτι καποιοι ολυμπιακοι εδω μεσα εχετε προβλημα, σας εχει ποτισει αλλωστε το συστημα της τελευταιας δεκαπενταετιας ετσι … αλλα ΟΚ ναι ηταν παραβαση, οτι κανει ο Τοροσιδης σαν τραγι και βριζει θεους και δαιμονες αλλα και τον διαιτητη δεν ειναι τιποτα ή απλα ειναι η λογικη που εχουν παιχτες και αρκετοι οπαδοι της ομαδας σας οτι ολα σας ανοικουν και αν δεν τα παρετε (δικαια ή αδικα) μπορουμε να βριζουμε και να λεμε οτι γουσταρουμε?

Και φετος βλεπω (χωρις να ειναι προσωπικο για κανενα) με τις πρωτες στραβες αρχισε πολυ γκρινια και κλαψα ρε παιδακι μου.

Εξαιρεται ο chrisp που πραγματικα πολλες φορες δεν πιανω το πνευμα του και το χιουμορ του αλλα μιλαει λογικα …οταν θελει βεβαια…

edit: Τωρα που εφυγε ο Βασσαρας θα φτιαξουν ολα ή τελικα οντως δουλευε προς την σωστη κατευθυνση ?

Γιατί πέρυσι ο βάζελος και το μηντιακό σύστημα που τον υποστηρίζει δεν ξεσήκωσαν τον κόσμο για την φάση του Κατσουράνη; :-s
Σχετικά με την γκρίνια που έπεσε, κάποιος που δεν πολυπαρακολουθεί θα νόμιζε στο τέλος της περυσινής χρονιάς πως το πρωτάθλημα κρίθηκε στον πόντο ή πως εμάς μας πήγε όλη τη χρονιά σπρωχτούς η σφυρίχτρα… :roll:

Drenie λυπάμαι που καταφεύγεις στα “εχετε πρόβλημα” κλπ. γιατί φαινόταν πώς μπορούμε να συζητάμε ακόμα και όταν δεν συμφωνούμε. Αλλά δεν είναι απαραίτητο ξέρεις να συμφωνούμε πάντα ή να αντιλαμβανόμαστε τα πάντα με τον ίδιο τρόπο, διαφορετικά μπορεί να είμασταν και ίδια ομάδα, σωστά;
Όμως δεν είμαστε. Για την ακρίβεια είμαστε αντίπαλοι πόλοι στον Ελληνικό αθλητισμό γιατί η κάθε ομάδα κουβαλάει διαφορετική ιστορία και νοοτροπία οπαδών! Και για σένα αυτά μπορεί να είναι “το σύστημα που μας πότισε 15 χρόνια”, δεν μας λες όμως τι γίνεται με όσους υποστηρίζουμε τον Ολυμπιακό πάνω από 30 χρόνια και έχουμε φάει στη μάπα πέτρινα χρόνια, Βαρδινογιαννισμό, Κοσκωτάδες, Αργύρηδες και έχουμε δεί τον αφανισμό της ομάδας μας να έρχεται κατά πάνω μας! Δεν νομίζω να μας καλόμαθε κανένας Κόκκαλης…
Στο συγκεκριμένο της φάσης που λες και εμένα δεν μου αρέσει η συμπεριφορά του Τοροσίδη αφού έχει αδικηθεί, όπως δεν μου αρέσει και όταν φέρεται έτσι κάθε παίχτης μεγάλης ομάδας ποντάροντας στην σχετική ασυλία που έχουν! Και ο Ντέμης που μία ζωή κλαιγόταν πως αδικούνταν σε όλη του την καριέρα έβριζε τις μανάδες των διαιτητών αλλά δεν θυμάμαι κανείς να είχε τα αρχίδια να τον αποβάλλει για αυτό. Του είχαν δώσει και βραβειο fair play! #-o
Aλλά το σημαντικότερο στην χθεσινή φάση του Τόρο είναι το πέναλτυ που δεν δώθηκε νομίζω και όχι η συμπεριφορά του μετά. Διαμόρφωσε αποτέλεσμα και βαθμολογία.

Ξεχνάς τον Ποντίκη