Ολυμπιακός

Ρε συ, στη μία περίπτωση μου λες για το πέναλτι που δεν έδωσε χτες και στην άλλη για το πώς αποτύπωθηκε πέρσι η διαιτησία του Καλόπουλου.

Εγώ λέω ότι όπως γράφεις ότι “το να μη δώσει πέναλτι ήταν μήνυμα πως η χρονιά είναι του ΠΑΟ” έτσι και πέρσι γράφανε οι άλλοι ότι “το οφσάιντ του Κατσουράνη είναι απόδειξη ότι όλα ήταν στημένα πέρσι”.

Και η γνώμη μου είναι πως το ότι πέρσι υπήρξε καταφανέστατη αλλοίωση στο ντέρμπι, δεν αλλάζει πως σχεδόν σε όλο το υπόλοιπο του πρωταθλήματος όσον αφορά στην κορυφή βλέπαμε μάλλον 50-50. Έτσι και φέτος, το ότι χάσαμε έναν πιθανό βαθμό (αλήθεια, ποιος θα το χτύπαγε, ο Ντιόγο? :lol: ) δεν αλλάζει τη γενική εικόνα όπου η κορυφή παίζεται στα ίσα.

Κρίμα που τέλειωσαν τον Βασσάρα, παρότι εγωμανής και νάρκισος, μάλλον ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να κρατήσει τα γκέμια τουλάχιστον για φέτος. Πάντως στον ΠΑΟ πρέπει νάναι υπερευχαριστημένοι, ζητούσαν εδώ και κάνα δίμηνο να φύγει.

sorry mule αλλά αυτήν την λούπα που παίζει στο ριπίτ από τους παλιούς ή τους “ξέρωγω, μου τα έχει πει ο πατέρας μου” ολυμπιακούς, έχει κουράσει και εμάς τους απ έξω. αν θυμάμαι καλά εκείνα τα χρόνια πήραν πρωτάθλημα παοκ και αελ

αντίπαλοι κώλοι είστε…έχετε καταχεσει τον ελληνικό αθλητισμό :stuck_out_tongue:

*πάντως είναι λιγο ακραίο να μην αντιδράσει ο τοροσιδης και ο καθε τοροσιδης…μη καταλογισμός σε πέναλτι στις καθυστερήσεις(?) και να μην εχει τρελές διαμαρτυρίες, δεν εχω δει.

Καιη ΑΕΚ πήρε, αλλά είναι πραγματικότητα ότι επί μια 13ετία (1984-1996) ο Ολυμπιακός συγκεκριμένα είχε απερίγραπτες διαιτησίες, με ορισμένα σφυρίγματα να είναι πιο χονδροειδή ακόμα και από το πέναλτι του Παπουτσέλη. Βέβαια είχε και απερίγραπτη άμυνα και τερματοφύλακες (εξαίρεση ίσως ο Ταληκριάδης) με ορισμένα λάθη να είναι πιο χονδροειδή και από συνδυασμό Μαρκάνο-Κοστάντζο.

Αλλά όντως δεν έχει κανένα νόημα να συγκρίνουμε.

Εγώ λέω ότι τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο κορυφής δεν υπάρχει κάτι πραγματικά χτυπητό να σχολιάσουμε πέρα από λίγους μεμονωμένους αγώνες.

Δεν θέλω να το κουράσουμε με το χθεσινό πέναλτυ, επείγει να ξαναπαίξει μπάλα η ομάδα και να ενισχυθεί εκεί που χωλαίνει.
Αλλά δεν μπορείς όταν είσαι Ολυμπιακός να αφήνεις το κάθε λαμόγιο διαιτητή να σου τρώει πέναλτυ χωρίς συνέπειες. Πρέπει να πιέσουμε να φαγωθεί ο Κωσταντινέας! Αυτό λέω. Μόνο έτσι τους μαθαίνεις να σε σέβονται!

Και εμείς πήραμε πρωταθλήματα στα χρόνια του Βαρδινογιάννη μέχρι και το '87. Γιατί όσες χρονιές το πήραμε είμασταν πολύ καλύτεροι. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το ποιός έλεγχε το παρασκήνιο και κυρίως δεν αλλάζει την προσπάθεια που έγινε να καταστραφεί οριστικά ο Ολυμπιακός το διάστημα 1987-1993.

Εντιτ: Δεν είχα δεί την απάντηση Κρισπ όταν πόσταρα, το ίδιο πράγμα λέμε! Και Κρισπ ειλικρινά, ο Καζιμιέρσκι ήταν χειρότερος και από Κοστάντζο!

Η χαρά του Κριμσον! :stuck_out_tongue:

Και των βάζελων…

Εντάξει ο Mule έγραψε πάλι σήμερα. Από τη μία βαφτίζει “μήνυμα υπέρ του ΠΑΟ” τον μη καταλογισμό του πέναλτι στον Τοροσίδη, από την άλλη όταν έρχεται (εξ’ οικείων τα βέλη κιόλας!) η εύλογη απορία, γιατί τότε να μη θεωρηθεί “μήνυμα υπέρ του Ολυμπιακού” το περσινό με τον Κατσουράνη, το αλλάζει και λέει “μα ούτε κρίθηκε στον πόντο εκείνο το πρωτάθλημα, ούτε μας πήγε σπρωχτούς όλο το χρόνο η σφυρίχτρα!”

Ναι ρε Mule! Σε αντίθεση με φέτος ας πούμε που η σφυρίχτρα πάει σπρωχτούς εμάς όλο το χρόνο!
Σωστά;

Αλλά επειδή με διασκεδάζει η λογική σου, εγώ θα σου πω το εξής: σκέψου το πολύ πιθανό σενάριο την Τετάρτη να σου φύγω με πέντε βαθμούς και να κρατήσω αυτή τη διαφορά μέχρι το ντέρμπι.
Εκεί που λες ρίχνει μια καλή βουτιά κάποια στιγμή ο Λέτο, φρουτ πέναλτι, μέσα, 1-0 νίκη για ΠΑΟ.
Η διαφορά στους 8.
Μετά έλα εσύ να μου αποδείξεις ότι το πρωτάθλημα αλλοιώθηκε (“μα γιατί ρε φίλε, αφού στο πήρα με μεγάλη διαφορά”), ότι με πήγε σπρωχτό όλο το χρόνο η σφυρίχτρα (“μα γιατί ρε φίλε, ντάξει, μεμονωμένα λάθος σφυρίγματα από δω κι από κει, σιγά, και γω είχα παράπονα ξέρεις”) και, βέβαια, ότι αν μετά χαλάσεις τον κόσμο δε θα είναι απλά “το μιντιακό σύστημα που σε στηρίζει”…

Γιατί έτσι όπως απαντάτε καμιά φορά, μάλλον τέτοια θέλετε να σας λέμε κι εμείς. Έτσι να σας αντιμετωπίζουμε κι εμείς. Χωρίς επιχειρήματα, μόνο με σοφίσματα και ευφυολογήματα. Και στο τέλος να μη λέμε τίποτα.

[SPOILER]Για να σταματήσω όμως την πικρή αυτή πλάκα, εμένα η άποψή μου για πέρυσι είναι η εξής: όχι βέβαια ότι το πρωτάθλημα αλλοιώθηκε και τέτοιες μαλακίες που κάποιοι από σας φέτος τις έχετε αρχίσει από τώρα, ακολουθώντας πιστά τη γραμμή Θεοδωρίδη, αλλά ότι ο Μαρινάκης στην πρώτη του χρονιά έκανε μια χυδαία επίδειξη δύναμης που θύμισε τις “καλύτερες” μέρες της εποχής Κόκκαλη: το δόγμα δηλαδή “ο Θρύλος να νικάει κι όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν”. Και να νικάει παντού και πάντα. Με κάθε τρόπο. Ακόμα κι όταν δε χρειάζεται. Γιατί στο ντέρμπι ο στόχος πρακτικά είχε ήδη επιτευχθεί για το Μαρινάκη, το πρωτάθλημα το είχε εξασφαλίσει, αλλά ακόμα κι έτσι όχι, δε θα άφηνε τον ΠΑΟ να κερδίσει μέσα στο Καραϊσκάκη. Γιατί απλά ΔΕ ΧΑΡΙΖΕ ΚΑΣΤΑΝΑ. Γιατί ο Μαρινάκης όλη τη χρονιά ζούσε για να πάει μετά στο Σισσέ και να του πει χαχανίζοντας “σε πήδηξα”. Αυτό είναι η επιτομή της λογικής που εξαγρίωσε κάθε βάζελο πέρυσι, πέρα από τις δικαιολογίες τύπου “έλα μωρέ ντάξει σιγά μην το παιρνες ακόμα κι έτσι”. Η δικτατορική λογική “δε μου φτάνουν τα πρωταθλήματα, θέλω να νικάω και τους “λαγούς” - κι ας είναι και με τη σφυρίχτρα”.
Και τώρα εμπρός, πες μου ότι αυτό έχει να κάνει απλά με τη νοοτροπία του νικητή ή τί άλλο θα σκεφτείς να πεις ότι σε χαρακτηρίζει, μια που είσαι 30 γαύρος και έχεις ζήσει πέτρινα χρόνια και μπλαμπλαμπλά.[/SPOILER]

πως έτρεχε ετσι ο καραπιαλης…σπασμένα φρένα είχε? :stuck_out_tongue:
μητσιμπονας…κατάλαβες τουμερ πως εκτελούνται?? 150 φαουλ ολα πάνω στο τοίχος

*περιγραφή ο κυριακος θωμαιδης??!
*τσιωλης στον μητσιμπονα, μητσιμπονας στον καραπιαλη λέει.!! αχ ρε πουστη μου

Mule το ιδιο λεω και εγω οτι μπορουμε να μιλησουμε σοβαρα - κανει καλο η αντιπαραθεση αλλα μετα εχει αδικο ο Γκρακχος στο τροπο που σου απανταει?

Και ειναι λογικη αυτη για τον Κωσταντινεα? ελεος δηλαδη… Και πρεπει να τον τιμωρησουν για να σας σεβονται? Πραγματικα δεν σε πιανω. Εκτος αν κανεις πλακα και εγω απλα δεν σε καταλαβαινω. Δεν εισαι ο μονος που θυμασαι τα πετρινα χρονια του Ολυμπιακου αλλα και παλι ξεκαθαρα δεν τα θυμασαι και ειναι και λογικο να συμβαινει αυτο.

Δεν εχει αδικο σε οτι λεει.Απλα δεν το εκφραζει σωστα.
Δεν θελει τον Ολυμπιακο να γινει ΑΕΚ στην αντιμετωπιση των
διαιτητων.Γιατι την ΑΕΚ την σφαζουν με αντιπαλο τον Αστερα Εξαρχειων
αμα λαχει.

Ρε παιδιά σορυ που επεμβαίνω αλλά γιατί ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να πάρει εισητήρια για το ματς με την Ξάνθη και ο Πανιώνιος να μην μπορεί να πάρει για το ματς του κυπέλου που είναι ένα ; Δεν έχω το δικαίωμα να δω το ματς της ομάδας μου και να την στηρίξω ; Δεν καταλαβαίνω την λογική αυτή που κάνεται ότι γουστάρεται και όποτε σας αρέσει να πέρνεται εισητήρια για ματς εκτός έδρας …
Απαντήστε μου γιατί να μην δωθούν εισητήρια ;

Την ίδια ερώτηση έκανα 2 σελίδες πίσω αλλά τίποτα δεν γράφτηκε !

Μάλλον δεν γράφτηκε επειδή εδώ δεν είναι το σάητ της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αλλά είναι μάλλον ευρέως γνωστό ότι ο τωρινός κανονισμός λέει πως ζητάς εισιτήρια από τον γηπεδούχο κι αν αυτός συμφωνήσει (και συμφωνήσει και η αστυνομία) τότε παίρνεις.

Λέει Ολυμπίακος οπότε όλα μέσα είναι αλλιώς να λεγόταν Φίλαθλο Θρεντ Ολυμπιακού .
Σαφώς και το γνωρίζω για την αστυνομία , εξηγησέ μου όμως πως ο Ολυμπιακός πέρνει εισητήρια για έξω όπου εκεί η αστυνομία συμφωνεί και εδώ στην Αθήνα με 10πλάσια ( και λίγο λέω) δύναμη και καλύτερες εγκαταστάσεις (γήπεδο) δεν μπορεί να εγκρίνει μια τέτια μετακίνηση ;
Και αυτό ισχύει και για τον ΠΑΟ και Α.Ε.Κ και και και …
Δεν είναι άδικο ένα ματς κυπέλου να γίνεται σε ένα μόνο γήπεδο και να σας δίνει σαφές προβάδισμα παίζοντας στην έδρα σας και από πάνω να μην δέχεστε και δικούς μας οπάδους-φιλάθλους ;
Δεν φένεται λογικό . Εγώ σου λέω ότι ο Ολυμπιακός δεν θα δεχόταν (ή δεν δέχτηκε) να δώσει εισητήρια ανεξαρτήτως τι είπε η Αστυνομία .

Ναι είναι άδικο.
Τι να κάνουμε τώρα?

οργανωμενα δεν εχει. αν πανε στο γηπεδο την μερα του αγωνα και εφοσον υπαρχουν εισιτηρια θα παρουνε, και φυσικα δνε παιζουνε κασκολ κτλ. αυτο πανω κατω ισχυει σε ολα τα παιχνιδια ανεξαρτητου ομαδος.

Ο Πανιώνιος έδωσε στον Παναθηναϊκό;

Σε αυτό μαζί σου . Ήμουν της άποψης και είμαι ότι άδικα δεν δόθηκαν στον ΠΑΟ .
Και δεν ισχύει αυτο μόνο για τον Πανιώνιο ε , το ίδιο για οποιαδήποτε ομάδα έπαιζε μαζί σας ή με άλλη ομάδα .

@Samis

Γιατί ο Ολυμπιακός όμως έχει το δικαίωμα να δει ματς στην Ξάνθη και εδώ δεν δίνεται άδεια σε καμία ομάδα :-k;

@CrisP

ναι ρε μαν είναι άδικο . Άμα πέρναγε ο βάζελος και παίζατε μαζί του στο Ο.Α.Κ.Α χωρίς εισητήρια δεν σας καλοκαθόταν η ιδέα αυτή καθόλου για ένα νοκ-αουτ ματς κυπέλου.

Και κάνω και την αυτοκριτική μου :
Γιατί φτάσαμε να έχουμε μονόχρομα γήπεδα με λίγες εξαιρέσεις ; Γιατί και ο Πανιώνιος μόνο στον Π.Α.Ο.Κ έδωσε και δεν θυμάμε άλλη ομάδα να πήρε εισητήρια .

στον επισημο ολυμπιακο δεν δινεται. οργανωμενοι πανε πουπανε και καλα σαν μη οργανωμενοι και συναντιουνται στην εξεδρα χαχαχα :lol: . τωρα αν ο γηπεδουχος δεν τους το απαγορευει (και κοιταει πχ την τσεπη του, γιατι ισως να μην γεμιζει ποτε το γηπεδο, ή απλα για να τα εχει καλα με τους αλλους) τι να κανουμε.

Ρε φίλε κάνεις σα να ανακάλυψες τον τροχό ένα πράμα! :lol:

Εδώ και χρόνια ισχύει ότι το να δοθούν εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα επαφίεται αρχικά στους γηπεδούχους και μετά στην ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ Ξάνθη ήθελε να δώσει (για να τσεπώσει τα φράγκα), ο Ολυμπιακός δε θέλει να δώσει. Αυτή είναι η πολιτική του. Τι να κάνουμε τώρα, να βγούμε σε πορεία διαμαρτυρίας?

Mε την ίδια λογική και το ελληνικό πολιτικό σύστημα σάπιο είναι , και οι πολιτικοί πουλημένοι και ξεφτίλες και η κρίση μας έχει καταστρέψει . Κατι όμως πρέπει να κάνουμε για αυτό . Τώρα κάνω σαν να ανακάλυψα τροχό ένα πράμα . Τι να κάνουμε τώρα , να βγούμε σε πορεία διμαρτυρίας ;

Φίλος μου Ολυμπιακός βαμένος παρακαλά να κάνουν οι άλλες ομαδές καλά ρόστερ και γήπεδα για να πέρνει όπως λέει ’ Πρωταθλήματα που αξίζουν και όχι περίπατους στο διπλανό παρκάκι με ομάδες της γειτονιάς .Όσο πέρνει ο Ολυμπιακός ή ο Παο πρωταθλήματα και κύπελα σε τέτοιο επίπεδο σαφώς και βολεύει κάποιους για αυτό και δεν διατίθενται αυτοί οι κάποιοι να άλλαξουν το καθεστώς αυτο . Κάτι μου θυμίζει αυτή η ιστορία σε μια χώρα κάπου στην Ευρώπη που λέγεται Ελλάδα με ρουσφέτια και στύριξη σάπιων πολιτικών … Αλλά τι κάθομαι και εγώ και ασχολούμε ; Για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ; Και ποιος χέστηκε . Λίγοι μείναμε και αυτοί μαλώνουμε .

Τέλος πάντων . Θα φάω flame για αυτά αλλά εμένα αυτός είναι ο προβληματισμός μου για ένα άθλημα που αγαπάω και σέβομαι . Αλλά εδώ στην Ελλάδα αυτή η λογική δεν πληρώνει και δεν φανατίζει όσο χρειάζονται κάποιοι.

Adios !

Η αλήθεια είναι ότι για να αλλάξει το πολιτικό σύστημα θα άξιζε να βγούμε σε πορεία διαμαρτυρίας, για να παίρνουν εισιτήρια οι οργανωμένοι οπάδοί όχι δεν θα άξιζε.

Κάποτε που ο νόμος έλεγε ότι οι φιλοξενούμενοι δικαιούνται το 40% (και πιο μετά το 30%) των εισιτηρίων, είχαμε αίματα σχεδόν σε κάθε αγώνα. Ένας απ’ αυτούς μάλιστα ήταν στο γήπεδό σας μεταξύ πανθήρων και θ7.

Ας κάνουν οι φίλαθλοι πρώτα κουμάντο να διώξουν τους στρατούς από τα γήπεδα (νομίζω ο δικός σας στρατός πριν λίγο καιρό διέλυσε το γηπεδό σας για να μην παίξει ευρωπαϊκό παιχνίδι εκεί η ΑΕΚ.

Λύστε πρώτα αυτά τα ζητήματα και μετά ασχολούμαστε και με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟ που δεν δίνουν εισιτήρια.

Στο κάτω-κάτω κανείς δεν σου απαγορεύει να πας την Τετάρτη και να πάρεις εισιτήριο για να δεις την ομάδα σου.