Εντάξει ο Mule έγραψε πάλι σήμερα. Από τη μία βαφτίζει “μήνυμα υπέρ του ΠΑΟ” τον μη καταλογισμό του πέναλτι στον Τοροσίδη, από την άλλη όταν έρχεται (εξ’ οικείων τα βέλη κιόλας!) η εύλογη απορία, γιατί τότε να μη θεωρηθεί “μήνυμα υπέρ του Ολυμπιακού” το περσινό με τον Κατσουράνη, το αλλάζει και λέει “μα ούτε κρίθηκε στον πόντο εκείνο το πρωτάθλημα, ούτε μας πήγε σπρωχτούς όλο το χρόνο η σφυρίχτρα!”
Ναι ρε Mule! Σε αντίθεση με φέτος ας πούμε που η σφυρίχτρα πάει σπρωχτούς εμάς όλο το χρόνο!
Σωστά;
Αλλά επειδή με διασκεδάζει η λογική σου, εγώ θα σου πω το εξής: σκέψου το πολύ πιθανό σενάριο την Τετάρτη να σου φύγω με πέντε βαθμούς και να κρατήσω αυτή τη διαφορά μέχρι το ντέρμπι.
Εκεί που λες ρίχνει μια καλή βουτιά κάποια στιγμή ο Λέτο, φρουτ πέναλτι, μέσα, 1-0 νίκη για ΠΑΟ.
Η διαφορά στους 8.
Μετά έλα εσύ να μου αποδείξεις ότι το πρωτάθλημα αλλοιώθηκε (“μα γιατί ρε φίλε, αφού στο πήρα με μεγάλη διαφορά”), ότι με πήγε σπρωχτό όλο το χρόνο η σφυρίχτρα (“μα γιατί ρε φίλε, ντάξει, μεμονωμένα λάθος σφυρίγματα από δω κι από κει, σιγά, και γω είχα παράπονα ξέρεις”) και, βέβαια, ότι αν μετά χαλάσεις τον κόσμο δε θα είναι απλά “το μιντιακό σύστημα που σε στηρίζει”…
Γιατί έτσι όπως απαντάτε καμιά φορά, μάλλον τέτοια θέλετε να σας λέμε κι εμείς. Έτσι να σας αντιμετωπίζουμε κι εμείς. Χωρίς επιχειρήματα, μόνο με σοφίσματα και ευφυολογήματα. Και στο τέλος να μη λέμε τίποτα.
[SPOILER]Για να σταματήσω όμως την πικρή αυτή πλάκα, εμένα η άποψή μου για πέρυσι είναι η εξής: όχι βέβαια ότι το πρωτάθλημα αλλοιώθηκε και τέτοιες μαλακίες που κάποιοι από σας φέτος τις έχετε αρχίσει από τώρα, ακολουθώντας πιστά τη γραμμή Θεοδωρίδη, αλλά ότι ο Μαρινάκης στην πρώτη του χρονιά έκανε μια χυδαία επίδειξη δύναμης που θύμισε τις “καλύτερες” μέρες της εποχής Κόκκαλη: το δόγμα δηλαδή “ο Θρύλος να νικάει κι όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν”. Και να νικάει παντού και πάντα. Με κάθε τρόπο. Ακόμα κι όταν δε χρειάζεται. Γιατί στο ντέρμπι ο στόχος πρακτικά είχε ήδη επιτευχθεί για το Μαρινάκη, το πρωτάθλημα το είχε εξασφαλίσει, αλλά ακόμα κι έτσι όχι, δε θα άφηνε τον ΠΑΟ να κερδίσει μέσα στο Καραϊσκάκη. Γιατί απλά ΔΕ ΧΑΡΙΖΕ ΚΑΣΤΑΝΑ. Γιατί ο Μαρινάκης όλη τη χρονιά ζούσε για να πάει μετά στο Σισσέ και να του πει χαχανίζοντας “σε πήδηξα”. Αυτό είναι η επιτομή της λογικής που εξαγρίωσε κάθε βάζελο πέρυσι, πέρα από τις δικαιολογίες τύπου “έλα μωρέ ντάξει σιγά μην το παιρνες ακόμα κι έτσι”. Η δικτατορική λογική “δε μου φτάνουν τα πρωταθλήματα, θέλω να νικάω και τους “λαγούς” - κι ας είναι και με τη σφυρίχτρα”.
Και τώρα εμπρός, πες μου ότι αυτό έχει να κάνει απλά με τη νοοτροπία του νικητή ή τί άλλο θα σκεφτείς να πεις ότι σε χαρακτηρίζει, μια που είσαι 30 γαύρος και έχεις ζήσει πέτρινα χρόνια και μπλαμπλαμπλά.[/SPOILER]