Ολυμπιακός

Συμφώνω .
Κοιτα όμως . Το ποδόσφαιρο είναι αθλητισμός . Και ο Αθλητισμός είναι κομμάτι του πολιτισμού μας . Το θέλεις υγειές γιατί αυτό μπορεί να διδάξει σεβασμό . Όλα αυτά που γράφω και έγραψα απότελουν έναν γενικό προβληματισμό για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου και αθλητισμού ως κομμάτι της κοινωνίας που στο κάτω κάτω μας επειρεάζει και αποτέλει και καθρεύτη της κατάστασης της (βλέπε σήμερα) .

Και να στο πω και έτσι . Σε ένα πρωτάθλημα των δύο άντε τρειών ομάδων πόση μπάλα και ένταση , δυσκολία θα δεις ; Σκέψου όμως ένα πρωτάθλημα ( βλέπε Αγλλία ) που την μία χρονια η ομάδα Α πρωταθλήτρια , μετα η Γ , μετά η Β , μετα η Λ κλπ , με γήπεδα γεμάτα με οπαδούς και των δύο ομάδων . Αυτό είναι πρωτάθλημα που πέρνεις και το χέρεσαι . Και αυτό είναι θέμα ανταγωνιστικότητας . Ειναι θέμα ίσης αντιμετόπησης απο διαιτησία , πολητεία κλπ .

Όσο για την αστυνομία . Έχει πόσους ρομποκοπ για τις πορείες και δεν μπορεί να πιάσει και να νταντέψει 700 αούγκανους ; Ή οι διοικήσεις που χρειάζονται φανατισμό και δεν προστατεύουν την υπόληψη της ομάδας και το ίδιο τους το σπίτι.

Σορυ άμα έκανα ορθρογραφικά αλλά η δισλεξία δεν με αφίνει η ριμάδα [-X

Τριπλό ?κτύπημα? ετοιμάζει ο Ολυμπιακός!

http://www.balleto.gr/triplo_aktupimaa_etoimazei_o_olumpiakos.html

H αλήθεια είναι πως αν άλλος χρήστης μου απαντούσε όπως ο Γράκχος μπορεί και να παρεξηγούμουν. Αλλά με τον Γράκχο τα έχουμε νομίζω ξεκαθαρίσει χρόνια τώρα αυτά και υπάρχει κάποια αμοιβαία ανοχή. :wink:
Όταν καταλαβαινεις πως αυτός που έχεις απέναντι σου δεν είναι κανένας τσόγλανος (το αντίθετο μάλλον) ή αγράμματος, όσο και να σε κοντράρει δεν το κάνει κακοπροαίρετα, έχει και αποδεδειγμένα χιούμορ και δέχεται και αυτός τις αντίστοιχες δικές σου επιθέσεις, γίνεται να υπάρξει αυτή η ισορροπία. :roll:

Πάμε στο θέμα τώρα…

Πρόσφατα έγραφες και εσύ πως δεν είναι δυνατό να ζεί κανείς στην Ελλάδα και να αγνοεί πως στο ποδόσφαιρο παίζει παρασκήνιο. Ακόμα και αν λοιπόν ισχύει η πολύ καλοπροαίρετη εκδοχή πως επειδή ο Τορο πέταξε τα χέρια θεατρικά προς τα πάνω και ο Παπαρέας την πάτησε νομίζοντας πως κάνει θέατρο, για να είσαι σεβαστός σαν Ολυμπιακός πρέπει να ζητήσεις την τιμωρία του διαιτητή. Που δεν είναι τίποτα λιγότερο από αυτό που προβλέπουν οι κανονισμοί της ΕΠΟ για την αξιολόγηση των διαιτητών. Δεν κάθονται να ψάξουν αν ο διαιτητής την πάτησε πράγματι, ή αν είναι μέρος κυκλώματος, ή δεν ξέρω τι άλλο.
Αν αυτό το μήνυμα δεν δωθεί, όπως πολύ σωστά έγραψε ο Ντεθστερ πιό κάτω κινδυνεύεις να γίνεις ΑΕΚ…
Δείτε πως η τρίτη σε τίτλους ομάδα της χώρας έχει φτάσει να είναι θύμα όποιου θέλει να πάρει τα “κουκούτσια” του λόγω της διοικητικής της κατάστασης…
Μέσα σε 5 μέρες την έσφαξαν τόσο με την Ξάνθη μέσα στο ΟΑΚΑ όσο και με τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο…
Και η πλάκα είναι πως το θέμα περνάει πλέον στα ψιλά: Oι εφημερίδες γράφουν για το αήττητο σερί του Ουζουνίδη, κανείς δεν μένει στο πως πέρασε η Ξάνθη από το ΟΑΚΑ!
Μακριά από εμάς λοιπόν…

Ώχου μωρε μαλάκα τώρα… :roll:
Την άποψη μου για το τι κάνετε καλά αγωνιστικά την έχω γράψει, και στον Φερέιρα έχω δώσει τα εύσημα, και πως έχω διαψευστεί στις καλοκαιρινές μου προβλέψεις για εσάς έχω παρααδεχτεί (και μου έκανες και την σχετική πλάκα θυμίζοντας αυτά που έγραφα τον Αύγουστο για τον Κουίνσυ στον Ηλεκτρικό! :p) Ήμαρτον λοιπόν!:roll:
ΑΛΛΑ: Aυτό δεν αλλάζει πως έχετε πάρει και τα σφυρίγματα σας! Eίναι η κουβέντα της περασμένης εβδομάδας για τις βουτιές του Λέτο σε Ξάνθη, Ν. Σμύρνη κλπ. και όχι μόνο! Και με την Δόξα την περασμένη εβδομάδα όσο η ώρα περνούσε και έμενε το 0-0, πάλι την έκανε την βουτιά του, ευτυχώς δεν πήρε το πέναλτυ, αλλά δεν πήρε και την κάρτα που προβλέπει ο κανονισμός…

Πάντως δεν είμαι κλάψας, δεν μου ταιριάζουν αυτά ούτε προσωπικά ούτε στην ομάδα μου. Αν ο Ολυμπιακός χάσει το πρωτάθλημα η ευθύνη θα είναι δική μας. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε στο τι κάναμε λάθος σε επιλογές παιχτών, στο πως το -απαραίτητο μεν- rotation του Βαλβέρδε (αλλά και οι τραυματισμοί) δεν έχουν επιτρέψει σε αυτή την ομάδα να αναπτύξει τους αυτοματισμούς μίας ομάδας με σταθερό κορμό κλπ.
Και για το 2004, που όλη η Ελλάδα είδε τον Δούρο να αλλοιώνει αποτέλεσμα, εγώ τα βάζω με τους παίχτες που γκέλαραν στη Ριζούπολη με Ιωνικό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ…

Κακώς με προβοκάρεις να σου γράψω πράγματα που δεν πιστεύω, έχω από πέρυσι κουραστεί να γράφω πως το στυλ “παράγοντα παλαιάς κοπής” από τον Μαρινάκη με ενοχλεί και πως η προσωπική επίθεση και τα μπινελίκια στον Σισσέ ήταν απαράδεκτα (btw είναι μία συμπεριφορά που ο Κόκκαλης που όλοι θεωρείτε τον “έξω από εδώ” δεν είχε ποτέ!).
Αλλά ο Μαρινάκης είναι αναγκαίο κακό, κάποιος πρέπει να βάζει και τα φράγκα σε αυτή την ομάδα.

ΟΚ εγώ δε διαφωνώ με το να ζητήσει ο σύλλογός σου την τιμωρία ενός διαιτητή που τον αδίκησε, για την ακρίβεια μου φαίνεται θεμιτό - όχι βέβαια και “να μην ξανασφυρίξει ποτέ” όπως λένε κάτι γραφικοί γαύροι, αλλά αν φάει την καμπανούλα του νομίζω ότι θα είναι δίκαιο. Από κει και πέρα τα περί “μηνύματος στην Αρχή του πρωταθλήματος ώστε να μη σε πάει κόντρα η διαιτησία” θεωρώ ότι ακούγονται μεν πολύ όμορφα και σίγουρα μη επιλήψιμα, αλλά το πρόβλημά μου είναι ότι στην πράξη μεταφράζονται σε μια ανομολόγητη αξίωση του Μαρινάκη είτε να ευνοηθεί στη συνέχεια ώστε να “έρθει στα ίσια του”, είτε να αδικηθεί ο ανταγωνιστής του για τον τίτλο, δηλαδή ο ΠΑΟ, κάτι που από όποια πλευρά και να το δει κανείς θεμιτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Δηλαδή και η ίδια η γλώσσα της ΠΑΕ Ολυμπιακός αυτό δείχνει. Βγήκε ο Θεοδωρίδης και άρχισε να σκούζει όχι “πώς τολμάτε ρε να αδικείτε τον Θρύλο” ξέρω γω, αλλά “πάτε να χαρίσετε το πρωτάθλημα στους ανύπαρκτους”. Τί να πω; Όσο για το παρασκήνιο, εγώ δεν είπα ότι δεν υπάρχει φέτος, γιατί αν το έλεγα αυτό θα ήμουν απλά στην κοσμάρα μου, αλλά το να ισχυριστεί κανείς ότι ο ΠΑΟ της ανύπαρκτης διοίκησης, του Βαρδινογιαννέικου που έχει αφήσει την ομάδα στην τύχη της και των μετόχων που στη συντριπτική τους πλειοψηφία σφυρίζουν αδιάφορα, ο ΠΑΟ που ήδη δεν έχει λεφτά ούτε να πληρώσει τους παίκτες του, “κάνει καλά” σε παρασκηνιακό επίπεδο τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη, ε, πώς να στο πω, μου φαίνεται απίστευτα γελοίο και γραφικό.

Το ελπίζω κι εγώ ότι όταν θα έχετε χάσει στο τέλος το πρωτάθλημα θα έχετε τα αρχίδια να παραδεχτείτε ότι τα κάνατε σκατά και ότι το χάσατε από τον ΠΑΟ των χιλίων προβλημάτων εξ’ αιτίας του ανεκδιήγητου Βαλβέρδε και των ακόμα πιο ανεκδιήγητων παικτών σας, και ότι δε θα τα ρίξετε στη διαιτησία όπως για το 2004 που ακόμα πολλοί γαύροι αποκαλούν “δουροπρωτάθλημα” (αν και για να είμαι δίκαιος αναγνωρίζω ότι θέλατε μια πίστωση χρόνου ώστε να καταλήξετε στη γραμμή αυτή, γιατί αρχικά και μέχρι και για κάνα δυο χρόνια μετά λέγατε πότε “δουροπρωτάθλημα” και πότε “βοκολοπρωτάθλημα”, δεν είχατε αποφασίσει τί ακριβώς σας έφταιγε). Παρεπιπτόντως και για να μην αρχίσουμε πάλι τα “σου πα μου πες”, το “εσείς” είναι, εχμ, πληθυντικός γενίκευσης, μια που εσύ ξεκαθάρισες τη θέση σου, εντάξει;

Όσο για τα σφυρίγματα που λες, επειδή τις προάλλες τα λέγατε πάλι με Outshined και mandrake και άκρη απ’ όσο θυμάμαι δε βγάλατε (ακόμα και Ολυμπιακοί διαφώνησαν μαζί σου πάνω σ’ αυτό) δε θα το συνεχίσω. Μου αρκεί, για την ώρα, το ότι παραδέχεσαι ότι αγωνιστικά έχω δείξει ότι δεν έχω ανάγκη τη διαιτησία και ότι δε νικάω χάρη σ’ αυτήν, όπως ελπίζω τουλάχιστον ότι σημαίνουν τα γραφόμενά σου.

Ε ναι ρε Mule δε γουστάρεις Μαρινάκη, δεν εγκρίνεις τα πεσίματα στο Σισέ, δεν το ένα, δεν το άλλο, όλα καλά, αλλά μετά πώς διάολο γίνεται να έχεις σε εκτίμηση το σιχαμένο το Σάββα Θεοδωρίδη που είναι αν όχι χειρότερος, της ίδιας αηδιαστικής λογικής με τον πρόεδρο του, αυτό δεν το καταλαβαίνω. Τέλος πάντων.

Καλά για τον Κόκκαλη και το “ήθος” του ας μην αρχίσουμε καλύτερα, μη θυμηθώ δηλώσεις του πριν από ντέρμπι, συνεντεύξεις τύπου, διαρροές στον Τύπο από το περιβάλλον του, φωτιές στο φυτίλι του φανατισμού των οργανωμένων κτλ. κτλ.
Ναι οκ, δεν έβριζε τους παίκτες του ΠΑΟ στη μούρη, εντάξει…

Κότες και πελάτες, καλά σας τα χωνε ο Σώκρατες :!:

10 βαθμούς μπροστά θα ήταν τώρα η ομάδα. :lol:

Μη χαλιέσαι, είναι μέχρι να μάθει πλήρως την “τέχνη” ο Βαγγέλας.

Μπα, ανεπίδεκτος μαθήσεως μου φαίνεται, κόπια του φίλου του του Πατέρα (πού χάθηκες ΣΩΤΗΡΑ μας??).

Ωραία ντρίμπλα.

Αλλά ποιός το γαμάει και τον Πατέρα…

Οχι οτι ο Πατερας ειναι και κανενας αγιος αλλα δεν ηταν τοσο εμετικος οσο ο φιλος του ο Βαγγελας

Mule χαιρομαι πολυ οταν μιλαμε λογικα. Αλλα γιατι χαρακτηριζεις βουτιες τις ανατροπες στον Λετο ή γιατι πρεπει να παρει κιτρινη δεν σε πιανω, το να πεσει καποιος παιχτης στην περιοχη δεν σημαινει οτι αυτοματα ειναι και κιτρινη αν δεν ειναι οντως πεναλτυ. Καμια φαση του Αργεντινου δεν ειναι φαση Βυντρα με το παιχνιδι με τον Αρη που για να ειμαι ειλικρινης οταν εβλεπα εκεινο το παιχνιδι πεναλτυ λεω πως ειναι μετα βεβαια στην επαναληψη φανηκε οτι ηταν “αερας”.

O Zέκα προχθές έπρεπε να πάρει κίτρινη.

Ειλικρινα θα σου απαντησω … δυσκολη φαση. Δεν θα μου φαινοταν πολυ παραξενο αν το εδινε, ευτυχως ομως που δεν εγινε κατι τετοιο αλλα οχι και κιτρινη βρε karvou… Ξαναδες την φαση.

Οντως ηλιθια λογικη αυτη.Το ιδιο ηλιθια και κομπλεξικη με το "Ε,επι Κοκκαλη πηρατε 12 πρωταθληματα,βγαλτε … (εκει ο ζελας κανει πως σκεφτεται) 7-8 ,μη σου πω 9-10 που ηταν μουφα και ειμαστε οκ . :lol:

Eνα πολυ ωραιο και χαραχτηριστικο σχολιο που ειδα καπου:
"Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η μεγάλη αλήθεια του ελληνικού ποδοσφαίρου: O γαύρος δεν είναι ομάδα, είναι κοινωνική μάστιγα. Είναι όλες οι αμαρτίες της νεοελληνικής κοινωνίας εκπεφρασμένες σε ένα,οιονεί,κωμικό κολάζ απο καρικατούρες. Είναι το αποτρόπαιο πρόσωπο του ελληνικού αθλητισμού, που όλοι γνωρίζουμε και μόνο κάποιοι οπαδοί του μπορούν να αντικρίζουν χωρίς να τρομάζουν."
Ειναι αυτο που λεμε right on the money…

(Για τον από πάνω)
Μήπως είσαι βάζελος?:lol:#-o

Aπλα νοημων.

Βάζελος “νοήμων”…?

…κλάσιμο απ’όλους τους μεταγραφικούς στόχους:? ή έτσι μου φάνηκε#-o
:):!:

αν εννοεις το φορμικα, ακομα δεν τελειωσε, εγινε νεα προταση και μπορει να τα βρουνε.

Για Δούρο και εδώ.

Ρε καραγκιοζάκια η καρατιά του Κατσικγιο τι είναι;Αναμασάτε μια μαλακία ολκής τόσα χρόνα σα πρόβατα.Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

α ωραια καλημερα πρωι πρωι να βλεπω τα βελασματα του xxxloko :lol::lol: