Ολυμπιακός

Μαρκάνο πρώτος φέτος σε συμμετοχές στη βασική ενδεκάδα. :’)

Ψιλοάκυρο αυτό που θα πω, αλλά βλέπω άτομα σαν τον xxxloko που έχουν μπει στο forum του ROCKING.GR, δηλαδή ένα μουσικό φόρουμ, και το 95% των posts τους είναι στα αθλητικά (και στα οφτόπικ βεβαίως βεβαίως), μόνο σε εμένα φαίνεται χαζομάρα;

:–

[SPOILER]δεν υπάρχει πιο rock μέρος για να μιλήσεις για μπάλα 8)[/SPOILER]

@Γράκχος:

Έγραψα και πως αναγνωρίζω την αγωνιστική σας αποτελεσματικότητα και πως κάποια σφυρίγματα τα έχετε “πάρει έξυπνα” (ειδικά ο Λέτο) που έλεγε και ο Καρβου την περασμένη εβδομάδα, και έχω αναφερθεί σε συγκεκριμένες φάσεις/παιχνίδια.
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο, δεν θα γίνω σαν κάτι γραφικούς βάζελους που πιστεύουν πως οι ομάδες μας των τελευταίων 15 ετών ό,τι κέρδισαν το πήραν με διαιτησία, παράγκες κλπ.

Σάββα γουστάρω γιατί ΔΕΝ είναι περίπτωση Μαρινάκη! Ο άνθρωπος αυτός έχει παίξει μπάλα και μάλιστα έχει κάνει πρωταθλητισμό με την φανέλλα του Θρύλου!
Και είναι άρρωστος Ολυμπιακός! Λέει καμία κουβέντα παραπάνω όπως το κυειακάτικο “ανύπαρκτοι” αλλά το λέει τίμια, προέρχεται από άλλη εποχή που υπήρχε αντιπαλότητα αλλά όχι χουλιγκανιλίκια!
Επίσης είναι ένας άνθρωπος με γενικότερη μόρφωση και επίπεδο, πελάτης κολητού μου βιβλιοπώλη, και τον θυμάμαι χαρακτηριστικά να “διευκολύνει” τους δημοσιογράφους (που ως τιμητές των πάντων τον κρίνουν αφ’ υψηλού και του έχουν κρεμάσει την ταμπέλα του γραφικού) μεταφράζοντας από τα Γαλλικά τις δηλώσεις του Τουρέ μετά από το ντέρμπυ μας το 2005, αφού δεν υπήρχε διερμηνέας από τον Ολυμιακό αλλά και ούτε ένας δημοσιογράφος που να ξέρει Γαλλικά. Αλλά τότε ήταν καλός και χρήσιμος ο “γραφικός γέρος” :wink:

@Drenie: Για την φάση με τη Δράμα που γράφω, έπρεπε να πάρει κάρτα ο Λέτο γιατί βούτηξε σαφώς επιτηδευμένα αλλά και μετά γύρισε και προς τον διαιτητή και ζήτησε πέναλτυ. Αυτό είναι κάρτα! :slight_smile:

κ να ήταν μόνο αυτός…

Δηλώσεις Παπαλουκά. Μύθος…

http://www.superbasket.gr/permalink/154298.html

Βρε ουουστ…

Όξω ρε μισθοφόρε τσουτσέκι!

Ποτέ δεν την πόνεσες αυτή τη φανέλλα, ούτε στο πρώτο σου πέρασμα ούτε στο δεύτερο, μόνο δηλώσεις ήσουνα!

Μα γιατι? αφου χτυπουσε πολυ ωραια τα παλαμακια!!

Υ.Γ. μαλλον δεν παιρνετε Καρολ…

Στο φάιναλ φορ του 2008/09 αυτός με τον Βούισιτς μας πήγαν όμως και την επόμενη χρονιά στο Παρίσι εκείνος κράτησε την ομάδα με την Παρτιζάν, όταν όλοι πελαγοδρομούσαν και πηγαίναμε κατευθείαν για αποκλεισμό.

Πέρσι, ειδικά από τα μισά και μετά, ήταν αρνητικότατος αλλά και πάλι του χρεώνουν τις άστοχες βολές με τον ΠΑΟ ξεχνώντας όμως να πουν ότι στην επόμενη άμυνα έκοψε τον Νίκολας και ξαναπήραμε κατοχή.

Το ότι έπαιρνε πολλά λεφτά είναι σαφώς αλήθεια αλλά στον Ολυμπιακό των Αγγελόπουλων πήρε 1,5 εκ. μέχρι και ο Τσακαλίδης.

Οι μεγάλοι παίχτες θέλουν να είναι πρώτοι στους πρώτους. Ούτε δέκατοι στους πρώτους ούτε πρώτοι στο χωριό, ούτε δεύτεροι στην πόλη και λοιπές γραφικότητες.

Πάντως ο Παπαλουκάμπ πληρώνωνταν πολύ καλά τα προηγούμενα τρία χρόνια για έβδομος στον δεύτερο. Προς τι λοιπόν το παράπονο;

Από όλη αυτή την υπόθεση το πιο ωραίο είναι οι κωλοτούμπες των “άρρωστων”. Από την αποθέωση στην απόλυτη απαξίωση. :lol:

Υπάρχει ακόμη κάποιος που πιστεύει ότι τίθεται θέμα σύγκρισης του Μήτσου με τον Θοδωράκη;

Ούτε γω πιστεύω ότι κάνατε όσα κάνατε μόνο χάρη στη διαιτησία και την παράγκα.
Κάτι βέβαια που δεν αναιρεί ούτε ότι γενικά η διαιτησία εσάς πήγαινε, ούτε ότι υπήρχε παράγκα.
Για την ακρίβεια θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει ακόμα κόσμος, οποιασδήποτε οπαδικής ταυτότητας, που πιστεύει ότι δεν υπήρξε ποτέ παράγκα.
Τέλος πάντων…

Καλά αυτό με τη μετάφραση από τα γαλλικά δεν ξέρω γιατί ακριβώς το αναφέρεις, ούτε με εντυπωσιάζει η γαλλομάθειά του, ούτε έχει διευκολύνει ποτέ εμένα προσωπικά ο Θεοδωρίδης ώστε να θεωρούμαι αχάριστος αν τον θεωρώ “γραφικό γέρο”.
Άσε που η καλλιέργεια και το επίπεδο που του αποδίδεις όχι μόνο δεν ελαφρύνουν τη θέση του αλλά ίσα ίσα την επιβαρύνουν, γιατί αν για την περίπτωση ενός γενικώς άξεστου τύπου που συμπεριφέρεται σαν όρθιο ζώο μπορείς να δείξεις μια κάποια επιείκεια ή κατανόηση, δε βλέπω πώς δικαιολογείται να συμπεριφέρεται ανάλογα κάποιος που είναι καλλιεργημένος - μάλιστα θα έλεγα ότι αυτός έχει σοβαρότερο πρόβλημα.
Ούτε μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να μη θεωρείς αυτά που λέει και κάνει ο Θεοδωρίδης χουλιγκανιλίκια. Αυτή η θέση σου μου θυμίζει μια άλλη φορά πέρυσι που υπερασπιζόσουν με παρόμοια επιχειρήματα τον Τάσο Μητρόπουλο.
Πάσο.

Γράκχε σόρι που χαλάω την παραγκολογία σου, αλλά εγώ θα ήθελα να μάθω ποιος στο καλό μπορεί να επέλεξε τον Κρέσιτς για πιθανό στόχο?

Επιτέλους ποιος διαλέγει παίχτες σε αυτήν την ομάδα να ξέρουμε να τον πάρουμε στο κυνήγι?

To 2008/09 άρχισε να παίζει τέτοια εποχή και μας πήγε στο final 4 του Μονάχου με κάποια πράγματι επικά παιχνίδια! Αλλά αυτή είναι η δουλειά του, και όπως ακριβώς γράφεις την καλοπληρώθηκε! Το γεγονός πως τον αναφέρεις ακριβώς μαζί με τον Βούισιτς είναι ενδεικτικό: Στη σχέση του με τον Ολυμπιακό, ο Παπαλουκάς θα μπορούσε να είναι και Κροάτης, ένας καλός ξένος που προσέφερε την εμπειρία του και το ταλέντο του και πληρώθηκε πολύ καλά για αυτό!
Ας το άφηνε εκεί. Ας έλειπαν οι δηλώσεις για τον βαμμένο γαύρο που ήταν στο ΣΕΦ και χειροκροτούσε τις ομάδες του Ιωαννίδη!
Εγώ από έναν αρχηγό (ειδικά) του Ολυμπιακού θέλω να βγάζει αρρώστια και πόρωση πάνω από επαγγελματισμό. Για αυτό και γουστάρω και τον Τάσαρο τον Ράμπο και με κράζει ο Γράκχος! :stuck_out_tongue: Ο Τόμιτς, ένα παιδί που ήρθε στην Ελλάδα στην εφηβεία του και μάλλον δεν ήταν Ολυμπιακός από τα γεννοφάσκια του, το είχε αυτό! Ο Παπαλουκάς όχι! Ας είναι καλά οι φιλίες με τον Διαμαντίδη, τα καραγκιοζιλίκια στα διαφημιστικά της Wind, και αν στο ΟΑΚΑ του βρίζουν τη μάνα δεν θα σκάσει κιόλας, το μεροκάματο να βγαίνει… [-X

Θέλω να πιστεύω πως δεν το γράφεις για μένα αυτό, γιατί απλά ποτέ δεν τον αποθέωσα. Τον παραδέχομαι ως μεγάλο παίχτη αλλά ποτέ δεν με πόρωσε ως παίχτης του Ολυμπιακού!

Η παράγκα και βέβαια υπήρχε και ήταν ένα μαγαζί από όπου ψώνιζαν οι πάντες, ο καθένας ανάλογα με το ειδικό του βάρος εκείνη την περίοδο… :wink:

Για Τάσαρο τα γράφω και παραπάνω!
Και Σάββα γουστάρω, και ας λέτε ό,τι θέλετε! :stuck_out_tongue:

Δεν αναφέρομαι σε σένα ρε Mule. Άλλωστε ούτε κι εμένα με πόρωσε ποτέ ως παίχτης του Ολυμπιακού.
Όταν το έγραφα είχα στο μυαλό μου κάτι θύρες7, ερυθρόλευκες στρατιές, άκηδες, τάκηδες, “πρωταθλητές”, “γάβρους”, “πράσινες” και το κακό συναπάντημα…:slight_smile:

A καλά, αυτούς άστους, και αυτών η σχέση με τον Ολυμπιακό είναι σε μεγάλο βαθμό “επαγγελματική” :wink:

Συμφωνω με τον Γρακχο περί Σάββα. Επίσης mule ας μην προσπερνάμε το γεγονός πως ο “τασαρος” φόρεσε φανέλα της ΑΕΚ και του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ πριν ξαναγυρίσει… Και άλλοι το έκαναν αλλά δεν πούλησαν “γαυριλικι” η τουλάχιστον το πούλησαν προερχόμενοι από τον ΠΑΟ και όχι πηγαινοερχομενοι…

Εδώ φωτογραφίζεις τον κηπουρό ή μου φαίνεται;
Αν ναι, νομίζω ότι κάνεις λάθος. Ήταν φυσική η αντίδρασή του μετά από την απαξίωση που του επιφύλαξε η πλειοψηφία των παναθηναικών οπαδών και εφημερίδων. Τα αντίστοιχα αρρωστάκια που αναφέρω πιο πάνω.

Κωνσταντίνου, τον οποίο συμπαθώ όπως και να χει και πιστεύω πως αν δεν κάθονταν οι τραυματισμοί θα είχε βοηθήσει πολύ περισσοτερο

Για τον Κωνσταντινου εχω ακριβως την ιδια αποψη,τον θεωρω εξαιρετικο παικτη,ειδικα στα καλα του χρονια στον Παναθηναικο και τον πρωτο χρονο σε εμας ηταν φοβερος φορ,αλλα δυστυχως σε εμας ειχε πολλα προβληματα με τους τραυματισμους,συν οτι προς το τελος επεσε πανω στον Νταρκο.

Δεν θυμάμαι να πουλάει ολυμπιακοφροσύνη ο Κωνσταντίνου. Ίσα ίσα που ήταν χαμηλών τόνων. Όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό δεν ασχολήθηκε κανένας μαζί του, ούτε θετικά ούτε αρνητικά.