Ολυμπιακός

…πέστα-γράψτα:):!:

τετοια γυρισματα μας κανουν αισιοδοξους για το μελλον κι ας χασαμε το ματς. τι τριποντο εβαλε ο αλλος ρε…

κοσταντζο τελος, υποογραφει ο καρολ.

Τσάμπα ήττα μέσα στην Τουρκία απο την Γαλατά
Ψυχωμένη ομάδα ο Θρύλος αλλά άτυχος στο τέλος

Eνταξει, ομαδα που ισοφαριζει στη ληξη απο τα 20 μετρα δεν τη λες και ατυχη, το παιχνιδι χαθηκε απο καποιες επιπολαιοτητες: καποιες ανεπιτυχεις επιθετικες προσπαθειες του Hines σε στυλ “Hero Of The Day”, αλλα ειναι απο τους καλυτερους παικτες μας φετος δεν μπορω να του προσαψω κατι + αυτο που λεει ο Angel7 για Gordon. O Gordon εκανε μπουκες στη αμυνα μας λες και ηταν ο Wade. Εγινε αυτο 1,2,3 φορες… ε μετα κατι επρεπε να αλλαξει απο τον παγκο ως προς τον τροπο αμυνας

Το ματς άξιζε και έπρεπε να το πάρει η ομάδα.Γελοία η άμυνα στον Γκόρντον,τον έκαναν να φαίνεται Τζόρνταν,τον κανονικό όμως.
Ε δεν γίνεται ρε γαμώτο,ασ’τον πιάσει ένας.

Κατά τα άλλα έχω κάποιες αμφιβολίες για τον τρόπο που στήνει την ομάδα ο Ντούντα(ε είναι εμφανές ότι ΚΑΤΙ πάει στραβά).
Με το υλικό που έχουμε ήδη πήγαμε μακριά,μακάρι να μας κάτσει και να περάσουμε(με πολύυυυ αισιοδοξία όμως).Αν και εδώ που τα λέμε και ο βάζελος έχει περάσει με 3-3.
Εντάξει είναι βάζελος αλλά και πάλι…

ασχετο ρε φλουντ. αλλα παλιοτερα θυμαμαι δηλωνες μη ολυμπιακος-ουδετερος η κανω λαθος;;:roll::stuck_out_tongue: οχι αληθεια εχω αυτη την εντυπωση

H oμάδα έχει ταβάνι στην Ευρωλίγκα και κάπου εκεί κυμαίνεται αυτή την εποχή. Οτιδήποτε άλλο παραπάνω είναι άθλος.
Παρόλα αυτά κάποια πραγματάκια στον πάγκο είναι ορατά διά γυμνού οφθαλμού. Καθυστερημένα τάϊμ άουτ όταν ανέβαινε η διαφορά. Πρίντεζης εκτός για πολύ. Επιμονή στον Άντιτς. Κακή διαχείριση των φάουλ στο τέλος του κανονικού αγώνα. Ο Τζαμόν πρέπειι να έβαλε τα πιο εύκολα καλάθια της ζωής του.
Αν όλα αυτά τα είχε κάνει ο δράκος…

Τα μισά έκανε ο δράκος και άκουγε τα δεκαπλάσια, αλλά τέλος πάντων.

Τελικά φέτος, φαίνεται να χάνουμε την πρόκριση για τρία ματς που κρίθηκαν στο τέλος.
Εγώ ποτέ δεν είχα απαίτηση από αυτήν την ομάδα ούτε καν για πρόκριση στους 8.

Όπως έχουμε ξαναπεί, 2-3 πολύ καλές προσθήκες + καινούριο φιλόδοξο προπονητή.

Από την άλλη, χωρίς την παραμικρή στήριξη από τον κόσμο, δε βλέπω γιατί να κάνουν τα παραπάνω οι Αγγελόπουλοι.

Ας έρθει ο προπονητής που θα εμπνεύσει παίχτες και κόσμο και θα δεις για πότε θα γεμίσει ξανά το ΣΕΦ! :wink:

εχει κάνει τις περισσότερες γκάφες στο πρωτάθλημα. πιανει τα δύσκολα και τρώει τα πιο εύκολα

Tη θυμάμαι τη φάση στο βίντεο! #-o

Αλλά δεν ειναι κακός τερματοφύλακας, πέρα από την καριέρα του στη Utd δες και τα παιχνίδια του φέτος με τον ΟΦΗ.
Ο ειρωνικός τόνος της Mirror, δεν είναι για αυτή την είδηση ειδικά, όλη τους η θεματολογία αν δεις και τα υπόλοιπα λινκς είναι κίτρινη και παρουσιασμένη έτσι.

βρε δεν λεω οτι ειναι κακός…απλα φέτος που εχω δει πρώτη εθνικη λιγότερο απο ολες τις υπόλοιπες χρονιές, όπου τον εχω δει, εχει κάνει τρελές γκάφες.
αμα ειναι να κρατούσατε τον κονστατζο…και να βάζατε τα ματς να γίνονται σαββατο που κάνει και έξοδο.:stuck_out_tongue:

είσαι σίγουρος οτι έχει κάνει φέτος γκάφες ο caroll?κανα λίνκ με τις φετινές γκάφες στον όφη παίζει?γιατί είχα την εντύπωση οτι έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα ως τώρα.

[SPOILER]πάντως το γκόλ που έχει στο βίντεο manchester-totenham και εδώ δεν θα μέτραγε αν το έτρωγε ο caroll με τον ολυμπιακό…:twisted::p[/SPOILER]

τον Μπλατ παρακαλω.

Συγκινήθηκα από τους τίτλους του Θρύλου και τελικά έγινα Ολυμπιακός!:lol::lol:

Όχι,Ολυμπιακός ήμουν πάντα αλλά δεν νομίζω πως μπορεί να μου κολλήσει κάποιος την ταμπέλα του οπαδού:-s
Ίσα ίσα,στο μπάσκετ(όταν ασχολούμαι με Ευρώπη)όντως δεν με ενδιαφέρουν και τόσο οι ομάδες,απλώς περισσότερο για τον χαβαλέ!Ξέρεις πως είμαστε οι μπασκετικοί μωρέ8)
Ούτως ή άλλως για ποδόσφαιρο κτλ δεν πολυ-ποστάρω εδώ μέσα.:roll:

Γενικά ο ΠΑΟ στα 00s στο μπάσκετ αποτελεί αγαπημένη μου ομάδα και ο Μπατίστ είναι μακράν ο αγαπημένος μου παίκτης στο Ελληνικό πρωτάθλημα,κάτι σαν είδωλο.Νομίζω κιόλας πως φαίνεται και από τα ποστ που κάνω στο τόπικ του ΠΑΟ,όπως πέρσι που προσπάθησα να εξηγήσω κάποια πράγματα χωρίς οπαδισμούς και αμπαλίαση.

Τέλος αν με μια ομάδα έχω κάνει προετοιμασία κτλ ώστε να είμαι υπέρ της,αυτός δεν είναι ο Ολυμπιακός σίγουρα:wink:

ναι εχει κάνει…στο ματς με την ξανθη είχε κάνει τραγικό παιγνίδι με διάφορες απίστευτες αποφάσεις, στα 3 ματς που τον εχω δει νομίζει οτι μπορεί να προλάβει τους πάντες βγαίνοντας, αλλά δεν τα καταφέρνει και θυμίζει κονστατζο,και πρόσφατα είπε(απο μόνος του) οτι ήταν ο χειρότερος παίχτης του γηπέδου.
αλλά απο την άλλη παίζει να έτυχε να ήταν σε κακες μερες όταν τον είδα…φέτος δεν εχω δει και πολλά πράγματα απο σούπερ λινγκ…οπότε ίσως να κάνω και λάθος…

Xάνεις μάστορα. Πραγματικά χάνεις. Μιλάμε για τρομερό υπερθέαμα, εφάμιλλο των καλύτερων ευρωπαϊκώνε…

τι να κλάσετε ρε γατάκια εσείς στην σουπα λιγκ…
FOOTBALL LEAGUE RE CUNTS.!!

*ψάχνω το βίντεο του αγώνα πανθρακικος-αελ, να κάνω jif την σκηνή που ο βενετιδης πέφτει μέσα σε μια τρυπά στο γήπεδο.! :lol2:

χαχα, ενταξει δεν χρεαιζοταν να γραψεις τοσα πολλα, τα βλεπω αλλωστε απο τα ποστ π κανεις, απλα ειχα την εντυπωση και ρωτησα…

…και οι δυο σωστοί είστε…άρα πρέπει να γίνουν κινήσεις…το Καλοκαίρι όμως, χλωμό το βλέπω φέτος:):!: