Ολυμπιακός

ενταξει ο ριερα απλα δεν προσπαρμοστηκε, ηταν σε καμπη γενικως, καλος παιχτης ομως παλιοτερα. εκεινο το καιζμ που λεει τον εχει δει κανενας? για δεξια τον παιρνει, αλλα εμχρι να προσαρμοστει θα εχει φυγει.

O Xλεμπ μιά χαρά παίχτης είναι και μπορεί να πιάσει στον Ολυμπιακό. Τον Καζίμ-Καζίμ δεν τον ξέρω…

Σωστή κίνηση πάντως του Μαρινάκη που θόλωσε τα νερά με το “οι μεταγραφές τέλειωσαν” για να μην παίζονται παιχνίδια μέσω του τύπου.

O Καζίμ είναι συμπαθητικό εξτρέμ, αν κρίνω από τα ματς της Τουρκίας κατά κύριο λόγο αλλά οι παίκτες που έρχονται για 10-12 ματς δανεικοί είναι χαμένη υπόθεση.

Ο Χλεμπ είναι πιο καλή περίπτωση αλλά ήμαρτον, πόσα χαφ θα έχουμε πια?

Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Τάτος μεσοεπιθετικοί - Μακούν, Μοντέστο, Μανιάτης, Ορμπάιθ μεσοαμυντικοί.

Και αριστερό μπακ ακόμα να φανεί.

mule επρεπε να τις κανουν τελευταια μερα του γεναρη? αν τους ειχε παρει στην αρχη τοτε οκ. μεχρι να προσαρμοστουν θα βαφουμε τα αυγα κοκκινα.

Αν μπορείς να πάρεις έναν παίκτη σαν τον Χλεμπλ, απλά τον παίρνεις.

Το αν θα πιάσει δεν αναιρεί το σωστό της κίνησης.

Από εκεί και πέρα μου μοιάζει περισσότερο με μεταγραφή λογικής ευρώπης, παρά ελληνικού πρωταθλήματος. Ίσως διακρίνει τεράστια ευκαιρία να προχωρήσει στο Europa League, παρά να στηρίζεται στην ΑΕΚ ή στον ΟΦΗ για να πάρει πρωτάθλημα (μην παρεξηγηθεί κανείς, εννοώ αυτοί να κόψουν βαθμούς από τον ΠΑΟ ως πιο δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις).

Βλέποντας μερικά βίντεο του τούρκου που κυκλοφορούν μοιάζει με γρήγορος Ζαιρί, μάγος με τη μπάλα στα πόδια και τρομερό δεξί. Δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να είναι κάτι ενδιαφέρον, αν και είναι αρκετά περίεργο που τον ζμπρώχνει η γαλατα και με τόσο χαμηλή ρήτρα (αν ισχύουν τα 900000 που γράφουν).

Για χλέμπ δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος, δεν νομίζω ότι ειδικά στα μισά της χρονιάς θα μπορέσει να βοηθήσει, ουσιαστικά φέτος είναι ανενεργός ενώ γενικά οι τελευταίες τους χρονιές δεν σκίσανε. Ελπίζω να θυμίσει τη παιχτάρα που ήταν προ τριετίας.

αυτο το αρθρο του contra.gr λεει οσα χρειαζεται να ξερεις για τον Χλεμπ… Νοσοκομειο μου φαινεται θελει…

Μακαρι παντως να παιξει.

όπως το πες…προσδωκούμε ανάσταση νεκρών…

Αγωνιστικά καλά τα λες, αλλά το πορτοφόλι το κρατάει ο χοντρός και προφανώς δεν τους παίρνει τώρα στις τιμές που θα τους έπαιρνε αρχές Ιανουαρίου! :wink:

Σωστά τα λες. Αν και για το κατά πόσο η ΑΕΚ θα μπορέσει να σας κόψει βαθμούς πρέπει να δούμε τις εξελίξεις στα διοικητικά της ως τότε, γιατί μπορεί και να αντιμετωπίσετε καμία ομάδα νέων… #-o

χαλάει του χλέμπ, έρχεται ο τούρκος…καλύτερα λέω εγώ!!!

Ρε σεις στο Θεό σας… Φέρνεις έναν ή δύο παίχτες τελευταία μέρα και δεν είσαι σίγουρος, αν έρχονται ή όχι. Δεν ξέρεις αν ο ένας είναι σε θέση να παίξει ή όχι. Ο άλλος είναι δανεικός και αν ικανοποιεί δίνεις 9 κατοστάρικα, από ότι διαβάζω (btw, πολύ λίγα λεφτα για τόσο καλό παίκτη, τα οποία ΔΕΝ δίνεις τώρα). Παίρνεις παίκτες από Βόλο μεσούσης της περιόδου, που σημαίνει ότι, αν μη τι άλλο, ξέρεις τι χρειάζεσαι και τι παίρνεις και ο ένας δεν παίζει ποτέ και ο άλλος ετοιμάζεται να μείνει ελεύθερος τελευταία μέρα των μεταγραφών, για να πάρεις τους δύο πρώτους. Για να μην πω πόσοι και πόσοι δικοί σου θεωρείς ότι δεν σου κάνουν…
Προσέχτε, δεν μιλάω για τα λεφτά. Δικά του είναι και καλά κάνει και τα υπολογίζει και τα δίνει όπου και όταν γουστάρει, πόσω μάλλον με την Uefa να πιέζει για τον ισοσκελισμό εσόδων-εξόδων. Αυτό που μου τη δίνει είναι ο απίστευτος προγραμματισμός και η βαθιά γνώση των πραγματικών αναγκών και κενών της ομάδας.

ρε φερτε τον χλεμπ :stuck_out_tongue:

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=118335

…και οι δυο στην Ελλάδα είναι…αλλά μπορεί να φύγουν και οι δυο, όπως ήρθαν:):!:

τι αναγκη εχουμε!
χολεμπας και σαν λυση ο μαρκανο:!:

Ενισχύεις την άποψή μου :!:

…έκλεισε ο Καζίμ, για αύριο; του Χλεμπ…ψιλοχλωμό, κατά την γνώμη μου:):!:

στην ουσια αυτο κανω.στηριζω την αποψη σου.

Πέναλτι καθαρό γαμώ την τρέλα μου!!!:lol::lol::lol:

ούτε η καρδιτσομαγουλα τόσο διαμαρτυρία.

*σηκώνεται η σφυρίχτρα?! :-k

Σε πρωταθλήματα 5Χ5 πέφτει περισσότερο μπινελίκι στους διαιτητές.